مقالات

راهنمای سئو در سال 2020 | پاوینو

سئو
وقتی به یک ایده جدید بازاریابی نیاز دارید اولین کاری که انجام می دهید، چیست؟ یا زمانی که می خواهید درباره یک موضوع اطلاعاتی کسب کنید؟ و یا زمانی که می خواهید محصولی را خریداری کنید؟ احتمالا برای تمام این موارد به گوگل مراجعه می کنید. شاید برایتان جالب باشد که بدانید 89درصد از خریداران B2B و 81 درصد از خریداران آنلاین نیز همین کار را انجام می دهند. مردم در مواجهه با یک مشکل، چالش و یا زمان انتخاب هایشان به سادگی به گوگل مراجعه می کنند. اگرچه این حقیقت ممکن است کمی تلخ باشد اما می توان گفت بدون حضور در گوگل کسب و کار شما مدت زیادی دوام نخواهد داشت. در اینجاست که به اهمیت سئو سایت پی میبریم. با پاوینو در این مقاله همراه باشید.

راهنمای سئو

در این مقاله به شما می آموزیم که سئو چیست، چگونه کار می کند و چه کارهایی را باید انجام دهید تا سایت خود را در نتایج موتور جستجو نگهدارید. اما قبل از آنکه به ادامه مطلب بپردازیم می خواهیم نکته ای را یادآور شویم. بعضی سایت ها سئو را بسیار پیچیده جلوه می دهند و خوانندگان را با اصطلاحات فنی می ترسانند، روی عناصر پیشرفته تمرکز می کنند و به ندرت چیزی فراتر از تئوری را توضیح می دهند. به شما قول می دهیم که اینگونه نخواهد بود. در ادامه سئو را به چند بخش ساده تقسیم می کنیم و نشان می دهیم چگونه می توان از استراتژی های سئو بهره برد.

شما می توانید برای دریافت مشاوره دیجیتال مارکتینگ و بهبود سئو سایت، فرم زیر را تکیل نمایید.

مشاوره بگیرید

سئو چیست؟

سئو در حقیقت بر روی دیده شدن کمپانی در نتایج جستجو تمرکز می کند و کمک می کند تا کسب و کارها صفحات بیشتری درنتیجه موتور جستجو یاsearch engine result pages یا به اختصارSERPداشته  باشند و بازدیدکنندگان بیشتری به سایت هدایت شوند.
اگر بخواهیم سئو را برایتان معنی کنیم می گوییم استراتژی هایی که سبب می شود وقتی کسی محصولات یا خدماتی که شما ارائه می دهید را در گوگل سرچ می کند، وب سایت شما را پیدا کند. به طور خلاصه سئو بر روی دو مورد تاثیر می گذارد، بازدید و رتبه سایت.

بیشتر بخوانید: برای راه اندازی کسب و کار چه باید کرد؟

رتبه سایت

رتبه سایت مکان قرار گرفتن یک صفحه وب در نتیجه موتور جستجو را تعیین می کند. بهبود رتبه سایت تاثیر مستقیم بر روی سیستم کسب و کار شما دارد.

بازدید

این اصطلاح میزان برجسته بودن یک دامنه خاص در نتایج موتور جستجو را نشان می دهد. اگر بازدید بالایی داشته باشید، دامنه شما در SERPبرجسته است. بازدید کم زمانی رخ می دهد که یک دامنه برای بسیاری از سرچ های مرتبط قابل مشاهده نباشد. 
این دو مورد از مواردی هستند که اهمیت سئو را برای سایت مشخص می کنند. اگر برای افزایش بازدید سایتتان نیاز به مشاوره بیشتری دارید با مشاورین پاوینو در ارتباط باشید.

درخواست مشاوره

رفتار مشتریان و اهمیت سئو

بر اساس داده های گوگل، رفتار مشتریان برای خرید تغییر کرده است.

 امروزه افراد از موتورهای جستجوگر برای یافتن محصولات یا خدمات مورد نیاز بیشتر از هر کانال بازاریابی دیگری استفاده می کنند. خریدارانی که گوگل را برای خرید انتخاب می کنند 18 درصد بیشتر از کسانی هستند که به سایت آمازون مراجعه می کنند. خریداران B2B قبل از آنکه برندی را برای خرید و همکاری انتخاب کنند، حداکثر 12 جستجو انجام می دهند. 77 درصد از افراد قبل از انتخاب یک برند درباره آن تحقیق می کنند.
بر اساس تحقیقات فارستر 60 درصد مشتریان هیچ تعاملی با فروشندگان نمی خواهند. علاوه بر این 68 درصد ترجیح می دهند که به تنهایی تحقیق کنند و 62 درصد معیار های خاص خود را برای انتخاب فروشنده مناسب دارند.
در نهایت بررسی های انجام گرفته در سال 2017 بر روی خریداران B2B نشان داد که 61 درصد از آنها روند خرید خود را با تحقیقات گسترده وب آغاز کرده اند و تنها 56 درصد خریدارانB2B  برای خریدشان مستقیما به سایت هدف مراجعه کرده اند.
 اما آنها چگونه از موتورهای جستجو در طول فرایند استفاده می کنند؟ در مرحله اول آنها از گوگل برای به دست آوردن اطلاعاتی درباره مشکل و موضوع خود استفاده می کنند. برخی نیز درباره راه حل های احتمالی به جستجو می پردازند. سپس گزینه های موجود را بر اساس نظرات موجود در رسانه های اجتماعی و بازخوردها ارزیابی می کنند. پس تنها شانس برای اینکه مشتریان متوجه حضور شما و کسب و کارتان شوند آن است که در نتایج جستجوهای گوگل سایت شما را ببینند. این امر سبب افزایش فروش اینترنتی کسب و کارتان می گردد.

فروش سازمانی

رتبه بندی گوگل بر چه اساسی می باشد؟

موتور های جستجو تنها یک هدف دارند. هدف آنها آن است که مناسب ترین پاسخ ها یا اطلاعات را در اختیار کاربران قرار دهند. هر بار که از موتورهای جستجو استفاده می کنید بر اساس الگوریتم هایشان صفحاتی را انتخاب می کنند که مربوط به درخواست شما باشد، سپس آنها را رتبه بندی می کنند و معتبرترین یا محبوب ترین را در ابتدا نشان می دهند. اهمیت سئو اینجا است که مشخص می شود.
برای ارائه ی اطلاعات مناسب به کاربران، موتور های جستجو دو عامل را تجزیه وتحلیل می کنند:
1.ارتباط بین مورد جستجو شده با محتوای یک صفحه. موتور های جستجو آن را با فاکتور های مختلف مانند موضوع یا کیمات کلیدی ارزیابی می کنند.
2.محبوبیت وب سایت در اینترنت. گوگل فرض می کند هرچه صفحه یا منبعی محبوب تر باشد، محتوای آن برای خوانندگان با ارزش تر است.
و برای تجزیه و تحلیل این موارد از معادلات پیچیده ای به نام الگوریتم های جستجو استفاده می کند. سئو به بهینه سازی این الگوریتم ها در سایت شما کمک می کند.
موتورهای جستجو الگوریتم های خود را مخفی نگه می دارند اما با گذشت زمان SEOها برخی از عواملی را که در هنگام رتبه بندی یک صفحه د نظر می گیرند، شناسایی کرده اند.  ما از آنها به عنوان عوامل رتبه بندی یاد می کنیم و آنها محور استراتژی سئو هستند. اضافه کردن مطالب بیشتر، بهینه سازی تصاویر و بهبود پیوند های داخلی می تواند بر رتبه و دید شما تاثیر گذارد. به همین دلیل است که هر یک از این اقدامات یک عامل رتبه بندی را بهبود می بخشند.

بیشتر بخوانید: راهکارهای افزایش بازدیدکنندگان وبسایت

3مؤلفه اصلی یک استراتژی سئو قوی

برای بهینه سازی یک سایت، شما می بایست عوامل رتبه بندی در سه زمینه را بهبود بخشید، نکات فنی وبسایت، محتوا و پیوندها. در ادامه به بررسی آنها می پردازیم.

سئو

تنظیمات فنی

برای نمایش سایت سه چیز باید اتفاق بیفتد:
1.    موتور جستجو نیاز دارد تا صفحه  شما را در وب پیدا کند.
2.    سپس باید بتواند موضوعات و کلمات کلیدی شما را اسکن و شناسایی کند.
3.    و در آخر آنها را به فهرست( بانک اطلاعاتی از کلیه مطالبی که در وب پیدا کرده است) اضافه کند. به این ترتیب الگوریتم آن می تواند وب سایت شما را برای نمایش داده های مربوطه در نظر بگیرد.
به نظر ساده می آید، اینطور نیست؟ مطمئنا فکر می کنید هیچ چیز برای نگرانی وجود ندارد و از آنجایی که می توانید بدون هیچ مشکلی به سایت خود مراجعه کنید، پس تصور می کنید گوگل نیز می تواند سایتتان را ببیند. متاسفانه باید بگوییم اینطور نیست. صفحه وب برای شما و موتور جست و جو متفاوت است. شما آن را به عنوان مجموعه ای از گرافیک ها، رنگ ها، متن هایی با قالب بندی و پیوند های آن می بینید اما برای موتور جستجو چیزی جز متن نیست. درنتیجه اگر نتوانید محتوای خوبی ارائه کنید وبسایت شما برای موتور جستجو نامرئی می باشد. بنابراین علی رغم آنکه وبسایتتان از نظر شما خوب می باشد، ممکن است گوگل محتوای آن را غیر قابل دسترسی بداند.

بیشتر بخوانید: موتور جستجو چیست؟

پیوند ها

موتورهای جستجو همچون شما در سایت ها عمل می کنند و پیوند ها را دنبال می کنند. خزنده های موتور جستجو بر روی صفحه قرار می گیرند و برای یافتن مطالب دیگر برای تجزیه و تحلیل از پیوند ها استفاده می کنند.

بیشتر بخوانید: 9 قانون مهم در مدیریت بازاریابی مدرن

ساختار ساده URL

موتورهای جستجو خواندن رشته ای از کلمات طولانی با ساختاری پیچیده را دوست ندارند، بنابراین در صورت امکان URL های کوتاه انتخاب کنید، آنها را به درستی تنظیم نمایید و تا جای ممکن از کلمات کلیدی که برای بهینه سازی صفحه خود در نظر دارید، استفاده کنید.

سرعت پیج

موتورهای جستجو سرعت لود شدن مطالب برای کاربران را یکی از شاخص های کیفیت سایت در نظر می گیرند. بسیاری از عناصر وبسایت می تواند روی سرعت تاثیر بگذارد. برای مثال یکی از موارد تاثیر گذار، اندازه تصاویر می باشد.

بیشتر بخوانید: 8 عامل برتر رتبه بندی موتورهای جستجو

پیوند های مرده 

پیوند های مرده اصطلاحا به پیوند هایی می گویند که صفحات آنها دیگر وجود ندارند. این پیوند ها کاربر را به صفحه ای که دیگر نیست، هدایت می کند یا به منبعی هدایت می کند که ممکن است در آنجا نباشد. هر دو مورد تجربه بدی را برای کاربر رقم می زند و مهم تر از همه سئو سایت را تحت تاثیر قرار می دهد.

محتوا

هربار که از موتورهای جستجو استفاده می کنید، به دنبال محتوا، اطلاعات درباره موضوعی مهم یا یک مشکل هستید. این محتوا ممکن است در قالب های مختلفی ارائه شود. محتوا می تواند متن باشد همچون یک پست وبلاگ، فیلم باشد و یا توصیه یک محصول و یا حتی یک لیست تجاری. همه این موارد محتوا نامیده می شوند و برای سئو این همهن چیزی است که به بازدید بهتر سایت کمک می کند. محتوای بارگذاری شده باید دارای ویژگی هایی باشد.

بیشتر بخوانید: ارتقای وبسایت چیست؟

تولید محتوا

لینک یا پیوند

با توجه به آنچه تا اینجای مطلب خوانده اید، حتما می دانید که هیچ صفحه ای بدون دو عامل ارتباط و محبوبیت نمی تواند رتبه بندی شود. برای ارائه دقیق ترین پاسخ به کاربران، گوگل و سایر موتورهای جستجو صفحات را بر حسب ارتباط با موضوع و همچنین محبوبیت رتبه بندی می کنند. دو بخش اول یعنی تنظیمات فنی و محتوا بر افزایش ارتباط متمرکز شده اند اما پیوند ها مسئول افزایش محبوبیت پیج می باشند.

برای دریافت مشاوره کسب و کار بیشتر می توانید از طریق لینک زیر با پاوینو در ارتباط باشید.

درخواست مشاوره

نظر شما

ایمیل شما نشر نخواهد شد.فیلد های ضروری با * نشانه گذاری شده است.

تصویر امنیتی Refresh Icon

پیام شما بعد از بررسی نمایش داده خواهد شد

نظر خود را بنویسید