مقالات نرم افزار آموزش مجازی

موانع و چالش های آموزش الکترونیکی چیست؟

موانع مدیریت آموزش الکترونیکی
آیا چیزی مانع موفقیت آموزش آنلاین دانش آموزان شما می شود؟ آیا برای تعامل با محتوای eLearning مشکل دارند؟ آیا متوجه کاهش تدریجی مشارکت زبان آموزان آنلاین شده اید؟ آموزش الکترونیکی یکی از تحولاتی است که توسط خود انسان در دنیای ما به وجود آمده است. آموزش الکترونیکی یا ال ام اس شیوه ای از یادگیری است که اصول آن براساس فناوری اطلاعات و ارتباطات است و با به روز کردن منابع و محتوای خود می تواند نقش مهمی را در افزایش اطلاعات و کارایی افراد داشته باشد. عوامل بسیاری می تواند مانع از مدیریت چالش های یادگیری آنلاین شود که از جمله آن ها می توان به عوامل اقتصادی، عوامل فرهنگی و اجتماعی و … اشاره کرد. در این مقاله چالش های آموزش مجازی دانش آموزان را که مانع تعامل دانشپذیران آنلاین با محتوای آموزش الکترونیکی می شود و چگونگی غلبه بر آنها را بررسی می کنیم.

با adobe connect، کلاس آنلاین برگزار کن!

همراه با تست رایگان

 
موانع آموزش الکترونیکی
موانع آموزش الکترونیکی


در نرم افزار آموزش مجازی LMS ، آموزش الکترونیکی e-learning شیوه ای از یادگیری است که اصول آن براساس فناوری اطلاعات و ارتباطات است و با به روز کردن منابع و محتوای خود می تواند نقش مهمی را در افزایش اطلاعات و کارایی افراد داشته باشد. عوامل بسیاری می تواند سبب چالش های یادگیری آنلاین شود که از جمله آن ها می توان به عوامل اقتصادی، عوامل فرهنگی و اجتماعی و … اشاره کرد. در این زمینه مهم ترین مشکل دانشجویان در دسترسی به منابع اطلاعاتی و نبودن کتابخانه ای است که از طریق آن بتوانند به اطلاعات جامع و به روز دست پیدا کنند و دانش خود را افزایش دهند.

همواره انتخاب یک نرم افزار یادگیری الکترونیکی خوب جهت بالا بردن کیفیت در یادگیری الکترونیکی و نیز برآورده کردن یادگیری الکترونیکی سریع مد نظر بوده است. اما همواره مسائل و موانع می توانند پیاده سازی و گسترش یادگیری الکترونیکی در مقطع آموزش عالی را با عدم موفقیت مواجه کنند.

 موانع و چالش های یادگیری آنلاین چیست ؟

  1. برای راه اندازی هر پروژه ای موضوع اقتصاد بسیار پر اهمیت است.کمبود پشتیبانی مالی مناسب، از مهم ترین موانع مدیریت چالش های یادگیری آنلاین (e-learning) است.
  2. نبودن نرم افزارها و برنامه ریزی آموزشی مناسب از جمله مسائل عوامل آموزشی است.
  3. تهیه برنامه های آموزش الکترونیکی
  4. ضعف در طراحی منظم محتوای آموزشی (Educational Content)
  5. آموزش به دانشجویان در استفاده از رایانه
  6. تقسیم کار در سیستم آموزش الکترونیکی (e-learning System)
  7. عدم آموزش و تربیت نیروی متخصص در زمینه فناوری اطلاعات و …
  8. امکان دسترسی به فناوری اطلاعات و ارتباطات با هزینه پایین (دسترسی به اینترنت و رایانه)، توانایی خانواده ها برای این که بتوانند تجهیزات الکترونیکی مناسب را برای دسترسی به اطلاعات فراهم کنند، کاهش هزینه های اولیه در دانشگاه ها، همکاری کردن بخش خصوصی در جهت سرمایه گذاری در زمینه آموزش آنلاین (e-learning) در آموزش عالی، ضعف در تامین هزینه هایی برای حفظ و نگهداری تجهیزات در دانشگاه ها و … نیز جز عوامل اقتصادی هستند.

بنابراین برای توسعه [block]8[/block] پیشنهاد می شود که دسترسی به پهنای باند مورد نیاز گسترش یابد تا استفاده از اینترنت و شبکه در آموزش آنلاین آسان شود. هم چنین پشتیبانی های مالی مناسب و اطلاع رسانی در مورد آموزش آنلاین در جهت افزایش اطمینان و اعتماد افراد و ارائه محتوای با کیفیت منجر به توسعه هر چه بیش تر آموزش الکترونیکی می شود.


موانع موجود در مدیریت منابع چالش های یادگیری آنلاین

به طور کلی موانع در مدیریت منابع چالش های یادگیری آنلاین وجود دارند به شش دسته تقسیم می شوند:
1.  عوامل فنی و تکنولوژیکی
2.  عوامل اقتصادی
3.  عوامل فرهنگی و اجتماعی
4.  عوامل حقوقی و اداری
5.  عوامل راهبردی
6.  عوامل آموزش
هر یک از این عوامل از موانع موجود در مدیریت چالش های یادگیری آنلاین به زیر مجموعه هایی تقسیم می شوند:

تجربه محدود فناوری

برخی از دانش پذیران آنلاین ممکن است از پیشرفت در آموزش الکترونیکی مردد باشند زیرا تجربه زیادی در زمینه فناوری ندارند. آنها شنیده اند که eLearning فقط برای افراد متخصص در زمینه فناوری است، بنابراین، آنها تا کنون از آن اجتناب کرده اند. این یکی از چالش برانگیزترین موانعی است که می توان از آن عبور کرد زیرا این یک باور از پیش تعیین شده است. فراگیران آنلاین خود را متقاعد کرده اند که برای مشارکت به مهارت های پیشرفته فناوری نیاز دارند. با این حال، می توانید با ارائه آموزش های آنلاین و پشتیبانی شخصی، نگرانی های آنها را کاهش دهید.

نسخه های نمایشی آنلاین ایجاد کنید که به آنها نحوه دسترسی و استفاده از سیستم مدیریت یادگیری را نشان دهد. آنها را به یک وبینار جدید eLearning دعوت کنید تا در این فرآیند با آنها آشنا شوید.

تجربه بد گذشته

همه تجربیات خوبی در گذشته خود با آموزش الکترونیکی ندارند. به همین دلیل است که اکنون از آن می ترسند. این امر به ویژه در مورد فراگیران آنلاین که مجبور شده اند دوره های آموزشی آنلاین خسته کننده را تحمل کنند، صادق است. شما نمی توانید گذشته آنها را پاک کنید، اما می توانید آنها را در مورد برنامه یادگیری الکترونیکی فعلی خود هیجان زده کنید. از قبل به فواید آن تاکید کنید و به آنها اطلاع دهید که چه چیزی در انتظارشان است. یادگیرندگان آنلاینی که تجربیات بدی داشته اند، دیگر نیازی به غافلگیری و به خصوص موارد منفی ندارند. بنابراین، واضح باشید که چرا آنها باید دوره آموزش الکترونیکی را بگذرانند و چگونه زندگی آنها را بهبود می بخشد. علاوه بر این، نظرسنجی ها و پرسشنامه هایی را برای شناسایی حوزه های مشکلی که باید به آنها رسیدگی کنید، انجام دهید.

 نداشتن انگیزه

احتمالاً از قبل حدس میزدید که انگیزه قرار است در بالای لیست ظاهر شود. به هر حال، این یکی از رایج ترین چالش هایی است که متخصصان آموزش الکترونیکی با آن مواجه هستند. موارد زیادی می تواند به کمبود انگیزه کمک کند. اما راهی وجود دارد که یادگیرندگان آنلاین خود را درگیر و فعالانه در این فرآیند مشارکت دهند: گیمیفیکیشن. نشان‌ها، گواهی‌ها، امتیازها و تابلوهای امتیازات به دانشپذیران آنلاین انگیزه لازم برای دستیابی به نتایج مطلوب را می‌دهند.

شناخت های شخصی

متأسفانه، برخی از فراگیران آنلاین شما ممکن است با عقاید و باورهای خود تخریب کننده سر و کار داشته باشند. برای مثال، ممکن است احساس کنند که مهارت یا توانایی لازم برای ثبت نام در دوره آموزش الکترونیکی شما را ندارند. این امر مانع از دریافت مزایای تجربه آموزش الکترونیکی شما می شود. یکی از بهترین راه ها برای غلبه بر شناخت های شخصی، تصدیق و ارزیابی آنهاست. از فراگیران آنلاین سؤالات فکری بپرسید که آنها را وادار می کند تا باورها و مفروضات خود را بررسی کنند. آنها ممکن است آگاه نباشند که این شناخت های منفی در وهله اول وجود دارند.

عامل فنی و تکنولوژیکی در مدیریت منابع چالش های یادگیری آنلاین

اکثر منابع و نرم افزار های e-learning که دارای استاندارد باشند به زبان انگلیسی هستند، ضعف در تولید نرم افزارهای e-learning در دانشگاه مجازی به زبان فارسی یکی از عوامل فنی به شمار می آید. از طرفی پایین بودن اطلاعات افراد در بهره گیری از فناوری اطلاعات نیز یکی دیگر از عوامل است.
پایین بودن سرعت اتصال اینترنت، ایجاد کتابخانه های الکترونیکی، ضعف در زیر ساخت های فناوری اطلاعات مثل رایانه و مخابرات، کم بودن نیروی کار متخصص در استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات نیز در این زمینه ذکر می شوند.
 

موانع آموزش الکترونیکی
چالش های یادگیری آنلاین

عوامل فرهنگی و اجتماعی در مدیریت منابع چالش های یادگیری آنلاین

اگر مردم در جامعه احساس کنند که مهارتی دارای اهمیت نیست بدون شک به سراغ آن نمی روند. این که مردم نیاز به طرح های سیستم نرم افزار آموزش مجازی LMS را احساس نکنند منجر به عدم پیشرفت آموزش آنلاین می شود.
برخی از کارفرمایان به کارایی فارغ التحصیلان آموزش الکترونیکی اطمینان ندارند و ازآن ها در شغل های مختلف استفاده نمی کنند.
تغییر فرهنگ و نگرش جامعه و افراد در استفاده از فناوری اطلاعات و رایانه و نظارت بر آموزش آنلاین از طرف مسئولین فرهنگی جامعه از دیگر موانع و چالش های آموزش آنلاین به شمار می روند.

عوامل حقوقی و اداری در مدیریت منابع چالش های یادگیری آنلاین

در دنیای اینترنت همواره مشکلات امنیتی وجود دارد که ضعف امنیت الکترونیکی نیز بر مدیریت منابع اثرگذار است.
عدم وجود قانونی معین برای پشتیبانی از طرح هایی ابتکاری ارائه شده از سوی افراد و یا سازمان ها و عدم وجود حق مالکیت معنوی، منظور از حقوق مالکیت معنوی محترم شمردن پدید آورنده و حمایت از اثر اوست در این دسته قرار دارند.
 

مشکلات آموزش الکترونیکی
چالش های یادگیری آنلاین


 

عوامل راهبردی در مدیریت منابع چالش های یادگیری آنلاین

در این بخش تشخیص ندادن افرادی که دارای سطح بالای آموزشی در زمینه آموزش آنلاین هستند یکی از موانع مهم در مدیریت منابع چالش های یادگیری آنلاین به شمار می رود. هم چنین نبود برنامه ریزی های دقیق، ارائه نامناسب اولویت ها به افراد و نیز کمبود نیروی انسانی متخصص در زمینه فناوری اطلاعات مشکلاتی را در پی دارد.

اشاره به این نکته ضروری به نظر می رسد که یادگیری الکترونیکی تکامل یافته نوعی از آموزش به نام "آموزش از راه دور" است که قدمتی طولانی دارد. کار گروه هایی که در مراکز و موسسات عملی و دانشگاهی مسئول انتخاب نرم افزار یادگیری الکترونیکی هستند همواره پارامترهای متعددی را مدنظر قرار می دهند از جمله کیفیت در یادگیری الکترونیکی  و یادگیری الکترونیکی سریع.

چالش های آموزش الکترونیکی
موانع آموزش الکترونیکی


جامعه امروزی ما در حال رشد پیدا کردن در زمینه های گوناگونی است این تحول نه تنها در فناوری و ابزارها خلاصه نمی شود بلکه نحوه آموزش را نیز دچار تغییر کرده است. در دنیای امروزی افراد باید بتوانند اطلاعات، دانش و مهارت های لازم برای زندگی آسان و موفق را از طریق استفاده از منابع اطلاعاتی و ارتباطی متنوع به دست آورند. آموزش و یادگیری الکترونیکی یکی از تحولاتی است که توسط خود انسان در دنیای ما به وجود آمده است.

پدیدار شدن تکنولوژیهای جدید در حوزه ارتباطات و اطلاعات، سبب ظهور اصطلاحات و مفاهیم  جدیدی شده است. بطور مثال می توان به این مفاهیم اشاره کرد: تجارت الکترونیکی ، بانکداری الکترونیکی، کسب و کار الکترونیکی، نشر الکترونیکی، شهر الکترونیکی. از دیگر مفاهیم جدیدی که متعاقباً شکل گرفت اصطلاح  " آموزش الکترونیکی یا یادگیری الکترونیکی"  می باشد که در حوزه تعلیم و تربیت مطرح شد و توجه زیادی را به خود جلب کرد.

اشاره به این نکته ضروری به نظر می رسد که یادگیری الکترونیکی تکامل یافته نوعی از آموزش به نام "آموزش از راه دور" است که قدمتی طولانی دارد. کار گروه هایی که در مراکز و موسسات عملی و دانشگاهی مسئول انتخاب نرم افزار یادگیری الکترونیکی هستند همواره پارامترهای متعددی را مدنظر قرار می دهند از جمله کیفیت در یادگیری الکترونیکی  و یادگیری الکترونیکی سریع.


8 مورد از موانع و چالش های آموزش الکترونیکی که از مشارکت فراگیران آنلاین با محتوای آموزش الکترونیکی می شود

چه چیزهایی مانع مسیر موفقیت دانش آموزان آموزش آنلاین می باشد؟ آیا متوجه کاهش تدریجی مشارکت یادگیرنده های آنلاین شده اید؟ در این ادامه، 8 مورد از موانع و چالش هایی که در آموزش الکترونیکی مانع مشارکت یادگیرنده ها با محتوای الکترونیکی می شود مطرح شده است و چگونگی غلبه بر آن ها نیز بررسی شده است.

در یک دنیای آموزش آنلاین ایده آل، برنامه های گسترده و بی نظیری برای هر شخصی وجود دارد. آن ها به هر ماژول یادگیری الکترونیکی و فعالیت یادگیری دسترسی دارند و ذاتا نسبت به آن ها انگیزه دارند. متاسفانه موانع مختلفی در برابر متخصصان حوزه eLearning وجود دارد. اما اگر بتوانیم ترکیب پیروزی را پیدا کنیم و از موانع عبور کنیم، خواهیم توانست تجربیات آموزش الکترونیک شگفت انگیزی را ارائه دهیم. در اینجا، به مهم ترین موانع آموزش الکترونیکی که مانع مشارکت دانش پذیر های آنلاین با محتواهای آموزش الکترونیکی می باشند می پردازیم و 8 راهنمایی برای مواجهه با آن ها می گوییم.


اولین مورد از موانع و چالش های آموزش الکترونیکی محدود بودن تجربه تکنولوژی فراگیران است

برخی از دانش پذیرهای آنلاین ممکن است در آمدن به سمت یادگیری الکترونیکی تردید کنند، زیرا آن ها تجربه کار زیاد با تکنولوژی را ندارند. آن ها شنیده اند که آموزش الکترونیکی تنها برای افراد با هوش و مهارت فنی بالا مناسب است. بنابراین، از آن اجتناب می کنند. این موضوع یکی از چالش برانگیزترین موانع آموزش آنلاین است که باید با آن مقابله کنید. دانش پذیران آنلاین باور کرده اند که برای مشارکت نیاز به مهارت های فنی پیشرفته دارند. با این حال، شما می توانید نگرانی های آن ها را با ارائه آموزش ها و راهنماهای آنلاین و پشتیبانی شخصی از تک تک آن ها کاهش دهید. یک نسخه نمایشی آنلاین ایجاد کنید که توضیح دهد چگونه به سیستم مدیریت یادگیری دسترسی پیدا کنند و چگونه از آن استفاده کنند. آن ها را به یک وبینار آموزش آنلاین جدید دعوت کنید. راز موفقیت این است که آن ها در محیط آموزش انلاین احساس کنند که در خانه هستند. یک کلام راحت باشند!


تجربیات بد گذشته یکی دیگر از موانع یادگیری آنلاین می باشد

همه تجربه یادگیری آنلاین را ندارند. به همین دلیل ممکن است از آن هراس داشته باشند. این به ویژه برای فراگیرانی که مجبور هستند دوره های آنلاین خسته کننده را قبول کنند صادق است. شما نمی توانید گذشته را پاک کنید، اما می توانید آن ها را برای برنامه آموزش الکترونیکی که در حال حاضر دارید هیجان زده کنید. روی مزایای آن در پیشرفت تاکید کنید و به آنها اطلاع دهید که در فروشگاه خود چه چیزی دارید. دانش پذیرهای آنلاینی که تجربه بدی در دوره های یادگیری آنلاین داشته اند دیگر به سورپرایز بیشتری نیاز ندارند و به اندازه کافی جبهه گیری منفی در مورد آن دارند. بنابراین، روشن کنید که یادگیری آنلاین چگونه روی زندگی آن ها تاثیر خواهد گذاشت و آن را بهبود خواهد بخشید. علاوه بر این، در جهت شناسایی مشکلات و نیازهایی که مخاطبان تان دارند، می توانید نظرسنجی ها و پرسشنامه هایی را انجام دهید. به عنوان مثال، مشکلاتی که در دیگر دوره های آموزش الکترونیکی با آن ها مواجه شده اند را بپرسید.


از دیگر موانع و چالش های آموزش الکترونیکی می توان عدم وجود انگیزه را عنوان کرد

احتمالا خودتان هم حدس می زنید که انگیزه در بالای این لیست قرار بگیرد. بی انگیزه بودن یکی از شایع ترین چالش هایی است که متخصصان آموزش آنلاین با آن رو به رو هستند. چیزهای زیادی وجود دارند که می توانند به فقدان انگیزه دامن بزنند. اما یک راه حل وجود دارد که بتوانید دانش پذیران آنلاین خود درگیر کنید، به طوریکه به صورت فعال در فرآیند یادگیری مشارکت کنند: گیمیفیکیشن. اهدای مدال ها، گواهینامه ها، امتیازها و ... به دانش آموزان آنلاین انگیزه لازم را می دهد تا برای رسیدن به نتایج مطلوب تلاش بیشتری بکنند. 


شناخت های شخصی از خود و ناباوری یکی دیگر از موانع و چالش های آموزش الکترونیکی می باشد

متاسفانه، بعضی از فراگیران آنلاین شما ممکن است خودباوری نداشته باشند. برای مثال، ممکن است احساس کنند که مهارت و توانایی ثبت نام در دوره آموزش الکترونیکی را ندارند. این مانع از بهره مند شدن آن ها از دوره های یادگیری آنلاین می شود. یکی از بهترین راه های غلبه بر این نوع تفکرات و شناخت های شخصی، تشخیص و ارزیابی آنها است. برای واقف شدن بر باورهای دانش آموزان آنلاین از آن ها سوال بپرسید. چرا ممکن است در وهله اول از وجود این ملاحظات آگاه نباشند.


چالشی بودن بیش از حد مواد آموزش آنلاین نیز می تواند از موانع و چالش های آموزش الکترونیکی محسوب شود

کلید ایجاد یک تجربه موثر در زمینه آموزش الکترونیکی، پیدا کردن یک تعادل کامل است. اگر مباحث خیلی آسان باشند، ممکن است دانش آموزان آنلاین خسته و غیر فعال شوند. اگر خیلی دشوار باشند، ممکن است ناامید شوند و از ادامه دادن منصرف شوند. به همین ترتیب، شما باید در مورد مخاطبان خود تحقیق کنید و با ارزیابی هایی که از قبل انجام می دهید، سطح ایده آل برای چالشی بودن مباحث را پیدا کنید. هدف این است که آنها در طول دوره آموزش الکترونیکی یک احساس موفقیت دست دهد. همچنین می توانید اهداف بلندمدت را در جهت افزایش انگیزه به مراحل قابل کنترلی تقسیم کنید. فراگیران آنلاین فرصت این را دارند که بر پیشرفت خودشان نظارت داشته باشند و موفقیت های خود در این راه را جشن بگیرند.


پشتیبانی نامناسب

برخی از دانش آموزان آنلاین با دوره های آموزش الکترونیکی شما راحت هستند. آن ها به کمک اضافه ای نیاز ندارند و خودشان می توانند مراحل دوره آموزش الکترونیکی را اجرا کنند. اما در مقابل گروه دیگری هستند که در کل دوره به کمک مداوم نیاز دارند. آن ها ممکن است در استفاده از سیستم مدیریت یادگیری راحت نباشند یا اینکه موضوع مورد مطالعه به نظرشان دشوار باشد. صرف نظر از اینکه فراگیران جز کدام یک از این دو دسته باشند، آن ها همیشه باید به پشتیبانی دسترسی داشته باشند. فهرستی به آن ها ارائه دهید که شامل اطلاعات تماس و لینک منابع آنلاینی است که می توانند به درک آنها از مواد درس کمک کنند.


عدم مشارکت جمعی نیز از موانع و چالش های آموزش الکترونیکی می باشد

از نظر برخی از افراد، آموزش مجازی با تنهایی و انزوا همراه است. آن ها می خواهند دانش خود را گسترش دهند، اما نمی خواهند این کار را تنهایی انجام دهند. به همین دلیل، شما باید یک انجمن یادگیری آنلاین فعال برای دوره آموزش الکترونیک خود ایجاد کنید. در رسانه های اجتماعی گروه ها و انجمن های آنلاین ایجاد کنید به طوری که فراگیران آنلاین بتوانند در آن سوالات خود را با هم دوره های خود مطرح کنند و در مورد آن ها به بحث و گفت و گو بپردازند. یک وب سایت یا وبلاگ آموزش الکترونیکی بسازید و در آن مقاله های مفید و محتواهای چند رسانه ای منتشر کنید. گزینه دیگری که همکاری های گروهی آنلاین را بهبود می دهد، امکان انجام تکالیف و حل مسائل به صورت گروهی است. انواع مختلف سیستم های آنلاین مدیریت پروژه وجود دارند که می تواند به آن ها در برقراری ارتباط، اشتراک گذاری اسناد و ارسال تکالیف کمک کند. وبینار های آموزش الکترونیکی یکی دیگر از راه های افزایش مشارکت مخاطبان و جلوگیری از احساس انزوا است.


یک دیگر از موانع و چالش های آموزش الکترونیکی، خسته کننده بودن دوره برای یاد گیرنده است

حل کردن این معضل یکی از بزرگترین تلاش های حرفه ی آموزش الکترونیکی است. هیچ دستور مخفی ای برای ساخت دوره آموزشی مجازی الهام بخش و جذاب وجود ندارد. اما بهترین را برای جلوگیری از خستگی، شناختن دانش آموزانتان است. برای شناسایی انتظارات، نیازها و اهداف آن ها، از نظرسنجی ها، مصاحبه ها و پیش آزمون ها استفاده کنید. از این بازخورد آموزش الکترونیکی برای ایجاد تجربه های آموزشی مرتبط و مناسب استفاده کنید. علاوه بر این، مسیرهای یادگیری شخصی را فراهم کنید که به فراگیران آنلاین اجازه انتخاب فعالیت هایی را که می خواهند در دوره آنلاین انجام دهند را می دهد.

شما میتوانید در صورت نیاز به دریافت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

دریافت مشاوره رایگان
نظرات کاربران
نیک سرشت

یکی از چالش های آموزش مجازی دانش آموزان سرعت اینترنت و قطع و وصلی کلاسه

0 0

آذین

پشتیبانی نامناسب از اصلی ترین جالش های آموزش مجازیه

0 0

جاویدی

موانع و چالش های یادگیری آنلاین رو به خوبی بیان کردید

0 0

یزدانی

اگرچه چالش های یادگیری آنلاین زیاده اما مزایای اون باعث میشه افراد به سمتش جذب شن

0 0

لیلا

یکی از چالش های یادگیری آنلاین پشتیبانی ضعیف سیستم های آموزش الکترونیکیه

0 0

عاطفه تیموری

سرعت اینترنت محل برگزاری وبینار می‌بایست چقدر باشد؟

2 0

شرکت پافکو

برای وبینار حداقل اینترنت ADSL 256k مورد نیاز است اما برای پوشش آنلاین یک همایش واقعی در سالن کنفرانس و به منظور ارایه کیفیت بهتر، داشتن اینترنت 512k توصیه می شود.

1 0

نظر شما

ایمیل شما نشر نخواهد شد.فیلد های ضروری با * نشانه گذاری شده است.

تصویر امنیتی Refresh Icon

لطفا از قرار دادن متن بصورت فینگلیش خودداری نمایید با تشکر

پیام شما بعد از بررسی نمایش داده خواهد شد

نظر خود را بنویسید