مقالات بازاریابی اینترنتی

طراحی سایت و افزایش پیج رنکینگ (Page Ranking)

طراحی سایت و افزایش پیج رنکینگ

تعداد زیادی سایت و وبلاگ در اینترنت بر سر حضور در رتبه‌های بالاتر نتایج موتورهای جستجوگر رقابت می‌کنند. برای به دست آوردن پیج رنک بالا و نیازمند داشتن دانش و اطلاعات می باشد.

از سال 2014 به بعد شرکت گوگل الگوریتم های پیج رنک را به روز رسانی نکرده است و این گمانه قوت یافته است که گوگل دیگر از پیج رنک استفاده نمی کند. ولی مطالعه این مقاله به دوستداران سئو پیشنهاد می شود.

 کسب جایگاه‌های بالا در جستجوگرها کار سخت و دشواری است و زمانی می‌توان در این امر موفق شد که صاحب آن سایت یا وبلاگ از نحوهٔ امتیازدهی یک موتور جستجوگر آگاه باشد و خود را با این اصول هماهنگ کند. معیار گوگل برای این ارزیابی «رنکینگ» نامیده می‌شود. لینک‌ها، مطالب و اعتبار یک سایت نزد دیگر صفحات اینترنت از عوامل تأثیرگذار روی این ارزیابی است. این ارزیابی هیچ‌گاه ثابت نخواهد ماند. گوگل هر چند وقت یک‌بار در اینترنت به گشت‌وگذار پرداخته و پس از ارزیابی سایت‌ها رنک آن‌ها را کم‌وزیاد می‌کند.

طراحی سایت و افزایش پیج رنکینگ
شکل 1 : PageRank

 پیج رنک چه کاربردی دارد؟

اصولاً رتبه‌بندی گوگل بر اساس پیج رنک صفحات صورت می‌گیرد. پس از جستجوی یک کلمهٔ کلیدی در گوگل، ابتدا صفحاتی که پیج رنک بالاتری دارند نمایش داده می‌شوند. البته گاها دیده می‌شود که صفحه‌ای با پیج رنک پایین‌تر در صدر نتایج جستجو دیده می‌شود که این موضوع نشان می‌دهد عوامل دیگری نظیر تعداد لینک ایجاد شده به آن سایت و تعداد بازدیدکننده آن سایت نیز روی این موضوع تأثیرگذار می‌باشند.

 طراحی سایت و افزایش پیج رنکینگ
شکل 2 : PageRank

آگاهی از پیج رنک سایت

برای این کار چندین راه وجود دارد. بهترین روش مراجعه به سایت‌های مخصوصی که زیر نظر گوگل اداره می‌شوند است. به‌عنوان مثال می‌توان سایت www.prchecker.info را نام برد. در این سایت با وارد کردن آدرس سایت موردنظر می‌توان از امتیاز آن در گوگل آگاه شد. راه دیگر استفاده از نرم‌افزارها یا اکستنشن‌های مشاهدهٔ پیج رنک سایت است که پیشنهاد ما استفاده از اکستنشن Googalexa است.

 چگونه به یک پیج رنک بالا دست یابیم؟

تولید محتوا:

تلاش برای افزایش رتبهٔ یک سایت بی‌محتوا یا دارای محتوای کم کار بیهوده‌ای است. آنچه بیش از همه در بالا بردن رتبهٔ یک سایت در موتورهای جستجوگر نقش دارد محتوای مفید و به‌روز آن است. باید روی افزایش محتوای یک سایت تمرکز زیادی کرد. چنانچه محتوای بهتری در سایت ارائه شود از سوی دیگران مورد حمایت بیشتری قرار خواهد گرفت.

استفاده از کلمات کلیدی:

هیچ‌گاه نباید از استفادهٔ صحیح از کلمات کلیدی غافل شد. باید مرتب کلمات کلیدی سایت را بررسی نموده و در صورت نیاز آن‌ها را تصحیح کرد. لازم به ذکر است این تغییرات باید به‌مرور انجام پذیرد. تغییر یک‌بارهٔ کل کلمات کلیدی می‌تواند اثر بسیار مخربی روی رتبه سایت بگذارد.

 تعداد لینک‌های ورودی:

موتور جستجوگر یکی از بهترین مکان‌ها برای پیدا کردن یک سایت توسط مشتریانش است. اما نباید فقط به آن بسنده کرد و باید لینک سایت را در سایت‌های دیگران منتشر کرد. یکی از مهم‌ترین پارامترهایی که در تعیین رتبهٔ یک سایت مؤثر است، تعداد لینک‌هایی است که از سایت‌های دیگر به یک سایت ایجاد شده است. با معرفی یک سایت در سایتهای دیگر علاوه بر مراجعهٔ بازدیدکنندگان جدید، رتبه سایت هم در موتورهای جستجوگر بهبود خواهد یافت.

چنانچه لینک به سایت یک‌طرفه باشد و تنها دیگران به سایت لینک دهند، رتبه سایت افزایش می‌یابد. لینک دوطرفه امتیاز کمتری دارد و اگر فقط لینک دیگر سایت‌ها و وبلاگ‌ها در یک سایت باشد، نمرهٔ آن به میزان زیادی کم می‌شود. رتبه‌بندی به این‌صورت محاسبه می‌کند که هر چه به یک صفحهٔ اینترنتی بیشتر لینک ایجاد شده باشد آن صفحه از اهمیت خاصی برخوردار است. ضمناً وجود لینک‌های خراب و بدون استفاده در یک سایت باعث کاهش بیشتر رتبهٔ سایت در موتورهای جستجو خواهد شد.

بهتر است از سایت‌هایی که رتبه و رنک بالاتری دارند برای اضافه کردن لینک استفاده کرد. فرستادن اخبار مربوط به سایت به همراه لینک به سایت‌های خبری با رتبهٔ بالا، یا قرار دادن مقالات موجود در سایت در سایت‌ها و تالارهای گفتمان می‌تواند تأثیر مناسبی در افزایش یا نگهداری رتبه سایت داشته باشد.

 نام دامنه مناسب:

باید تا حد امکان سعی کرد از نام دامنه‌ی کوتاه استفاده کرد. بهتر است در نام دامنه یا همان آدرس اینترنتی وب‌سایت از کلمات معنادار لاتین خصوصاً کلمات کلیدی سایت استفاده کرد. کلمات فارسی با حروف انگلیسی به‌شدت رتبه سایت را کاهش می‌دهد. می‌توان از نام دامنه‌ای مشابه سایت‌های مشهور با رنک بالا استفاده نمود.

 استفاده از تبلیغات:

در این روش نام سایت بر روی خودکار یا اجناس تبلیغاتی دیگر ثبت می‌گردد. به‌این‌ترتیب بازدیدکنندگان زیادی به سایت اضافه می‌شود. این روش شاید به‌طور مستقیم باعث افزایش یا نگهداری رتبهٔ سایت نشود اما به‌طور غیرمستقیم در معرفی سایت به موتورهای جستجو مؤثر خواهد بود.

 استفاده از محصولات با قابلیت توزیع:

ارائهٔ مقالات مفید و کتب الکترونیکی یا حتی قرار دادن نرم‌افزارهای رایگان در یک سایت، کمک زیادی به افزایش بازدیدکنندگان و همچنین معرفی آن سایت در دیگر سایت‌ها و درنتیجه افزایش رتبهٔ آن خواهد داشت.

مقالات مرتبط


چرا باید برای بازاریابی اینترنتی سایت داشته باشیم؟

بازاریابی موتورهای جستجو چیست؟

دیجیتال مارکتینگ چیست؟

نظرات کاربران
انصاری

گوگل چگونه جستجو می کند؟

1 0

شرکت پافکو

دوست عزیز درود . نحوه کارکرد موتور جستجوی گوگل با توجه به بروزرسانی مداوم الگوریتم های آن به صورت مداوم در حال تغییر است. به همین دلیل GOOGLE SERP براساس نیاز کاربران به صورت مداوم در حال تغییر می باشد. دانستن این تغییرات برای برندهای مطرح امری حیاتی می باشد تا بتوانند فرآیند بهبود رتبه بندی سایت و در نتیجه افزایش ترافیک سایت را به خوبی انجام بدهند. براساس تحقیقات انجام شده، 51درصد ترافیک ورودی به سایت شما از طریق جستجو طبیعی در موتور جستجوگر گوگل بدست می آید. اما تغییرات در الگوریتم های جستجوی گوگل باعث ایجاد نوسانات ترافیکی در SERP می شود. این مسئله به نکته ای نگران کننده برای کسب و کارهای مطرح دنیا تبدیل شده است.

1 0

نظر شما

ایمیل شما نشر نخواهد شد.فیلد های ضروری با * نشانه گذاری شده است.

تصویر امنیتی Refresh Icon

لطفا از گذاشتن متن بصورت فینگلیش خودداری نمایید با تشکر

پیام شما بعد از بررسی نمایش داده خواهد شد

نظر خود را بنویسید