مقالات نرم افزار آموزشگاه

ویژگی های یک نرم افزار آموزشگاه

پورتال آموزشگاهی
نرم افزار آموزشگاه و نرم افزار مدیریت مدرسه (SMS) دو اصطلاح بسیار نزدیک به هم هستند و اغلب مردم، آنها را با هم اشتباه می گیرند و به جای هم به کار می برند. آشنایی با تفاوت بین این دو اصطلاح بسیار مهم است. در این مقاله ابتدا به تفاوت بین این دو اصطلاح می پردازیم و سپس در رابطه با ویژگی های یک نرم افزار آموزشگاه کامل بحث میکنیم.

نرم افزار آموزشگاه  اغلب به نام مدرسه ERP ((Enterprise Resource Planning یا برنامه ریزی منابع انسانی  شناخته می شود و گاهی اوقات فقط یک نرم افزار مدرسه می باشد.

 نرم افزار آموزشگاه گاهی اوقات تحت عنوان پورتال آموزشی یا پورتال دانشجویی و حتی پورتال سیستم مدیریت مدرسه نیز بکار برده می شود. اگر چه که هر دو نرم افزار آموزشگاه و نرم افزار مدیریت مدرسه ممکن است رابط های مشابهی را به اشتراک بگذارند، عملکرد مناسبی برای افزایش ارتباطات داشته باشند و دسترسی سریع و آسان را به اطلاعات مهم  فراهم کنند اما تفاوت های زیادی بین آن دو وجود دارد که باید بدانید. مطالعه این مقاله خالی از لطف نیست ، به خصوص اگر مدرسه شما در حال تبدیل به یک مدرسه آنلاین یا تهیه یکی از این نرم افزار ها و یا هر دو گزینه هست. در ادامه به چند مورد از تفاوت های بین این دو سامانه آموزش مجازی می پردازیم.

 

تفاوت های بین این دو سیستم

۱- عملکرد نرم افزار آموزشگاه آنلاین کاملا محدود است.

این نرم افزار معمولا به عنوان یک منبع آنلاین برای به اشتراک گذاری اطلاعات در مورد تمام فعالیت های مدرسه از جمله مطالعات٬ تحقیقات٬ وبینار ٬ وب کنفرانس و سایر رویدادها استفاده میشود. این پورتال در دسترس دانشجویان فعلی٬کارمندان و کارکنان آموزشگاه می باشد.

۲- این پورتال شامل سیستم مدیریت یادگیری می شود

نرم افزار آموزشگاه یک محیط مبتنی بر وب برای ارسال دوره های آنلاین و مدیریت آموزش آنلاین می سازد. علاوه بر آن٬ نرم افزار آموزشگاه به مربیان این امکان را می دهد تا توانایی به اشتراک گذاری و تولید محتوای الکترونیکی را برای افزایش تعامل ٬ در خود تقویت کنند به عنوان مثال فعالیت های دوره های اجتماعی(رسانه های اجتماعی٬ وبلاگ ها٬ چت هاو...)

۳- یکپارچه سازی کتابخانه الکترونیکی

یک پورتال دسترسی از راه دور به منابع مجازی را فراهم میکند که اغلب به دانشکده فعلی٬ دانش آموزان و کارمندان دسترسی پیدا میکند تا نیاز های آموزشی خود را تامین کنند.منابع شامل کتاب الکترونیکی (E-books)٬ E-images ٬ مجلات الکترونیکی و ابزار کتابخانه است. اکثر کتابخانه های الکترونیکی اجازه میدهند تا بتوانید از گزینه جستجو بسته به نوع ابزاری که شما به دنبالش هستید، استفاده کنید.

 

ویژگی های نرم افزار آموزشگاه کامل

شاید از جهتی بتوان گفت که نرم افزار آموزشگاه منسوخ شده است و کاربرپسند نیز نمی باشد. در جهانی که به طور گسترده ای دیجیتالی می شود و انواع مختلف فناوری ها ساخته و اضافه میشوند به طوریکه والدین انتظار دارند که در زمان نیاز سریع بتوانند به اطلاعات دقیق و قابل اطمینان دسترسی پیدا کنند، یک نرم افزار آموزشگاه به تنهایی کافی نیست.

راهکار  نرم افزار آموزشگاه باید به گونه ای طراحی شود تا مدیران، معلمان، والدین و دانش آموزان ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته بتوانند به این پورتال در هر مکانی و مستقل از نوع دستگاه متصل شوند. این فرایند در واقع نام تجاری آموزشگاه را تمدید میکند و  نرم افزار آموزشگاه طراحی شده به خوبی اعتبار آموزشگاه را نشان می دهد. در این مقاله برخی از ویژگی های طراحی یک نرم افزار آموزشگاه کامل تر را بررسی می کنیم.

۱- راحتی استفاده از نرم افزار آموزشگاه و طراحی زیبا

پورتال آموزشگاهی
نرم افزار آموزشگاه

نباید برای استفاده از  نرم افزار آموزشگاه چالشی وجود داشته باشد. طراحی  نرم افزار آموزشگاه باید با توجه به نیازهای کاربران صورت گیرد و باید سعی شود تا کاربران بتوانند به راحتی و به سرعت به اطلاعات مورد نظرشان دسترسی پیدا کنند.  نرم افزار آموزشگاه باید به استاندارد های فعلی وب پایبند باشند و باید آزمون الکترونیکی کاربرپسند را بتوان برگزار کرد. مشاهده کاربران از نزدیک تنها راهی است که مطمئن شوید که  نرم افزار آموزشگاه به درستی عمل میکند. همیشه نمیتوان به راحتی حدس زد که کاربران اطلاعات مورد نظر را پیدا خواهند کرد یا خیر.

بسیاری از پورتال های مدرسه و  نرم افزار آموزشگاه اشتباه تولید محتوا و اضافه کردن مطالب به هر اندازه ای که در صفحه بتوان قرار داد٬ را می کنند.اگرچه که ممکن است این راهکار مناسب باشد، اما معمولا گیج کننده است. داشتن اطلاعات دسته بندی شده و اطمینان از اینکه تمام اطلاعات در هر بخش به هم مرتبط هستند، برای اکثر کاربران بسیار ساده و مناسب است.

۲- محتوای شخصی سازی شده با توجه به نقش کاربر

یکی از راهکار هایی که شما میتوانید در  نرم افزار آموزشگاه خود استفاده کنید٬ شخصی سازی محتوا بر اساس نقش کاربر است. والدین٬ معلمان٬ دانش آموزان و سایر کارمندان باید داشبورد های متفاوت داشته باشند. اینگونه مطمئن می شویم که هر کاربر فقط به اطلاعات و قابلیت ها و ابزار هایی که علاقه مند است دسترسی دارد. همچینین باعث کاهش قابل توجهی در سردرگمی افراد میشود. سیستم های مدیریت محتوا (CMS) را می توان به راحتی سفارشی سازی کرد تا محتوا را به هر نوع کاربر اختصاص دهد.

پورتال آموزشگاهی
نقش های مختلف در  نرم افزار آموزشگاه

این روند همیشه برای هر  نرم افزار آموزشگاه ایده آل است به جای آنکه برای والدین٬ معلمان و دانش آموزان پورتال های جداگانه و فردی بسازیم. اگرچه دلیل دیگر این است که ایجاد پورتال های مختلف برای دانش آموزان و معلمان٬ به طور کلی٬ کار های نویسندگان محتوا و مهندسین IT را دو برابر می کند. یک  نرم افزار اموزشگاه خوب طراحی شده باید بتواند منابعش را تا حد امکان بین کاربران مختلف با نقش های مختلف به اشتراک بگذارد.

سایت lms

ما دانش و بستر لازم را برای افزایش کیفیت آموزش های شما داریم.برای مشاوره رایگان، همین الان با ما تماس بگیرید.

021-41986 داخلی 116

دریافت مشاوره رایگان

۳- تجربه کار با موبایل

طراحی برای موبایل دیگر یک فقط یک گزینه نیست٬ باید وجود داشته باشد. دانش آموزان و والدین انتظار دارند که بتوانند به نرم افزار آموزشگاه، در تلفن های همراه خود دسترسی پیدا کنند. در واقع آنها میخواهند که بتوانند به تمام قابلیت های مهم که در نسخه دسکتاپ وجود دارد، به راحتی در صفحه نمایش کوچک تلفن همراه هم دسترسی داشته باشند. این برنامه، معلمان، والدین و دانش آموزان را قادر می سازد تا به اطلاعات مهم مانند تقویم، اطلاعات تماس و اطلاعات دانش آموز در هر زمان و مکان و هر دستگاهی دسترسی داشته باشند.

تصمیم گیری برای اینکه از یک سایت واکنش گرا استفاده شود و یا طراحی یک برنامه برای تلفن همراه که هماهنگ با نرم افزار آموزشگاه در دسکتاپ شما باشد٬ بستگی به نیازهای شما دارد.اگر چه مزایای کلیدی برای ایجاد برنامه تلفن همراه وجود دارد٬ از جمله:

  • هشدار ها (Notification): هشدارها را میتوان به طور مستقیم به تلفن های همراه ارسال کرد و والدین و دانش آموزان را از اطلاعات مهم آموزشگاه، اطلاعیه ها و موارد دیگر مطلع می کند.
  • طراحی اولیه تلفن همراه: برنامه های موبایل اغلب به نظر میرسد که پیشرفته هستند و تنها برای موبایل طراحی شده اند و نیازمندهای سیستم عامل های مختلف در تلفن همراه ها را برآورده می کند.
  • بارگزاری سریعتر: حجم زیادی از محتوا در یک برنامه در واقع از قبل در دستگاه کاربر بارگزاری شده است تا بتوانند سریعتر از آن محتوا استفاده کنند.
  • دسترسی بی نظیر: برنامه های موبایل تنها نیازمند ورود به برنامه هستند و به والدین اجازه می دهد تا برای استفاده های بعدی از برنامه به راحتی وارد سیستم شوند.

۴- راحتی استفاده از سیستم های ارتباطی و اطلاعاتی

علاوه بر آگاهی پیداکردن از اطلاعاتی در مورد کلاس ها و رویدادها٬ بسیاری از کاربران یک نرم افزار آموزشگاه میخواهند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. نرم افزار مدرسه ای کامل است که برای برقراری ارتباط در بین افراد٬ آسان و مناسب است. این نرم افزار آموزشگاه اغلب شامل موارد زیر است:

سیستم های پیام رسانی فوری یا سیستم های پست الکترونیکی داخلی: این همه دانش آموز٬ معلم و والدین را در یک سیستم واحد به هم متصل می کند.

برد پیام ها: محتوای مرتبط با کلاس را میتوان به راحتی از طریق برد پیام ها بدست آورد و این بردها میتوانند راهی عالی برای پرسیدن سئوالات دانش آموزان و یا والدین باشند.

اتاق های گفتگو: بسیاری از کلاس آنلاین و کلاس های الکترونیکی میتوانند از اتاق های چت استفاده کنند تا دانش آموزان بتوانند با یک کلاس با یکدیگر صحبت کنند یا معلمان بتوانند به سرعت اطلاعات را بررسی کنند.به علاوه٬ باید بتوان به راحتی هم اطلاعیه ها و هم رویدادها در یک نرم افزار آموزشگاه قرار داد و آنها را در اختیار کاربران مختلف با نقش های مختلف قرار داد.

۵- راحتی استفاده از فرم ها و جدول ها

پورتال آموزشگاهی
فرم ها در نرم افزار اموزشگاه

دو عنصر طراحی وجود دارد که پورتال آموزشگاه اغلب اشتباه آن را طراحی می کنند: فرم ها و جدول ها. فرم ها باید بتوانند آسان استفاده و ارسال شوند. آنها باید طراحی شوند تا بتوانند داده ها را به سرعت ذخیره کرده و استفاده آسان و کاربر پسند داشته باشند. آنها همچنین باید تمیز و جذاب باشند زیرا اطلاعات زیادی از طریق این فرم ها ارسال میشوند.

به همین ترتیب٬ جداول باید به نحوی ساخته شوند که تمیز و حرفه ای باشند. جداولی که به خوبی طراحی شده  اطلاعات زیادی را به سرعت در ساختاری آسان برای خواندن و گرافیکی نشان میدهد. جداولی که به درستی طراحی نشده اند٬ به خوبی در نرم افزار آموزشگاه نمایش داده نمیشود به خصوص اگر در صفحه نمایش کوچک مشاهده شود.

با توجه به مطالب گفته شده، طراحی نرم افزار آموزشگاه کامل شما، مجموعه ای از مدیران٬ معلمان٬ دانش آموزان و والدین مرتبط با هم را می سازد که تمام این افراد به راحتی میتوانند به اطلاعات مربوطه و دقیق در زمان مناسب دسترسی پیدا کنند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان از کارشناسان پافکو فرم زیر را تکمیل نمایید.

مشاوره رایگان بگیرید

نظرات کاربران
یوسفی

بعضی از ویژگی های آموزشگاه انلاین رو نمیدونستم ممنونم

0 0

قاسمی

نرم افزار اموزشگاه نرم افزار خاصی هست و چند مدل هست امکانش هست راهنمایی کنین؟

0 0

گلپایگانی

یکی از ویژگی های یک نرم افزار آموزشگاه این هست که میتونین ویدیو ها رو افلاین کنین
ممنون از پافکو بابت این ماژول خوب آموزشگاه ما استفاده میکنه

0 0

نظر شما

ایمیل شما نشر نخواهد شد.فیلد های ضروری با * نشانه گذاری شده است.

تصویر امنیتی Refresh Icon

پیام شما بعد از بررسی نمایش داده خواهد شد

نظر خود را بنویسید