مقالات نرم افزار آموزش مجازی

6 ترند جهانی آموزش الکترونیکی در سال 2019

6 ترند جهانی آموزش الکترونیکی در سال 2019

2019 ... سالی که در آن آموزش الکترونیکی با سرعت بی سابقه ای در حال رشد است. ترند های فعلی آموزش آنلاین کدامند؟

فهرست مطالب

چگونه می توانیم ترندهای فعلی آموزش الکترونیکی در سال 2019 و آینده را تشخیص دهیم

6 ترند برتر آموزش الکترونیکی در سال 2019

میکرولرنینگ

هوش مصنوعی در اموزش مجازی

گیمیفیکیشن در آموزش مجازی

یادگیری تطبیقی

کاربرد ویدئو در یادگیری الکترونیکی

یادگیری موبایلی

آینده آموزش مجازی

چگونه می توانیم ترندهای فعلی آموزش الکترونیکی در سال 2019 و آینده را تشخیص دهیم؟

در طول سال 2019، شاهد گسترده تر شدن و بهتر شدن eLearning بوده ایم. بدیهی است که روال توسعه صنعت و فناوری نیز در این سال متوقف نشده است- انسان ها از هر زمان دیگر خلاق تر و مبتکر تر شده اند و فناوری آموزشی دست آن ها را برای اجرای خلاقیت ها و ایده های جدید در صنعت آموزش بازتر کرده است. در ادامه این مطلب به موثرترین فناوری های آموزشی سال 2019 خواهیم پرداخت.


6 ترند برتر آموزش الکترونیکی در سال 2019


میکرولرنینگ

امسال سازمان های بیشتر و بیشتری از میکرولرنینگ استفاده می کنند. چرا؟ واضح است که با تقسیم محتوای آموزشی به بخش های کوچک تر، یادگیری آن ها آسان تر می شود، همچنین استفاده از این روش سطح حفظ مطالب را بهبود می دهد- که این رویای هر مدیری در حوزه آموزش است! با طولانی شدن جلسات مجازی آموزشی، به احتمال زیاد دانش پذیران خسته می شوند و علاقه اولیه به یادگیری را از دست می دهند.

 در میکرولرنینگ اگر چه ماژول ها و هر بخش آموزشی کوچک است، اما هدف محور و در نتیجه تاثیرگذار تر هستند. کوتاه و کوچک بودن بخش های آموزشی اجرای یادگیری در دستگاه های مختلف را ممکن می کنند و تکرار و به روز کردن آن ها را آسان تر می کند.

همچنین ماژول های کوچک آموزشی می توانند با استفاده از فیلم ها، بازی ها، آزمون ها، اینفوگرافیک ها و سناریوهای عملی دیگر تعاملی تر و جذاب تر شوند. سازمان ها برای پیاده سازی رویکرد دانش آموز-محور از میکرولرنینگ استفاده می کنند.


هوش مصنوعی در اموزش مجازی

هوش مصنوعی (AI) در سال 2019 قدرت قابل توجه و آشکار خود در صنعت آموزش و eLearning را نشان داده است. کاربرد هوش مصنوعی در آموزش مجازی، بیشتر برای شخصی سازی یادگیری شناخته شده است.

6 ترند جهانی آموزش الکترونیکی در سال 2019
کاربرد هوش مصنوعی در آموزش مجازی


هوش مصنوعی از مغز ماشین برای تحلیل رفتار یادگیرنده، ماژول های قبلی و نقاط قوت و ضعف آن ها استفاده می کند. هوش مصنوعی می تواند با استفاده از این داده ها، یادگیری را برای دانش پذیر های مختلف شخصی سازی کند. هوش مصنوعی ماژول هایی را برای یادگیری ارائه می دهد که شکاف های دانشی بین دانش آموزان را پر می کند.

چت بات ها می توانند برای آسان تر کردن فرآیند آموزش مجازی، به عنوان مثال کارهای مدیریتی آموزشگاه مجازی استفاده شوند. با دسترسی 24 ساعته در هفت روز هفته، چت بات ها می توانند در صورت لزوم پاسخ گوی سوالات یادگیرنده ها باشند.


گیمیفیکیشن در اموزش الکترونیکی

کاربرد آموزش الکترونیکی در سال 2018 و تاکنون افزایش یافته است، اما آیا تا انتهای سال 2019 نیز به این روند ادامه داده است؟ ثابت شده است که گیمیفیکیشن سطح درگیر شدن با موضوع یادگیری و سطح حفظ آن را بهبود می بخشد، اما اکنون تاثیر آن در بهبود فروش و عملکرد تجاری نیز ثابت شده است.

رویکرد گیمیفیکیشن، با اهدای جوایز، دانش پذیرها را به یادگیری مشتاق تر می کند. این نه تنها باعث افزایش سطح انگیزه می شود، بلکه باعث بهبود تجربه یادگیرنده می شود – رویکردی که هدف آن تغییر رفتار یادگیرنده است.

گیمیفیکیشن، با ارائه بازخورد شخصی می تواند شرایط پیشرفت دانش آموزان را فراهم کرده و شکاف ها و نقاط قوت دانشی آن ها را برجسته کند. همچنین از داده هایی که این رویکرد جمع آوری می کند، می توان برای تعیین محتوا و استراتژی های آینده یادگیری استفاده کرد.

با اثبات مزایای بیشتر برای کاربرد گیمیفیکشن در آموزش مجازی، به نظر می رسد در آینده حضور آن در در عرصه آموزش آنلاین قوی تر شود.

ادوبی کانکت
همراه با تست رایگان


یادگیری تطبیقی

یادگیری تطبیقی رویکردی است که طی چند سال گذشته شکوفا شده است. این رویکرد، غایت یادگیری شخصی را ارائه می دهد.  الگوریتم ها  از طریق آزمون های قبل از یادگیری، سطح یادگیری و سرعت یادگیرنده ها را تعیین می کنند.

رویکرد یادگیری انطباقی، به جای ارائه ماژول های آموزشی یکسان برای همه دانش پذیر ها، آن چه را که دانش پذیرها از قبل می دانند و آن چه را که نمی دانند را در نظر می گیرد. نکته مهم در این باره این است که دانش پذیر ها در هنگام مطالعه ماژول های آموزشی، نباید حوصله شان سر برود. مطالب باید جذاب باشد و آن ها را درگیر کنند.

6 ترند جهانی آموزش الکترونیکی در سال 2019
یادگیری تطبیقی


کاربرد ویدئو در یادگیری الکترونیکی

روزانه، یک میلیارد ساعت ویدئو در یوتیوب مشاهده می شود – می توان نتیجه گرفت که اهمیت کاربرد ویدئو در یادگیری الکترونیکی غیر قابل انکار است. برخلاف محتوای آموزش مجازی استاتیک، ویدئو یادگیری را جذاب تر می کند. چرا که نه تنها از نظر بصری خوشایند تر است بلکه می تواند تعامل ایجاد کند و یادگیرنده را به یک شرکت کننده فعال تبدیل کند.

با استفاده از فیلم، محتوای آموزش الکترونیکی جذاب تر می شود و در نتیجه سطح نگه داری مطالب یاد گرفته شده بالا می رود. تعامل دانش پذیر ها با ویدئو، آن ها را بیشتر درگیر می کند و مهارت ها و دانش پایداری را برای به کار گیری در زندگی کاری آن ها فراهم می کند.

یقینا، کاربرد ویدئو در آموزش مجازی ادامه دار خواهد بود و همه فعالین صنعت آموزش باید آن را در استراتژی های آموزشی خود بگنجانند!

برای دانلود برنامه ادوبی کانکت کلیک بفرمایید


یادگیری موبایلی

امروزه، همه ما خواهان این هستیم که همه چیز به راحتی در دسترسمان قرار گیرد. خواه دیدار با یک پزشک باشد، خواه کار کردن و یا بازی کردن. یادگیری موبایلی به دانش پذیر ها این آزادی عمل را می دهد که از هر جایی که خود مایل هستند و از طریق دستگاه شخصی خود به یادگیری و فعالیت در دوره های آموزشی بپردازند.

با سیستم عامل هایی که به تازگی توسعه یافته اند، یادگیری موبایلی هم ارتباط مدیر و هم ارتباط دانش پذیر را با دوره آموزشی حفظ می کند، تا مدیران عملکرد و کارکرد صحیح دوره آموزش مجازی را تحت کنترل داشته باشند. در کاربرد یادگیری موبایلی می توان از تعامل، فیلم ها، هوش مصنوعی و سایر جنبه های مهم آموزش الکترونیکی بهره برد.

در شرایطی که کارمندان امروزی خواهان پیشرفت شغلی و یادگیری در حرفه خود و همچنین انعطاف پذیری هستند، یادگیری موبایلی همچنان به رشد خود ادامه خواهد داد.


آینده آموزش مجازی

6 ترند جهانی آموزش الکترونیکی در سال 2019
آینده آموزش مجازی


با توسعه تکنولوژی آموزشی، به نظر می رسد که عملکرد و کاربرد این ترند ها در آینده بهتر خواهد شد و ارائه آموزش الکترونیکی شخصی تر، در دسترس تر و جذاب تر خواهد شد.

مشاوره رایگان بگیرید
نظرات کاربران
صادقی

هوش مصنویی واقعا فراگیر شده و خیلی خوبه

0 0

پرهام

اگرچه این مقالتون برای سال 2019 هست اما هنوز هم در خصوص آموزش الکترونیکی صادقه

0 0

نظر شما

ایمیل شما نشر نخواهد شد.فیلد های ضروری با * نشانه گذاری شده است.

تصویر امنیتی Refresh Icon

لطفا از قرار دادن متن بصورت فینگلیش خودداری نمایید با تشکر

پیام شما بعد از بررسی نمایش داده خواهد شد

نظر خود را بنویسید