مقالات

شروع کسب و کار پیچیده نیست! | پاوینو

شروع کسب و کار

براساس اداره کسب و کارهای کوچک ، بیش از 28 میلیون تجارت کوچک در ایالات متحده وجود دارد که 99.7 درصد کل تجارت های ایالات متحده را تشکیل می دهد. هنگامی که برخی از محبوب ترین دلایل شروع کسب و کار را در نظر می گیرید، از جمله داشتن یک ایده تجاری منحصر به فرد، طراحی حرفه ای که دارای انعطاف پذیری برای رشد با شما باشد، کار در جهت استقلال مالی و سرمایه گذاری، تعجبی ندارد که کسب و کارهای کوچک در هر کجا وجود دارند. در ادامه پاوینو قصد دارد تا شما را با 10 گام اصلی برای شروع کسب و کار آشنا کند.

هر کسب و کار کوچکی در موقعیت موفقیت قرار ندارد. درواقع، حدود دو سوم مشاغل دارای کارمند حداقل دو سال زنده می مانند و حدود نیمی از آنها پنج سال. بنابراین ممکن است هنگامی که تصمیم می گیرید کار روزانه خود را کنار بگذارید و صاحب یک کسب و کار شوید، یک چالش واقعی را تجربه کنید. مراحلی که در ادامه بررسی خواهیم کرد اغلب در آغاز قرار کار می گیرد، بنابراین اطمینان حاصل کردن ازینکه که هنگام شروع کسب و کار خود تمام مراحل لازم را دنبال می کنید، می تواند پایه و اساس موفقیت را ایجاد کند.

در اینجا 10 مرحله وجود دارد که برای شروع موفقیت آمیز کسب و کار مورد نیاز است. هر بار یک قدم بردارید و در راه موفقیت در مالکیت مشاغل کوچک باشید.

مرحله 1: تحقیق خود را انجام دهید

به احتمال زیاد شما قبلاً برای شروع کسب و کار یک ایده تجاری را شناسایی کرده اید، بنابراین زمان آن رسیده است که آن را با کمی واقعیت متعادل کنید. آیا ایده شما توانایی موفقیت دارد؟ قبل از ادامه کار باید ایده تجاری خود را از طریق یک فرآیند اعتبار سنجی اجرا کنید. برای اینکه یک کسب و کار کوچک، موفق شود باید بتواند مشکلی را حل نماید، نیازی را برآورده کند یا چیزی را که بازار می خواهد ارائه دهد. روش های مختلفی وجود دارد که می توانید این نیاز را شناسایی کنید، از جمله تحقیق، گروه های متمرکز و حتی آزمون و خطا. هنگام کاوش در بازار، برخی از سوالاتی که باید پاسخ دهید عبارتند از:

  • آیا نیازی به محصولات / خدمات پیش بینی شده شما وجود دارد؟
  • چه کسی به آن نیاز دارد؟
  • آیا اکنون شرکت های دیگری هستند که محصولات / خدمات مشابهی ارائه می دهند؟
  • رقابت چگونه است؟
  • تجارت شما چگونه در بازار جای می گیرد؟

فراموش نکنید که قبل از شروع کسب و کار، چند سوال در مورد راه اندازی کسب و کار از خود بپرسید.

شروع کسب و کار

مرحله 2: برنامه ریزی کنید

شما برای تحقق بخشیدن به ایده تجاری خود جهت شروع کسب و کار به یک برنامه نیاز دارید. برنامه کسب و کار، طرحی است که تجارت شما را از مرحله راه اندازی و از طریق تأسیس و در نهایت رشد تجارت راهنمایی می کند و این برای کلیه مشاغل جدید الزامی است. خبر خوب این است که برنامه های تجاری مختلفی برای انواع کوناگون کسب و کارها وجود دارد. اگر قصد دارید توسط سرمایه گذار یا موسسه مالی حمایت مالی شوید، یک برنامه تجاری سنتی ضروری است. این نوع برنامه های تجاری به طور کلی طولانی و کامل است و دارای مجموعه مشترکی از بخشها است که سرمایه گذاران و بانک ها هنگام تأیید ایده شما به دنبال آن هستند.

بیشتر بخوانید: برنامه کسب و کار چیست؟+ تعریف، نکات و الگوها

اگر پیش بینی نمی کنید به دنبال پشتیبانی مالی باشید، یک طرح تجاری ساده یک صفحه ای می تواند به شما در مورد آنچه که امیدوارید به دست آورید و نحوه انجام آن شفافیت دهد. درواقع، شما حتی می توانید یک طرح تجاری کار در پشت یک دستمال ایجاد کنید و با گذشت زمان آن را بهبود ببخشید. همیشه نوشتن نوعی برنامه برای شروع کسب و کار، از هیچ چیز بهتر است.

مطالب مرتبط: برنامه ریزی صاحبان کسب و کار برای سال نو

مرحله 3: امور مالی خود را برنامه ریزی کنید

شروع کسب وکار کوچک نیاز به هزینه زیادی ندارد، اما شامل برخی سرمایه گذاری های اولیه و همچنین توانایی تأمین هزینه های جاری قبل از اینکه سود خود را بدست آورید، می باشد. صفحه گسترده ای تهیه کنید که هزینه های یک باره راه اندازی کسب و کار شما (مجوزها، تجهیزات، هزینه های حقوقی، بیمه، مارک تجاری، تحقیقات بازار، موجودی کالا، رویدادهای افتتاحیه بزرگ، اجاره املاک و غیره) و همچنین آنچه جهت ادامه کار خود برای حداقل 12 ماه پیش بینی می کنید (اجاره، آب و برق، مراحل بازاریابی و تبلیغات، تولید، لوازم، هزینه های سفر، حقوق کارمندان، حقوق شخصی و غیره) به آن نیاز دارید را برآورد کند.مجموع این اعداد، سرمایه اولیه‌ی مورد نیاز شماست.

اکنون که رقم تقریبی آن را در ذهن دارید، روشهای مختلفی برای تأمین بودجه کسب و کار کوچک خود وجود دارد، از جمله:

  • تأمین مالی
  • وام کسب و کار کوچک
  • کمک هزینه های کسب و کار کوچک
  • سرمایه گذاران

بیشتر بخوانید: 6 قدم برای دست یابی به بودجه بیشتر

مرحله 4: ساختار تجاری را انتخاب کنید

کسب و کار کوچک شما می تواند یک شرکت انحصاری، شراکت، یک شرکت با مسئولیت محدود (LLC) یا یک شرکت سهامی خاص باشد. نهاد تجاری که انتخاب می کنید بر فاکتورهای مختلف از جمله نام تجاری شما، مسئولیت شما و نحوه ثبت مالیات خود تأثیر خواهد داشت. شما می توانید یک ساختار اولیه کسب و کار را انتخاب کنید  و سپس با رشد کسب و کار و تغییر نیاز، ساختار خود را ارزیابی و تغییر دهید. بسته به پیچیدگی کسب و کار شما ممکن است ارزش سرمایه گذاری برای یک مشاوره ،وکیل یا CPA را داشته باشد تا اطمینان حاصل شود که شما ساختار درستی را برای شروع کسب و کار خود انتخاب کرده اید.

شما می توانید برای سیستم سازی در کسب و کار از مشاورین پاوینو مشاوره بگیرید.

مشاوره بگیرید

مرحله 5: نام تجاری خود را انتخاب و ثبت کنید

نام تجاری شما تقریباً در همه جنبه های تجاری شما نقش دارد، بنابراین می بایست اسم خوبی انتخاب شود. اطمینان حاصل کنید که هنگام بررسی گزینه های خود و انتخاب نام کسب و کار، به همه پیامدهای احتمالی آن فکر می کنید.

هنگامی که نامی برای کسب و کار خود انتخاب کردید، باید بررسی کنید که آیا دارای در حال حاضر برند تجاری با آن نام وجود دارد یا از آن استفاده می شود یا خیر. سپس، باید آن را ثبت کنید. فراموش نکنید که نام دامنه خود را به محض انتخاب نام تجاری ثبت نمایید.

مرحله ششم: مجوزها را دریافت کنید

اسناد و مدارک بخشی از فرایند است که شما کار خود را شروع می کنید. انواع مختلفی از پروانه ها و مجوزهای کسب و کار کوچک وجود دارد که ممکن است بسته به نوع کسب و کار شما و محل استقرار تان در شرایط شما صدق کند. باید تحقیق کنید که مجوزها در طی مراحل شروع کسب و کار شما اعمال می شود.

بیشتر بخوانید: 3 کسب و کار آنلاین که بدون پول می توانید شروع کنید

مرحله 7: سیستم حسابداری خود را انتخاب کنید

مشاغل کوچک در صورت وجود سیستم هایی مناسب، با کارآیی بیشتر کار می کنند. یکی از مهمترین سیستم ها برای شروع کسب و کار، سیستم حسابداری است. سیستم حسابداری شما برای ایجاد و مدیریت بودجه، تعیین نرخ ها و قیمت ها، تجارت با دیگران و تشکیل مالیات ضروری است. می توانید خودتان سیستم حسابداری خود را تنظیم کنید یا یک حسابدار استخدام کنید تا کارها را پیش برد. اگر تصمیم دارید خودتان شروع به کار کنید، حتماً درباره آن به خوبی مطالعه و تحقیق نمایید.

شروع کسب و کار

مرحله 8: مکان کسب و کار خود را تنظیم کنید

انتخاب محل کار خود برای شروع کسب و کار پ مهم است، خواه یک دفتر کار در خانه داشته باشید، یک فضای اداری مشترک یا خصوصی یا یک مکان خرده فروشی. شما باید در مورد مکان، تجهیزات و تنظیمات کلی خود فکر کنید و مطمئن شوید که مکان کسب و کار شما برای نوع شغلی که انجام می شود، مناسب باشد.

مرحله 9: تیم خود را آماده کنید

اگر قصد استخدام نیرو را دارید، اکنون زمان شروع فرآیند است. حتماً برای طرح موقعیت های لازم در تجارتتان و مسئولیت های شغلی که بخشی از هر موقعیت است، وقت اختصاص دهید. اگر کارمند استخدام نمی کنید، اما در عوض کار خود را به پیمانکاران مستقل واگذار می نمایید، اکنون زمان آن است که با یک وکیل کار کنید تا قرارداد پیمانکار مستقل خود را عملی کرده و جستجوی خود را آغاز کنید.

سرانجام، اگر شما خواهان یک کسب و کار انفرادی واقعی هستید که به تنهایی در مسیر تجارت کوچک حرکت می کند، ممکن است نیازی به کارمندان یا پیمانکاران نداشته باشید، اما همچنان به تیم پشتیبانی خود نیاز دارید. این تیم می تواند از بهترین مشاور کسب و کار، مربی تجارت کوچک یا حتی خانواده شما تشکیل شود و به عنوان منبع اصلی شما برای مشاوره، انگیزه و اطمینان مسیر شروع کسب و کار شما عمل کنند.

مرحله 10: تجارت کوچک خود را تبلیغ کنید

پس از شروع کسب و کار خود، باید اقدام به جذب مخاطب و مشتری کنید. شما می توانید با نوشتن یک پیشنهاد فروش منحصر به فرد (USP) و ایجاد یک برنامه مارکتینگ، با اصول اولیه شروع کنید. سپس، تا آنجا که ممکن است ایده های بازاریابی مشاغل کوچک را کشف کنید، بنابراین می توانید تصمیم بگیرید که چگونه به طور موثر تجارت خود را تبلیغ کنید.

شروع کسب و کار

پس از اتمام این فعالیت های لازم برای شروع کسب و کار، می توانید اطمینان حاصل نمایید که تجارتتان در مسیر درست قرار دارد. به خاطر داشته باشید که موفقیت یک شبه اتفاق نمی افتد. اما از طرحی که ایجاد کرده اید برای کار مداوم در تجارت خود استفاده کنید و احتمال موفقیت را افزایش دهید.

داشتن یک مشاور برای شروع یک کسب و کار ضروری است چرا که سبب صرفه جویی در زمان و هزینه های شما با کاهش اشتباهات و شکست ها می شود. برای دریافت مشاوره پاوینو فرم زیر را تکمیل نمایید.

مشاوره بگیرید

ترجمه شده از سایت www.thebalancesmb.com توسط پاوینو

نظرات کاربران
ایمان تقویان

برای راه اندازی و شروع کسب و کار بایداهل ریسک باشیم اما با احتیاط کارمون رو پیش ببریم.

0 0

نادر قریشی

از ابتدای راه اندازی و شروع کسب و کار باید در انتخاب نیروی کار مجرب دقت کنیم تا پایه های نیروی انسانی را محکم کنیم.

0 0

گلناز بهاری

برای شروع کسب و کار لازم است برای فعالیت های بازاریابی اینترنتی اصولی اقدام کنیم.

0 0

نیما صابری

به نظرم تبلیغات صحیح از طریق کانال های هدف برای شروع کسب و کار هرچند کوچک هم موثر است.

0 0

غزاله فرشیدی

شروع کسب و کار پیچیده نیست به شرط داشتن استراتژی از ابتدای راه.

0 0

فرهاد رشیدی

برای شرع یک کسب و کار بهتر است از یک فرد با تجربه در اون رشته و یک فرد راهنما و مشاور کمک بگیریم.

0 0

رضا گرگانی

شروع کسب و کار با یک اراده قوی و البته بودجه کافی، شدنی است.

0 0

سمیه جهانگیری

ثبت یک برند برای شروع یک کسب و کار با یک برنامه ریزی دقیق بسیار لازم است.

0 0

نظر شما

ایمیل شما نشر نخواهد شد.فیلد های ضروری با * نشانه گذاری شده است.

تصویر امنیتی Refresh Icon

پیام شما بعد از بررسی نمایش داده خواهد شد

نظر خود را بنویسید