مقالات وب کنفرانس

استفاده از وب کنفرانس برای جلوگیری از گسترش کرونا در ایران

استفاده از وب کنفرانس برای جلوگیری از گسترش کرونا در ایران
وجود ویروس کرونا اولین بار در تاریخ 1 اسفند در ایران تشخیص داده شد و در طی دو روز گذشته مبتلایان و حتی تلفات آن به رقم بالایی رسیده است. علاوه بر استان قم، استان های دیگری مثل تهران، اراک، گیلان، مازندران نیز درگیر این ویروس شده اند. وب کنفرانس و کاربرد آن در صنعت سلامت و  پزشکی از راه دور می تواند چه کمک هایی در مقابل گسترش اپیدمی کرونا ارائه دهد؟ علاوه بر این جایگزینی جلسات مجازی به جای جلسات حضوری، آموزش از راه دور به جای آموزش حضوری و دورکاری از طریق اینترنت به جای حضور در شرکت ها و ادارات تا چه میزان عملی و البته موثر است؟

با ادبی کانکت، کلاس مجازی برگزار کن!

همراه با تست رایگان


هر چه ارتباطات حضوری کمتر شود، احتمال گسترش ویروس کرونا به همان میزان کاهش می یابد. استفاده از نرم افزار وب کنفرانس و برگزاری جلسات کاری، آموزشی، کلاس آنلاین، جلسات مشاوره از راه دور و پزشکی از راه دور  به صورت مجازی می تواند در پیشگیری از گسترش اپیدمی کرونا تاثیر گذاری جدی داشته باشد. 

ویروس کرونا در منطقه ووهان از کشور چین شیوع پیدا کرده است. تاکنون ابتلای ده ها هزار در نفر در سرتاسر جهان به این ویروس گزارش شده است. در کشور ایران نیز تا آخر بهمن ماه 1398 هیچ موردی مبنی بر ویروس کرونا گزارش نشده بود. در یکم اسفند اولین موارد مبتلا به این ویروس در شهرستان قم گزارش شد که دو نفر از این موارد جان باختند. در دو روز گذشته تعداد افراد مبتلا به ویروس کرونا در ایران با سرعت نگران کننده ای در حال افزایش است. 

علائم ویروس کرونا چیست؟ 

در معمولی ترین حالت این ویروس باعث سرماخوردگی می شود. اما در مواردی علائم حاد تنفسی مشابه با بیماری سارس را نشان می دهد. از علائم مبتلایان به این ویروس تب، سرفه، نفس زدن و تنگی نفس می باشد. 

ویروس کرونا در دوره نهفتگی یعنی قبل از بروز نشانه های بیماری، می تواند از انسانی به انسانی دیگر منتقل شود. دوره درمان عفونت ناشی از این ویروس طولانی است به همین دلیل احتمال دارد که بیماران بیشتری جان خود را از دست بدهند. شمار دقیق مبتلایان به این ویروس مشخص نیست. 

 تنها راه جلوگیری از سرایت آن واکسیناسیون، تشخیص زود هنگام و درمان بیمار در قرنطینه است. از رویکرد بهداشت عمومی و در سطح کلان، باید محدودیت های مسافرتی ایجاد شود و از گردهمایی های عمومی جلوگیری به عمل آید. 

پیشگیری از گسترش ویروس کرونا

  • شست و شوی مرتب دست ها با آب و صابون یا ضدعفونی کردن آن ها با با ژل ضدعفونی کننده 
  • گرفتن دستمال جلوی دهان و بینی هنگام عطسه یا سرفه
  • پرهیز از تماس نزدیک با کسانی که علائم سرماخوردگی یا آنفلوانزا دارند
  • پختن کامل گوشت و تخم مرغ قبل از مصرف
  • خودداری از تماس بدون محافظت با حیوانات وحشی یا دام های زنده

پزشکی از راه دور

یکی از حوزه های کاربردی سلامت الکترونیک، پزشکی الکترونیکی و مراقبت از بیمار است. این خدمات به ارائه مراقبت از بیمار می پردازد؛ که شامل چهار زیر گروه زیر می شود: 

پزشکی الکترونیکی (مراقبت از راه دور)

مراقبت خانگی به صورت الکترونیکی (E-home care) و نظارت از راه دور

مشاوره الکترونیکی (مشاوره از راه دور)

مدیریت بیماری به صورت الکترونیکی 

پزشکی الکترونیکی یا مراقبت از راه دور : مراقبت از راه دور به معنای استفاده از صوت، تصویر و سایر فناوری های پردازش اطلاعات الکترونیکی و مخابراتی، به منظور انتقال اطلاعات و داده های مرتبط با درمان و تشخیص شرایط پزشکی و برای فراهم کردن مخدمات پزشکی یا کمک کارکنان بخش بهداشت و درمان از راه دور است. پزشکي الکترونيکي که اصطلاحي کلي تر و جديدتر براي مراقبت از راه دور است، به استفاده از شبکه هاي ديجيتالي برای انجام تشخيص مجازي بيماري ها و ناراحتي ها مربوط مي شود. مراقبت از راه دور به شاخههاي مختلفي که شامل انتقال تصاوير در زمينه هايي مثل راديولوژي از راه دور، شناخت بيماري هاي پوستي از راه دور، آسيب شناسي از راه دور، جراحي از راه دور است، تقسيم مي شود. 

مراقبت خانگی به صورت الکترونیکی و نظارت از راه دور: 

کاربردهاي "مراقبت از راه دور" يا "سلامت از راه دور" در محيط خانه، تحت عناوين "مراقبت خانگي از راه دور" یا به طور کلي تر "سلامت خانگي از راه دور" ذکر می شود. يک ويزيت خانگي از راه دور را مي توان رابط هاي سمعي- بصري تعاملي بين يک تامين کننده مراقبت هاي پزشکي و بيمار در محل سکونت وي، تعريف کرد. اين ويزيت خانگي مجازي، شامل بررسي فيزيکي قلب يک بيمار، صداهاي ريه و شکم او و اندازه گيري علايم حياتي بيمار مثل فشار خون و ضربان قلب است. 

مشاوره الکترونیکی یا مشاوره از راه دور: : مشاوره الکترونيکي نيز يکي ديگر از جنبه هاي مراقبت از راه دور است که به عنوان روشي براي دسترسي به نوجوانان و ساير گروه هاي هدف که به طور معمول از ديگران کمک نمي جويند، رواج يافته است. افرادي که به دليل شرايط خاص خود احساس شرم يا ناراحتي مي کنند (مانند بيماران ذهني، مبتلايان به ايدز)، مي توانند به صورت ناشناس از اين خدمات استفاده کنند. اينترنت امکان ايجاد اجتماعات آزاد را براي اين افراد نيز فراهم مي نمايد.

مديريت بيماري ها به صورت الکترونيکي: بيماران مبتلا به بيماري هاي مزمن بيش از %۷۰ از هزينه هاي خدمات بهداشت و درمان را به خود اختصاص ميدهند؛ در نتيجه يک برنامه کارآيي مديريتي مي تواند به طور چشمگيري هزينه هاي پزشکي و اداري را کاهش داده و به هر دو طرف بيماران و پرداخت کنندگان سود برساند. بيماراني که علاقه به مراقبت از خود دارند مي توانند به برنامه مديريتي خاصي ملحق شده و مشاهدات علايم حياتي خود را از طريق تلفن يا اينترنت همه روزه گزارش دهند. يک پرستار اين موارد را مرتباً چک کرده و درصورت مشاهده موارد غيرعادي به فرد اطلاع مي دهد. سيستم هاي مديريت بيماري ها به صورت الکترونيکي مي توانند به شکل سيستم هاي پيچيده تحت وب يا متن هاي يادآوري کننده روي تلفن هاي سيار يا برنامه هاي مبتني بر اجتماعات و بيمارستان هاي شبکه اي باشند.

علاوه بر موارد گفته شده می توان از پزشکی از راه دور و خدمات وب کنفرانس در جلوگیری از بیماری های اپیدمیک مانند کرونا نیز استفاده کرد، چه برای افزایش آگاهی اجتماعی در مورد این بیماری و چه در حوزه درمان آن. هر چه زودتر با برگزاری یک جلسه مجازی از طریق نرم افزار وب کنفرانس کارمندان سازمان خود یا دانش آموزان آموزشگاه خود یا دانش جویان دانشگاه خود را با این ویروس، علائم آن و نحوه برخورد با آن آشنا کنید. در زمینه درمان نیز، می توان از کمک ها و مشاوره های تیم های پزشکی مختلف مستقر در شهر های دیگر استفاده کرد. 

علاوه بر موارد کاربرد وب کنفرانس در حوزه بهداشت و سلامت همگانی، به همه سازمان ها توصیه می شود با به حداقل رساندن تماس های حضوری مستقیم و جایگزین کردن جلسات مجازی با جلسات حضوری، افراد را هر چه کمتر در معرض ویروس کرونا قرار دهند. 

شرکت پافکو با ارائه نرم افزار وب کنفرانس ادوبی کانکت ( جدید ترین نسخه آن، یعنی ادوبی کانکت نسخه 10.6) آماده خدمت رسانی به سازمان ها و مردم در جهت اجرای این مهم می باشد. برای دریافت اطلاعات بیشتر فرم نرم افزار ادوبی کانکت 10.6 را پر کنید تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس حاصل نمایند. 

به امید روزی که همه در کنار هم توانسته باشیم، شرایط بحرانی ناشی از ویروس کرونا را تحت کنترل درآوریم.

نرم افزار ادوبی کانکت 10.6
نظرات کاربران
شفیعی

دیگه کرونا تموم شده ولی خدارو شکر وب کنفرانس ها قطع نشده

0 0

هاشمی

وب کنفرانس برای بیشتر شرکت ها مفید و کاربردی هست

0 0

Khalili

نه تنها برای کرونا بلکه برای همه چی وب کنفرانس و اموزش به صورت انلاین مفید هست

0 0

soleymani

با سلام با این که کرونا دیگه قدرت قدیمش رو نداره ولی استفاده از وب کنفرانس کاربرد خودش رو داره

0 0

کریمی

سلام آقای سلیمانی هنوز هست همگی مراقبت کنین
وب کنفرانس تو زندگی من که خیلی تاثیر داشت

0 0

علی یاوری

ما تو روزای کرونا با نرم افزار وب کنفرانس آشنا شدیم و حتماً بعد از کرونا هم از این نرم افزار برای وبینار هامون استفاده خواهیم کرد.

0 0

سودا

باز کرونا زیاد شده :(((((((((( کاش همه دوباره رعایت کنن
آموزشگاه ها میتونن دوره هاشون رو مجازی برگزار کنن. من تو کلاسای مجازی بهتر یاد میگیرم

1 0

نسیم

کرونا کرونا کرونا کرونا، لعنت بهش😞
همه چی مجازی کلاس ها مجازی

1 0

غلامرضا محمدی

خدا رو شکر کرونا خیلی کم تر شده ولی به نظرم هنوز وب کنفرانس ها همون قدرت رو داره و مناسب برای جلسات و کلاس ها هست

0 0

نیوشا

کاش بعد از کرونام این سیتم ادامه پیدا کنه واقعا ما از این وضعیت راضی هستیم :))))))

1 0

جواهر پور

هعی این دو هفته هم تعطیل شد و برای هر کاریمون دیگه باید از اینترنت استفاده کنیم
برای کار هم از نرم افزارهای وب کنفرانس و وبینار و ...

1 0

مطهره

مگه بده؟
من که دوست دارم :))) البته کاش کرونا بره ولی نرم افزار های وب کنفرانس و دورکاری و آموزش مجازی اینا همه بمونن
از هرجا دلمون خواست کار کنیم
همین چند روز پیش دوستم رفته بود اسکی، از همون پیست اسکی نشست امتحان دانشگاهشم داد. از این جنبه اگه بهش نگاه کنیم واقعا محشره

1 0

Azimi

استفاده از وب کنفرانس برای همه چیز کاربردی و خوبه

0 0

نظر شما

ایمیل شما نشر نخواهد شد.فیلد های ضروری با * نشانه گذاری شده است.

تصویر امنیتی Refresh Icon

پیام شما بعد از بررسی نمایش داده خواهد شد

نظر خود را بنویسید