تنظیمات دسترسی به کلاس ادوبی کانکت

تنظیمات دسترسی به کلاس ادوبی کانکت
این مقاله، نحوه تنظیمات سطح دسترسی در  Adobe Connect، آموزش داده شده است. از روش‌های گفته‌شده می‌توانید برای محدود کردن دسترسی به جلسه مجازی یا باز کردن آن برای هر کسی که URL جلسه را دارد، استفاده کنید.


انعطاف‌پذیری زیاد، سبب شده است که اتاق‌های جلسات Adobe Connect، کاربرد وسیعی برای موارد مختلف داشته باشند. در برخی از این موارد، مانند برگزاری یک وبینار، میزبان‌ها تمایل دارند هیچ مانعی برای ورود به جلسه مجازی وجود نداشته باشد و هر کسی بتواند وارد آن شود. در برخی دیگر، مانند کاربرد ادوبی کانکت برای برگزاری جلسات تیمی، احتمالا میزبان ترجیح می‌دهد، جلسه فقط برای افراد دعوت‌شده، در دسترس باشد. 


روش‌های تنظیم سطح دسترسی در Adobe Connect

Adobe Cnnect، برای تنظیم دسترسی‌ها، امکاناتی را در اختیار شما قرار داده است:

  • گزینه‌های دسترسی در Adobe Connect
  • افزودن رمز عبور در Adobe Connect
  • دعوت و محدود کردن کاربران و گروه‌ها در Adobe Connect


گزینه‌های دسترسی در Adobe Connect

4 گزینه برای کنترل دسترسی به جلسه Adobe Connect در بخش New Meeting Wizard وجود دارد:

تنظیمات دسترسی به کلاس ادوبی کانکت

گزینه اول: فقط کاربرانِ ثبت‌نام شده می‌توانند وارد جلسه مجازی شوند( به عبارتی دیگر، دسترسی مهمان مسدود شده است)

اگر می‌خواهید همه افراد حاضر در جلسه، ویژگی‌های زیر را داشته باشند:

  • در سیستم لاگین باشند
  • برای این جلسه دعوت شده باشند

باید گزینه اول را انتخاب کنید. این گزینه درهای جلسه مجازی شما را قفل می‌کند تا فقط کاربران و گروه‌هایی که به طور خاص به این جلسه آنلاین دعوت شدهاند، بتوانند وارد جلسه شوند. در بخش بعدی، در مورد روش‌های دعوت صحبت خواهیم کرد. این گزینه، نسبت به سایر گزینه‌ها، امنیت بیشتری دارد، زیرا هر کاربر، نام کاربری و رمز عبور جداگانه و مختص به خود دارد. همان‌طور که تنظیمات نشان می‌دهد، دسترسی مهمان مسدود شده است و هیچ راهی، حتی برای درخواست "ورود" به جلسه مجازی شما وجود ندارد.

گزینه دوم: فقط کاربرانِ ثبت‌نام شده و اعضای حساب می‌توانند وارد جلسه مجازی شوند

این گزینه از نسخه Adobe Connect 10.5 اضافه شده است تا مشتریان ادوبی کانکت بتوانند دسترسی به اعضای سازمان خود را، راحت‌تر مدیریت کنند. در این گزینه، لازم است که کارکنان با نام کاربری و کدعبور شخصی خود وارد سیستم شوند، اما نیازی نیست که آن‌ها به طور خاص به جلسه دعوت شوند.

گزینه سوم: فقط کاربرانِ ثبت‌نام شده و مهمانانِ تاییدشده می‌توانند وارد جلسه مجازی شوند.

این گزینه پیش‌فرض است و تعادل خوبی را برای میزان دسترسی فراهم می‌کند، چرا که به میزبان این امکان را می‌دهد تا مهمانانی را که به طور خاص برای جلسه دعوت نشده‌اند را نیز بپذیرد. افراد دعوت‌شده می‌توانند به راحتی وارد سیستم ادوبی کانکت شوند و اجازه دسترسی آن‌ها خودکار شده است، اما افرادی که دعوت نشده‌اند و حتی حساب کاربری هم ندارند، می‌توانند نام خود را در قسمت مهمان تایپ کنند و درخواست ورود به جلسه مجازی را دهند. در این هنگام، ادوبی کانکت به میزان اطلاع می‌دهد که شخصی درخواست ورود دارد و او می‌تواند با یک پیام سفارشی، درخواست مهمان را بپذیرد یا آن را رد کند. میزبان جلسه، در این پیام می‌تواند، کاربر را از دلیل رد درخواستش آگاه کند.

گزینه چهارم: هر کسی که URL جلسه را داشته باشد، می‌تواند وارد جلسه شود.

آخرین گزینه، همه محدودیت‌های جلسه‌ ادوبی کانکت را لغو می‌کند و به هر کسی که URL جلسه را دارد، اجازه می‌دهد بدون احراز هویت وارد شود. البته، همچنان، همه کاربران صفحه ورود به سیستم را مشاهده خواهند کرد، اما آن‌ها می‌توانند با اطلاعات حساب کاربری خود(در صورت داشتن حساب) یا با افزودن نام در قسمت مهمان، وارد سیستم شوند. این گزینه نه تنها به طور گسترده‌ای برای برگزاری رویدادهایی مانند وبینار، مورد استفاده قرار می‌گیرد، بلکه در مواردی که قصد دارید تا اتاق مجازی شما در هر زمان قابل دسترسی باشد، مثلا در زمان‌های عدم حضور میزبان، کاربرد دارد. در این زمان‌ها، می‌توانید برای جلسات مجازی مواردی چون لینک، یادداشت، بارگزاری فایل و حتی برنامه‌های سفارشی در نظر بگیرید.

افزودن رمز در Adobe Connect

رمز عبور مشترک، شاید به اندازه اینکه، هر یک از کاربران با اکانت و رمز اختصاصی وارد سیستم شوند، امن نباشد، اما کار با آن راحت‌تر است-مخصوصا اگر می‌خواهید به کاربرانی خارج از سازمان که در سیستم حساب کاربری ندارند بدهید، با این حال میزانی از محافظت از جلسه را نیز داشته باشید، می‌توانید از رمز عبور مشترک استفاده کنید. رمز عبور را می‌توان با هر کدام از گزینه‌های دسترسی دیگر ترکیب کرد، تا یک سطح ثانویه از امنیت به جلسات اضافه شود.

دعوت و محدود کردن کاربران و گروه‌ها در Adobe Connect

این گزینه، مخصوص "کاربران ثبت‌شده" است. اما، "کاربر ثبت‌شده" کیست؟

صفحه دوم در new meeting creation wizard، به شما به عنوان صاحب اتاق جلسات، این قدرت را می‌دهد که برای افراد دعوت‌شده یا ثبت‌نامی، سطح دسترسی تعریف کنید و به این ترتیب، میزان دسترسی هر فرد را کنترل کنید. این بخش شامل دو جدول است. جدول سمت چپ شامل همه گروه‌ها و کاربران موجود در پایگاه داده‌ی Adobe Connect است. جدول سمت راست همه‌ی افرادی که به جلسه شما دعوت شده‌اند و سطح دسترسی آن‌ها را نشان می‌دهد.

می‌توانید گروه‌ها یا کاربران را به صورت تکی از جدول چپ به جدول راست اضافه کنید. با انجام این کار، با ورود به سیستم، امکان دسترسی به اتاق جلسه با لاگین شدن برای آن‌ها فراهم می‌شود. با نگه داشتن کلید Shift یا Control (دکمه Command در macOS)، می‌توانید چندین کاربر و گروه را باهم انتخاب کنید.

تنظیمات دسترسی به کلاس ادوبی کانکت

ستون دوم در جدول سمت راست، سطح دسترسی‌ها و مجوزهای هر گروه در جلسه ادوبی کانکت شما را نشان می‌دهد. به طور پیش‌فرض، شما میزبان هستید و هر کاربر جدیدی که اضافه می‌‌کنید، شرکت‌کننده محسوب می‌شود. در این بخش می‌توانید سطوح دسترسی را تغییر دهید و آن‌ها وقتی وارد اتاق می‌شوند به طور خودکار، نقش انتخابی شما را خواهند داشت.

علاوه بر اینکه می‌توانید به آن‌ها یکی از نقش‌های میزبان، ارائه‌دهنده و شرکت کننده را تخصیص دهید، می‌توانید سطح دسترسی آن‌ها را روی "Denied" تنظیم کنید. با این کار، آن فرد حتی اگر در یکی از گروه‌هایی که دسترسی دارد باشد، قادر به ورود به جلسه نخواهد بود.


دسترسی به ویدئوی ضبط‌شده جلسه در Adobe Connect

به‌طور پیش‌فرض، دسترسی به ویدئوی جلسه با دسترسی به کلاس یکسان است. به عبارت دیگر، هر شخصی که به جلسه دعوت شده باشد، می‌تواند به ویدئوی ضبط‌شده‌ی جلسه دسترسی پیدا کند. به طور پیش‌فرض، افرادی که به طور خاص دعوت نشده‌اند، نمی‌توانند به ویدئوی جلسه دسترسی داشته باشند. اما اگر شما می‌خواهید به آن‌ها دسترسی دهید، می‌توانید از یکی از روش‌های زیر استفاده کنید:

  • دسترسی recording را به "public" تغییر دهید. با این کار، هر فردی که URL جلسه را داشته باشد، به ویدئوی ضبط‌شده نیز دسترسی خواهد داشت. می‌توانید یک رمز عبور به ویدئوی ضبط‌شده اضافه کنید تا امکان مشاهده را به افرادی که رمز عبور را دارند، محدود کنید. استفاده از رمز عبور اختیاری است.
  • ویدئوی ضبط‌شده را به کتابخانه محتوا (Content Library) منتقل کنید. با این انتقال، قادر خواهید بود، سطح دسترسی‌ها را به صورت جزئی تنظیم کنید. با کلیک روی محتوا، در بخش "Set permissions" یا تنظیم سطح دسترسی‌ها، به شما نشان داده می‌شود که چه کسی می‌تواند به آن محتوا دسترسی داشته باشد. به طور پیش‌فرض، سطوح دسترسی هر محتوا، مانند تنظیمات پوشه‌ای که در آن قرار دارد، انتخاب می‌شود- اما می‌توانید آن را به دلخواه خود تغییر دهید.

استفاده از این گزینه‌ها می‌تواند به شما کمک کند تا سطوح دسترسی را در جلسات Adobe Connect خود را مطابق با میل خودتان، تنظیم کنید.

بسیاری از دانشگاه‌های معتبر داخلی و خارجی از ادوبی کانکت استفاده می‌کنند. با پافکو ادوبی کانکت را رایگان تست کنید:

تست رایگان ادوبی کانکت

نظرات کاربران
جزیی

تنظیمات ادوب کانکت برای لینک مهمان در ادوبی کانکت چگونه است؟

2 0

نظر شما

ایمیل شما نشر نخواهد شد.فیلد های ضروری با * نشانه گذاری شده است.

تصویر امنیتی Refresh Icon

پیام شما بعد از بررسی نمایش داده خواهد شد

نظر خود را بنویسید

سرویس کلاس مجازی تست رایگان ادوبی کانکت دمو نرم افزار های آموزش مجازی دریافت دمو رایگان