حتما می دانید که روند وبلاگ نویسی با بازاریابی شما ارتباط مستقیم دارد و در موفقیت کسب و کار بسیار تاثیر گذار می باشد. به همین دلیل بسیار مهم است که بدانید چگونه به طور مؤثر وبلاگ نویسی کنید تا از کسب و کارتان پشتیبانی نماید. بدون داشتن وبلاگ شما با مشکلاتی از جمله سئو ضعیف، نداشتن محتوای تبلیغاتی برای اجتماع، نداشتن توجه کافی به مشتریان یا مخاطبان و نداشتن صفحه و فضایی برای به اشتراک گذاری مطالب در راستای دستیابی به اهدافتان، رو به رو خواهید شد. در ادامه با پاوینو همراه باشید تا بیشتر با نحوه ی نوشتن پست وبلاگ آشنا شوید.
پست وبلاگ چیست؟
پست وبلاگ به شما اجازه می دهد بینش، افکار و نوشته هایی را در وبسایت خود درباره هر موضوعی منتشر کنید. این پست ها می توانند به شما در افزایش ترافیک، اعتبار، درآمد و شناخت برندتان کمک نمایند. امروزه مردم و سازمان های مختلف از پست وبلاگ ها برای به اشتراک گذاشتن نظرات، تحلیل ها، دستورالعمل ها، انتقادات، اطلاعات مربوط به محصولات، یافته های صنعت و موارد دیگر استفاده می کنند.
قالب های وبلاگ مشهور زیادی وجود دارند ولی در اینجا به 5 مورد آن می پردازیم:
- پست "چگونه به ..."
- پست مبتنی با لیست
- پست "چیست"
- پست صفحه ستون
- پست ستون خبر
- پست اینفوگرافیک
بنابراین چگونه می توانید اطمینان کسب نمایید که پست وبلاگ شما مخاطبان مورد نظرتان، خریداران شخصی و مشتریان را جذب نماید؟
بیشتر بخوانید: راهنمای سئو در سال2020
چه چیزی باعث ایجاد یک پست خوب در وبلاگ می شود؟
به یاد داشته باشید یک پست خوب وبلاگ، جالب و جذاب است و مطالبی آموزشی را برای مخاطب فراهم می کند.
قبل از نوشتن وبلاگ اطمینان حاصل کنید که جواب سوالاتی از این قبیل را به درستی داده اید: چرا افراد این پست وبلاگ را می خوانند؟ و چه چیزی سبب می شود که مخاطب برای کسب اطلاعات بیشتر مجدد به وبلاگ مراجعه نماید؟
برای شروع توجه داشته باشید که یک پست وبلاگ خوب باید جذاب و آموزشی باشد. وبلاگ ها باید پاسخگوی سوالات باشند و به افراد کمک کنند چالشی را که با آن مواجه هستند، حل نمایند. شما باید بتوانید این کار را به روشی خاص و جالب انجام دهید. پاسخ دادن به سوالات به تنهایی کافی نمی باشد و شما در طی این پروسه می بایست اقدامات عملی را نیز انجام دهید. به عنوان مثال معرفی و توضیحات شما باید ذهن خوانندگان را درگیر کند و باعث شود آنها به خواندن پست شما ادامه دهند. سپس از مثال هایی استفاده نمایید تا خوانندگان به آنچه می گویید، علاقه نشان دهند.
سوالی که احتمالا برایتان مطرح می شود این است که چگونه می توانید چنین محتوا و پستی داشته باشید؟ در ادامه با پاوینو همراه شوید. همچنین می توانید برای دریافت مشاوره بیشتر با مشاورین پاوینو در ارتباط باشید.
درخواست مشاورهچگونه پست وبلاگ بنویسیم؟
در اینجا مطالبی که در هنگام نوشتن پست وبلاگ باید دنبال کنید، آورده شده است:
1.مخاطبان خود را درک کنید
قبل از آنکه نوشتن پست خود را آغاز کنید، اطمینان حاصل کنید که درک روشنی از مخاطبان مورد نظر خود دارید. از خود بپرسید آنها می خواهند درباره چه چیزی بدانند؟ اینجاست که شخصیت مخاطبان و خریداران را متوجه می شوید. وقتی می خواهید موضوعی را برای پست وبلاگ خود در نظر بگیرید، به آنچه که مورد علاقه مخاطبان می باشد توجه کنید. به عنوان مثال اگر خوانندگان شما مدتی است که به دنبال راه اندازی کسب و کار هستند، احتمالا نیازی به ارائه اطلاعات درباره شروع کار در رسانه های اجتماعی ندارید چرا که بسیاری از آنها این موارد را از قبل می دانند. با این وجود ممکن است بخواهید مطالبی درمورد چگونگی تنظیم رویکرد رسانه های اجتماعی به آنها ارائه دهید. برای مثال از آنچه ممکن است یک رویکرد شخصی و اتفاقی را به یک رویکرد کارآمد تر و متمرکز در شبکه اجتماعی تبدیل کند، بگویید. این نوع ترفند به شما در انتشار مطالبی که مخاطب می خواهد و نیاز دارد کمک می کند.
2.دامنه وبلاگ خود را ایجاد کنید
در مرحله بعدی به مکانی برای نوشتن پست هایتان نیاز دارید. این امر مستلزم انتخاب یک سیستم مدیریت محتوا(CMS) و یک سرویس میزبانی دامنه وب سایت است.
3. موضوع وبلاگ خود را اختصاصی کنید
پس از راه اندازی نام دامنه خود، ظاهر وبلاگ خود را اختصاصی کنید تا منعکس کننده محتوایی که قصد تولیدش را دارید و نام برندتان باشد. به عنوان مثال، اگر درباره محیط زیست می نویسید، رنگ سبز می تواند رنگی باشد که در هنگام طراحی سایت باید در نظر داشته باشید.
اگر وبسایت خود را از قبل ایجاد کرده اید و می خواهید اولین پست را برای آن بنویسید، اطمینان حاصل کنید که مقاله از نظر ظاهری با موضوع اصلی سایت مطابقت داشته باشد و اختصاصی باشد. برای این کار دو روش وجود دارد:
لوگو: لوگو می تواند نام یا آرم برند تجاری شما باشد. لوگو به خوانندگان مطلب یادآوری می کند که مطلبی را که درحال خواندن آن هستند، چه کسی منتشر کرده است. این که به چه میزان می خواهید از لوگو استفاده کنید به شما بستگی دارد.
بخش "درباره ما": ممکن است همین الان هم چنین بخشی را در سایت خود داشته باشید. در این بخش معرفی جامعی از کسب و کار خود و راه هایی که مخاطب می تواند با شما در ارتباط باشد، ارائه دهید. به این بخش می بایست به عنوان پشتیبانی برای سازمان و دستیابی به اهداف نگاه کنید و بدانید که بسیار مهم و تاثیر گذار می باشد.
4. عنوان اولین پست وبلاگتان را مشخص کنید
قبل از نوشتن هر چیزی، موضوعی را برای پست وبلاگ خود انتخاب کنید. برای شروع، موضوع شما می تواند کلی باشد. برای مثال اگر شما شرکتی هستید که CRM را برای شرکت های کوچکتر به فروش می رسانید، پست شما ممکن است درباره ی اهمیت استفاده از یک نرم افزار برای هماهنگ سازی بازاریابی، فروش یا خدمات باشد.
5. عنوان کاری را ارائه دهید
شما ممکن است چندین عنوان کاری مختلف داشته باشید، به عبارت دیگر عنوان هایی برای متمرکز کردن نوشته خود. عنوان کاری خاص می باشد و شما را راهنمایی می کند تا بتوانید نوشتن را شروع کنید. به عنوان مثال عنوان شما می تواند" ابزارهای رفع شیرهای نشتی" یا " علل مشترک شیرهای نشتی "باشد. حتی اگر عنوان کاری، عنوان نهایی شما نباشد، اما می تواند اطلاعات کافی در اختیارتان قرار دهد تا بتوانید پست وبلاگ خود را روی موضوعی خاص تر از یک موضوع عام متمرکز نمایید.
6.مقدمه ای بنویسید و آن را جذاب کنید
ابتدا توجه خواننده را جلب کنید. اگر نتوانید این کار را در پاراگراف یا چند خط اول انجام دهید، او را از دست می دهید و مخاطب خواندن را متوقف می کند بدون آنکه حتی نگاهی بر روی ادامه مطلب داشته باشد. شما می توانید این کار را به چند صورت انجام دهید؛ مثلا یک داستان یا شوخی را مطرح نمایید، همدل باشید یا یک واقعیت جالب یا آماری جالب را بازگو کنید.
سپس هدف از پست خود را شرح دهید و بگویید که چگونه می توانید مشکلی را که شاید مخاطب با آن رو به رو شده است، برطرف نمایید. اینکار به خواننده دلیلی برای خواندن ادامه مطلب می دهد و راهکاری برای چگونگی حل مشکل در کار یا زندگیشان ارائه می کند.
بیشتر بخوانید: ایمیل مارکتینگ چیست؟
7.محتوای خود را به صورت خلاصه سازمان دهی کنید
بعضی اوقات، پست وبلاگ می تواند اطلاعات زیای را برای خواننده و نویسنده داشته باشد. ترفندی که باید اجرا کنید آن است که محتوا را به صورتی سازماندهی کنید که خواننده بعد از دیدن طول مقاله از خواندنش پشیمان نشود. این بخش می تواند به چندین شکل صورت بگیرد اما در هر صورت باید سازمان دهی شود.
8.پست وبلاگ خود را بنویسید
مرحله دیگر نوشتن محتوا می باشد. اکنون که طرح اصلی را آماده کرده اید، زمان پر کردن خلاء ها می باشد. از طرح کلی خود به عنوان راهنما استفاده نمایید و در صورت لزوم به تمام محتوا گسترشش دهید. درباره ی آنچه از قبل می دانید بنویسید و در صورت لزوم تحقیقات دیگری جهت جمع آوری اطلاعات، نمونه ها و داده های بیشتر، انجام دهید.
اگر نیاز به دریافت مشاوره بیشتری دارید، با پاوینو در ارتباط باشید.
درخواست مشاوره