مقالات

5 چالش بزرگ پیش روی کسب وکارهای کوچک| پاوینو

business challenge
شروع کار برای بسیاری از کارآفرینان یک موفقیت بزرگ است، اما حفظ آن تجارت، یک چالش بزرگتر است. چالش های بسیاری وجود دارد که هر کسب و کار با آن روبرو است، حال می خواهد آن تجارت بزرگ باشد یا کوچک. این مشکلات شامل مواردی مانند استخدام افراد مناسب، ایجاد برند، افزایش مشتری، توسعه ی کسب و کار و غیره است. با این وجود، چالش هایی وجود دارند که غالبا کسب و کارهای کوچک با آن مواجه می شوند نه تجارت های بزرگ. در ادامه مطلب پاوینو به پنج چالش بزرگ پیش روی مشاغل کوچک اشاره خواهد کرد.

نکات کلیدی

  • کسب و کارهای کوچک نباید به خود اجازه دهد به یک مشتری وابسته شود.
  • داشتن کمکی حرفه ای در زمینه مدیریت مالی، صاحب مشاغل کوچک را از این دغدغه فکری آزاد می کند تا بر اهداف آینده تمرکز کنند.
  • یافتن تعادل مناسب بین ساعتهای طولانی کار و موفقیت در کار مهم است.
  • صاحبان کسب و کارهای کوچک نباید شرایطی را ایجاد کند که در غیاب آنها تجارت نتواند ادامه یابد.

1. وابستگی مشتری

اگر یک مشتری تنها بیش از نیمی از درآمد شما را تشکیل دهد، شما پیش از اینکه یکی از صاحبان کسب و کارهای کوچک باشید، یک پیمانکار مستقل هستید. متنوع سازی و افزایش مشتری، اگرچه ممکن است دشوار باشد اما برای رشد کسب و کارهای کوچک بسیار حیاتی است، خصوصاً وقتی مشتری مورد نظر پول خوب و به موقع پرداخت نماید. برای بسیاری از کسب و کارهای کوچک، داشتن مشتریانی که مایل به پرداخت به موقع برای یک محصول یا خدمات هستند، یک هدیه الهی محسوب می شود.
متأسفانه، این موضوع می تواند منجر به یک محدودیت طولانی مدت شود، زیرا حتی اگر کارمند، تجهیزات و غیره داشته باشید، ممکن است همچنان مجبور شوید به عنوان پیمانکار فرعی برای یک تجارت بزرگ عمل کنید. این مورد به مشتری اجازه می دهد تا از خطراتی از جمله خرید، سرمایه گذاری و یا پرداخت دستمزد در تجارتی که ممکن است کارش هر لحظه متوقف شود، جلوگیری کند. تمام این خطرها از شرکت بزرگتر به شما و کارمندانتان منتقل می شود. اگر مشتری اصلی شما نیاز مستمر به محصول یا خدمات شما داشته باشد، می تواند کارساز باشد. با این حال، به طور كلی بهتر است كه به عنوان یکی از کسب و کارهای کوچک مشتریان متنوعی داشته باشید تا در صورت انصراف از پرداخت هر مشتری، تجارتتان با مشکل مواجه نشود. برای مشاوره بیشتر در این زمینه می توانید با گروه مشاورین ما در پاوینو در ارتباط باشید.

درخواست مشاوره

2. مدیریت مالی

داشتن پول کافی جهت پوشش صورتحساب ها برای هر شغلی یک امر ضروری است، اما برای هر فرد نیز ضروری می باشد. چه شغل شما باشد و چه زندگی شما، ممکن است شرایطی ایجاد شود که نیاز به پرداخت مبلغ زیادی پول داشته باشید و این موضوع می تواند شما را تحت فشار قرار دهد. برای جلوگیری از این مشکل، صاحبان کسب و کارهای کوچک باید سرمایه زیادی در اختیار داشته باشند یا بتوانند درآمدی اضافه تر کسب کنند تا بتوانند در صورت لزوم برای تسویه مبالغ از آن استفاده کنند. به همین دلیل است که بسیاری از کسب و کاهای کوچک با تأسیس بنیان گذاران تجارت و ایجاد یک تجارت همزمان شروع به کار می کنند. در حالی که این تقسیمات می تواند رشد یک تجارت را دشوار کند، اما کمبود نقدینگی رشد یک تجارت را غیرممکن می کند. وقتی پول وارد کار می شود، مدیریت پول از اهمیت بیشتری برخوردار می شود. اگرچه ممکن است رسیدگی به مسائل حسابداری و مالیات مشاغل، در توانایی اکثر صاحبان تجارت باشد، اما معمولاًکمکی حرفه ای تر ایده ی بهتری می باشد. پیچیدگی حساب های یک شرکت با افزایش هر مشتری و کارمند بیشتر می شود، بنابراین دریافت کمک در حسابداری می تواند مانع از گسترش آن شود.

3. خستگی

ساعت ها کار و فشار مداوم حتی در پرشورترین افراد نیز تاثیر می گذارد و آنها را خسته و عصبی می کند. بسیاری از صاحبان کسب و کارهای کوچک، حتی صاحبان مشاغل موفق، ساعتهای بسیار طولانی تری نسبت به کارمندان خود کار می کنند. علاوه بر این، می ترسند که در غیاب آنها تجارتشان متوقف شود، بنابراین از گرفتن وقت برای استراحت از کار، خودداری می کنند. خستگی می تواند به تصمیماتی عجولانه در مورد تجارت منجر شود، از جمله تمایل به ترک کامل آن. خسته و بی رغبت شدن صاحبان پر انرژی مشاغل، چالشی است که در اوایل کار و در تکامل یک تجارت کوچک پیش می آید. برای جلوگیری از این مورد می بایست سیستم سازی در کسب و کار به درستی صورت پذیرد. تنها در اینصورت است که بدون حضور مدیران و صاحبان کسب و کارهای کوچک نیز کارها به درستی و در زمان مناسب پیش می روند. سیستم سازی در کسب و کار سبب می شود فشار کاری از دوش مدیران برداشته شود و زمان بیشتری در اختیار داشته باشند تا بتوانند روی پیشبرد اهداف سازمان تمرکز و برنامه ریزی کنند.

بیشتر بخوانید: سیستم سازی در کسب و کار

4. وابستگی به موسس

اگر شما با ماشین تصادف کنید، آیا روز بعد کسب و کارتان هنوز درآمدزایی دارد؟ مشاغلی که نمی تواند بدون بنیانگذار یا مدیر خود فعالیت کند، مشاغلی شکست خورده اند. بسیاری از کسب و کارهای کوچک از وابستگی به موسس رنج می برند و این امر اغلب به دلیل عدم توانایی موسس برای کنار گذاشتن یا واگذاری برخی تصمیمات و مسئولیت ها به سایر کارکنان با رشد تجارت ایجاد می شود. از نظر تئوری، پاسخگویی به این چالش آسان است، همانطور که پیش تر گفتیم صاحبان مشاغل فقط باید کنترل بیشتری به کارمندان یا شرکا بدهند و در کارشان سیستم سازی داشته باشند. با این وجود، در عمل، این یک مانع بزرگ برای بنیانگذاران است، زیرا معمولاً شامل سازش (حداقل در ابتدا) در کیفیت کار انجام شده است تا زمانی که شخص انجام دهنده کار فنون را یاد بگیرد.

بیشتر بخوانید: موانع رشد کسب و کار چیست؟

5. تعادل بین کیفیت و رشد 

رشد هرگز نباید دشمن کیفیت باشد. یک تجارت کوچک به هر دو نیاز دارد.

حتی زمانی که یک تجارت به بنیانگذار آن وابسته نباشد، زمانی می رسد که مسائل مربوط به رشد با مزایا مطابقت دارند یا حتی بیشتر از آن هستند. چه یک سرویس و چه یک محصول، در مقطعی نیاز است یک کسب و کار فداکاری نماید تا بتواند اولویت بندی کند. این ممکن است به معنای عدم توانایی مدیریت شخصی هر مشتری یا عدم بازرسی از هر ابزاری باشد. متأسفانه معمولاً آن سطح از تعامل شخصی و توجه به جزئیات باعث موفقیت یک کسب و کار می شود. بنابراین، بسیاری از صاحبان کسب و کاهای کوچک این کار خود را به ضرر توسعه شرکت می دانند. بین کار بی کیفیت و داشتن یک وسواس ناسالم برای کیفیت، حد واسطی وجود دارد و نباید برای رشد، کیفیت را فدا کرد. مالک تجارت می بایست فرایندهای شرکت را به سمتی که رشد را بدون آسیب رساندن به برند امکان پذیر می کند، هدایت کند.

کیفیت
 در آخر اینکه مشكلات موجود در کسب و کارهای كوچك قابل توجه است و یكی از بدترین كارهایی كه یك مالك احتمالی می تواند انجام دهد این است كه بدون در نظر گرفتن چالش های پیش رو وارد شغل خود شود. ما برخی از روش ها را برای کمک به برطرف کردن این چالش ها بررسی کردیم، هیچ راه اجتنابی از آنها وجود ندارد. از طرف دیگر، انگیزه رقابتی اغلب یکی از دلایلی است که افراد تجارت شخصی خود را شروع می کنند و هر چالشی فرصتی دیگر برای رقابت است. اگر برای برطرف کردن این قبیل چالش ها برای کسب و کار کوچکتان نیاز به کمک بیشتری دارید، با مشاورین ما در پاوینو در ارتباط باشید.

درخواست مشاوره
نظرات کاربران
قاسمی

سلام ،بسیارزیباوآموزنده....

0 0

محمدرضا صبوری

راه اندازی کسب و کار حتی کوچک هم کمی ریسک دارد.من باکمک گرفتن از یک مشاور کسب و کار و راهنما اقدام به راه اندازی کسب و کار کردم و بسیار راضی هستم.مقاله خوبی بود ممنون.

0 0

نیما فتحی

چالشهای مطرح شده در این مقاله در واقعیت برای کسب و کار ما اتفاق افتاده و با خوندن این مطالب ما تونستیم جلو برخی از این اتفاقات رو بگیریم. سپاس فراوان.

0 0

آرتین کرباسی

با نظر به اینکه مقاله 5 چالش بزرگ پیش روی کسب و کارهای کوچک به چالشهای مهمی اشاره کرده و بسیار مفید هست، من این مقاله رو به دوستانم پیشنهاد دادم که بخونند و حتما بدردشون میخوره. ممنون از مقاله مفیدتون.

0 0

نظر شما

ایمیل شما نشر نخواهد شد.فیلد های ضروری با * نشانه گذاری شده است.

تصویر امنیتی Refresh Icon

پیام شما بعد از بررسی نمایش داده خواهد شد

نظر خود را بنویسید