مقالات

مشاوره کسب و کار چیست؟ +10 توصیه برای کسب و کار | پاوینو

مشاوره کسب و کار

استخدام مشاور کسب و کار می تواند در بهبود عملکرد و ایجاد تغییرات لازم برای دستیابی به موفقیت به مشاغل کمک کند. مشاور کسب و کار به شرکت ها کمک می کند تا از چالش ها عبور کرده، درآمد خود را افزایش دهند و رشد کنند. اطمینان از اینکه مشاور بازاریابی و فروش تجربه و موفقیت قبلی در شرکت هایی مشابه شما را داشته باشند، بسیار مهم است. در مشاوره کسب و کار راهکار هایی را به شما ارائه خواهیم کرد که بتواند در شروع یک حرفه به شما کمک کند. ممکن است بیزینسی که میخواهید آغاز کنید آنلاین و اینترنتی باشد یا یک تجارت کوچک خانگی، در هر صورتی تفاوتی ایجاد نمی کند، آنچه به آن نیاز دارید دانستن نکاتی برای موفقیت است. در این مقاله با سایت مشاوره کسب و کار پاوینو همراه باشید.

هر چقدر مدیر یا صاحب یک تجارت، برای رشد و توسعه شرکت خود سخت کار کند، ممکن است زمانی فرا برسد که به کمک خارجی نیاز باشد. یک مشاور کسب و کار در زمینه های مختلف برنامه ریزی، استراتژی و حل مشکلات با مشتریان همکاری می کند. همچنین یک مشاور کسب و کار می تواند اطلاعات و راهنمایی را برای کمک به مدیران ارشد در بهبود مهارت های تجاری در صنعت منحصر به فرد خود، فراهم کند. مشاوران کسب و کار برای کمک به سازمان ها در بهبود عملکرد و کاراییشان، مشاوره مدیریت ارائه می دهند. این متخصصان ضمن تجزیه و تحلیل مشاغل و ایجاد راه حل، در عین حال به شرکت ها در رسیدن به اهدافشان کمک می کنند. صاحبان مشاغل باید به اهمیت استخدام مشاورکسب و کار، در صورت نیاز به كمك در مسیر انتخابی خود یا كاتالیزوری برای تغییر در شركت های خود توجه كنند.

اگر میخواهید یک تجربه متفاوت و عالی از مشاوره داشته باشید که سبب رشد کسب و کارتان گردد، همین حالا فرم درخواست مشاوره پاوینو را تکمیل نمایید.

مشاوره بگیرید

+یک جلسه مشاوره رایگان

یک مشاور کسب و کار چه کاری انجام می دهد؟

مشاوره کسب و کار تقریباً هرگز از کلمه "مشکل" استفاده نمی کند. در عوض، آنها در مورد فرصت های افزایش ارزش صحبت می کنند. از هر مشاوری بپرسید که آنها چه کاری انجام می دهند، احتمالاً می گویند "من راه حل به تجارت ها ارائه می دهم". علیرغم انتقاداتی که گاهی اوقات به مشاور کسب و کار وارد می شود، آنها واقعاً می توانند به شرکت ها ارزش اضافه کنند، اما شما باید بدانید که چه زمان و چرا می بایست از آنها استفاده کنید. طیف وسیعی از موضوعات تجاری وجود دارد که مشاوران می توانند برای آن راه حل ارائه دهند و مشاوران مختلف ایده های متفاوتی را ارائه می کنند.

دلایل مختلفی وجود دارد که صاحبان مشاغل باید استخدام مشاور کسب و کار را در نظر بگیرند. مشاوران خدمات گسترده ای از جمله موارد زیر را ارائه می دهند:

  • ارائه تخصص در یک بازار خاص
  • شناسایی مشکلات
  • تکمیل کارکنان موجود
  • شروع تغییر
  • تأمین عینیت
  • آموزش کارکنان
  • انجام کارهایی مانند حذف کارمندان
  • احیای یک سازمان
  • ایجاد یک تجارت جدید

مشاوران کسب و کار اساساً مشاورانی حرفه ای هستند. بیشتر آنها دارای یک تخصص خاص بوده که آنان را در زمینه های خاص تجاری متمایز می کند. سازمان ها و شرکت ها در کلیه صنایع، مشاور کسب و کار استخدام می کنند تا به آنها در حل مشکلات خاص کمک کنند یا از بهترین روش برای مدیریت جنبه های خاص کسب و کارشان استفاده نمایند. پس از استخدام، یک مشاور کسب و کار به طور حرفه ای تجارت را تجزیه و تحلیل می کند و راه حل هایی را برای کمک به شرکت در رسیدن به اهداف خود ارائه می دهد. در حالی که بیشتر مشاوران تجاری به عنوان پیمانکار مستقل کار می کنند، استخدام کارمند داخلی نیز امکان پذیر است.

بنابراین، یک مشاور کسب و کار دقیقاً چه کاری انجام می دهد؟

مشاوران کسب و کار با استفاده از مجموعه‌ای از دانش و مهارت های منحصر به فرد خود، مشکلات را شناسایی کرده و به ایجاد تغییرات کمک می کنند. همچنین می توانید برای انتقاد سازنده، آموزش کارمندان و حتی انجام برخی کارهای ناخوشایند مانند حذف کارکنانی که کمک چندانی به تجارت شما نمی کنند، به یک مشاور کسب و کار اعتماد کنید. اگر شرکت شما در سال های اخیر سیر نزولی داشته است، یک مشاور حرفه ای می تواند به شما کمک کند تغییرات لازم را برای احیای مجدد شرکت خود انجام دهید.

اولین قدم برای هر مشاور تجاری مرحله کشف است، جایی که هدف، یادگیری تجارت مشتری است. یک مشاور کسب و کار خوب، وقت می گذارد تا آنجا که ممکن است از مالک و کارمندان شرکت بیاموزد. اینکار می تواند شامل بررسی تسهیلات، ملاقات با هیئت مدیره و کارمندان، تجزیه و تحلیل امور مالی و خواندن تمام مواد شرکت باشد. در طی این روند، مشاور جزئیات اهداف و ماموریت های شرکت و اینکه چه عملیاتی انجام می شود را کشف خواهد کرد.

هنگامی که مشاور کسب و کار درک عمیقی از شرکت ایجاد کرد، وارد مرحله ارزیابی می شود، جایی که هدف شناسایی مکان مورد نیاز برای تغییر است. این مرحله شامل شناسایی نقاط قوت و ضعف شرکت و همچنین مشکلات فعلی و قابل پیش بینی است. این موضوعات می تواند شامل مشکلاتی باشد که مالکیت و مدیریت قبلاً آنها را شناسایی کرده و همچنین مشکلات جدیدی که مشاور کسب و کار در نتیجه بررسی های انجام شده، کشف کرده است. همچنین یک مشاور با تجربه باید فرصت های رشد تجارت، افزایش سود و افزایش کارایی را شناسایی کند.

علاوه بر شناسایی این مشکلات و فرصت ها، یک مشاور کسب و کار باید راه حل هایی برای مشکلات و برنامه هایی برای استفاده از فرصت ها تهیه کند. شاید یک شرکت دارای یک سیستم فروش خیلی قوی اما یک بخش بازاریابی ضعیف باشد. این فرصتی برای شرکت است تا منابع بازاریابی خود را افزایش دهد و از کارکنان فروش خود استفاده کند. در طول این مرحله، حفظ ارتباطات روشن و شفاف برای مشاور و کارکنان شرکت مهم است.

بیشتر بخوانید: سیستم مدیریت فروش چیست و چگونه آن را پیاده سازی کنیم؟

مزایای خدمات مشاوره کسب و کار

انتخاب یک گزینه برای استخدام یک مشاور تجاری ممکن است دشوار باشد. با این حال، مشاورین اغلب ارزش سرمایه گذاری را دارند. برخی از رایج ترین دلایل کار کردن کسب و کارها با مشاوران تجاری عبارتند از:

 1.یک دیدگاه بیرونی کسب کنید

گاهی اوقات مدیران قادر به دیدن مشکلات موجود نیستد. پس از کار در یک شرایط طولانی برای مدت زمان طولانی، به راحتی می توان از مسائل چشم پوشی کرد یا بهانه هایی برای وجود آنها ایجاد کرد. یک مشاور کسب وکار به عنوان یک شخص ثالث خنثی عمل می کند که می تواند دیدگاه بیرونی به شرکت شما در مورد آنچه اشتباه انجام می دهید و جایی که می توانید پیشرفت کنید ارائه دهد. با یک چشم تازه، مشاوران تجاری می توانند به سرعت چالش هایی را که ممکن است یک شرکت را عقب نگه دارد، تشخیص دهند. اینکار می تواند منجر به تغییرات اساسی شود که ممکن است سود بالایی برای یک شرکت داشته باشد.

2. از منابع با ارزش استفاده کنید

به عنوان مدیر کسب و کار، روز شما به احتمال زیاد با انواع وظایف پر شده است که زمان کمی برای تمرکز بر تغییرات و رشد باقی می گذارد. وقتی در گوشه و کنار خود یک مشاور تجاری دارید، می توانید از منابع زیادی استفاده کنید. هدف اصلی یک مشاور کسب و کار این است که به شما کمک کند تا کارتان کارآمدتر باشد. برای دستیابی به این هدف، بیشتر مشاوران فرایندها و ابزارهایی را ایجاد کرده اند که می توانند برای ارزیابی شیوه های تجاری استفاده شوند. این کار از استخدام کارمندان اضافی جلوگیری می کند. وجود یک مشاور به سیستم سازی در کسب و کار نیز کمک می کند

3. مهارت های جدید کسب و کار

در حالی که شما احتمالاً قبلاً درک کاملی از شیوه های تجاری و تمام زمینه های مرتبط با آن داشته اید، اما دانستن همه چیز برای یک شخص امکان پذیر نیست. آنچه که یک مشاور کسب و کار را بسیار مفید می کند این است که آنها در استراتژی ها، روندها و روش های تجاری تخصص دارند و به شما این امکان را می دهد تا در حالی که کارهایی را که موثر می دانند انجام می دهید، روی کار خود نیز تمرکز کنید. وقتی می خواهید تغییرات جدید را اعمال کنید، این مهارت ها می توانند در کوتاه مدت مفید باشند. آنها همچنین می توانند در طولانی مدت مفید باشند زیرا کارمندان موجود ترفندهای جدیدی در تجارت می آموزند که مدتها پس از انقضا قرارداد مشاور می تواند مورد استفاده قرار گیرد.

10 توصیه برای کسب و کارها

1.داشتن انگیزه و توانایی

با خودتان صادق باشید و بررسی کنید آیا برای شروع یک کار آمادگی های لازم را دارید. داشتن ایده به تنهایی کافی نیست. هرچند ایده و فکر راه اندازی یک کسب و کار جدید می تواند افراد را به وجد بیاورد و هیجان انگیز باشد اما سخت و طاقت فرسا نیز می باشد. مسئله ای که در سایت مشاوره کسب و کار با شما مطرح می کنیم آن است که قبل از شروع کار توانایی خود را ارزیابی کنید. آیا آمادگی لازم برای کار آفرین بودن را دارید؟ آیا برای این انگیزه دانش کافی دارید؟ البته این بدان معنا نیست که شما باید همه نکات را بدانید چرا که هیچ فردی نمی تواند همه ی امور را خودش اداره کند و از آن آگاه باشد و لازم است تا از نیروهای متخصص کمک بگیرد.

2.بررسی ایده

ایده خود را چندین و چند بار بررسی و آزمایش کنید. تحقیق کنید ببینید آیا محصول و ایده شما مورد نیاز جامعه می باشد یا خیر؟ آیا جامعه پذیرای ایده جدید شما خواهد بود؟
اگر به سوالات بالا در سایت مشاوره کسب و کار توانستید جواب دهید آن گاه زمان آن رسیده است که با برنامه ریزی دقیق به کارتان سمت و سو دهید. اولین پیشنهادی که در مشاوره کسب و کار به شما داده خواهد شد انتخاب نام برند و ثبت آن می باشد. نام انتخابی شما بهتر است مرتبط با کارتان باشد و به گونه ای باشد که در ذهن ها باقی بماند و افراد آن را فراموش نکنند.

مشاوره کسب و کار

3.سرمایه

در ابتدای کار سرمایه مورد نیازتان را پیش بینی نمایید. اغلب افراد برای شروع کار نیاز به سرمایه گذارانی دارند تا حمایتشان کنند. دانستن هزینه های پیش رو و کمبود بودجه به شما کمک می کند تا سرمایه گذار مناسب تری را پیدا کنید. در انتخاب سرمایه گذار مناسب دقت کنید و فردی را انتخاب نمایید که از نظر اخلاقی و رفتاری و طرز فکر با شما متناسب باشد تا در آینده به مشکل برنخورید. برای داشتن رابطه ای طولانی و به دور از تنش به نظرات و ایده های سرمایه گذارتان احترام بگذارید و سخنانش را کامل بشنوید و در مورد مسائل مختلف مذاکره و تصمیم گیری کنید.

4. استفاده از بیمه

بیمه را جدی بگیرید و در ابتدای کار، کارمندان و محل کسب و کار خود را بیمه کنید تا در صورت مواجه شدن با آسیب ها و حوادث پیش بینی نشده سرمایه زیادی را از دست ندهید.

بیشتر بخوانید: 14 مزیت مهم مدیریت دانش

5.ارائه خدمات

دکتر علیرضا علیمردانی، مدیر عامل پاوینو، در اینباره اینگونه میفرمایند که: نحوه ارائه خدمات از جانب شما به مشتری بسیار مهم می باشد. سعی کنید رضایت مشتری را جلب نمایید. اگر محصول شما به صورتی اینترنتی و آنلاین سفارش گرفته می شود در کمترین زمان ممکن آن را به مشتری برسانید. اگر خدماتی جدیدی را به تجارت خود افزوده اید آن را به مشتریان قبلی خود معرفی نمایید.

در سایت مشاوره کسب و کار پاوینو به وفور درباره جلب رضایت مشتری سخن گفته ایم.

6. رقابت

به محض راه اندازی یک کسب و کار با رقبای زیادی رو در رو  و وارد رقابت می شوید. برخی از این رقبا ممکن است برتر از شما باشند و در میان مردم شناخته شده تر و محبوب تر باشند، اعتماد به نفس خود را از دست ندهید و بدانید برای اینکه یک کسب و کار رونق بگیرد و رشد کند نیاز به صبر و تلاش زیادی می باشد و موفقیت یک شبه به دست نمی آید. رقبای اصلی خود را شناسایی کنید و با دقت بررسی نمایید که دلایل رسیدن به موفقیت و یا اشتباهاتشان چه بوده است. رقبای شما بهترین آموزگاران و مشاوران شما می باشند.

مشاوره کسب و کار

7.کارمندان مناسب

پیش تر در سایت مشاوره کسب و کار پاوینو درباره تاثیر کارمندان بر رشد و افزایش فروش صحبت کردیم و گفتیم که انتخاب افراد مناسب از مهم ترین نکاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد. کارمندان علاوه بر داشتن تخصص و آگاهی در حیطه کاری خود، باید بدانند که نحوه صحیح برخورد با مراجعه کننده چیست.

8.مشاور مناسب

قطعا یک فرد به تنهایی نمی تواند از پس تمامی مسائلی که یک کسب و کار جدید دارد بر بیاید و در تمامی زمینه ها تخصص کافی را داشته باشد. پس اداره صحیح یک تجارت، نیازمند بهره بردن از تجارب مشاورین متخصص و صاحب نظر می باشد. برای مثال یک شرکتی که شامل بخش های متعددی است نیازمند آن است که برای هر کاری فرد مناسبی را استخدام نماید تا فعالیت های شرکت در مسیر درستی پیش بروند و باعث رشد و پیشرفت شوند. اینجاست که یک مشاور خوب می تواند شما را در راستای استخدام نیرو ها راهنمایی کند. همچنین ممکن است شما در کسب و کارتان با مشکل یا مانعی برخورد کنید که راه حل آن را ندانید و این شرایط را برایتان سخت تر کند، داشتن مشاوری حرفه ای که در کارش تخصص دارد به شما این امکان را می دهد که در کمترین زمان ممکن مشکل را برطرف نمایید. در این راستا سایت مشاوره پاوینو برای ارائه مشاوره و کمک به شما آماده می باشد.

درخواست مشاوره

مشاوره کسب و کار

9. مکان کسب و کار

برای تجارت خود مکان مناسبی را انتخاب نمایید. این مکان بسته به نوع تجارت شما می تواند بسیار متفاوت باشد اما لازم است به چند نکته توجه نمایید.
 اول اینکه مکانی که انتخاب می کنید باید در جایی باشد که مشتریان شما دسترسی راحتی به آن داشته باشند و در واقع نباید در مکانی دور افتاده و پرت که به هیچ گونه وسیله نقلیه عمومی ای دسترسی ندارد واقع شده باشد، چرا که در اینصورت رفت و آمد را برای کارمندانتان نیز مشکل می کند وآنها را در طول مسیر خسته می کند. 
دوم آنکه اگر از تولید کننده اولیه ای مواد و یا محصولاتتان را دریافت می کنید بهتر است محلی را انتخاب نمایید که به آنها نزدیک تر باشید. 
سوم اینکه به رقبای خود توجه کنید. اگر کسب و کار شما یک قنادی می باشد و در محلی که انتخاب کرده اید یک قنادی مشهور که سالیان سال است آنجا واقع شده است و در بین مردم محبوبیت زیادی دارد قرار گرفته، این موضوع شانس موفقیت شما را کاهش می دهد.
نکته دیگری که باید توجه کنید آن است که نیازی نیست در ابتدای کار دفتر مخصوصی داشته باشید. اگر سرمایه کافی برای خرید یا اجاره ندارید می توانید از یک اتاق یا انباری منزلتان شروع به کار نمایید.

10.صبر و شجاعت

و در آخر اینکه برای شروع یک کار باید صبور باشید و نترسید. موفقیت یک شبه به دست نمی آید. از اینکه دیگران شما را بشناسند نترسید و تلاش کنید با حضور در جلسات مختلف و شبکه سازی خود را به مشتری و رقبا بشناسانید. صبر را در برخورد و گفت و گو با مشتری نیز باید داشته باشید و بدانید که حفظ مشتری های وفادار بسیار مهم است. اگر با سرمایه گذارتان به مشکل برخوردید قبل از بحث و جدل ارتباط خود را با او قطع نمایید و از نداشتن سرمایه گذار نترسید چرا که افراد زیادی هستند که مایلند در کاری سرمایه گذاری کنند و می توانید خیلی زود فرد مناسب تری را جایگزین نمایید پس کافی است شجاع و صبور باشید.

برای دریافت مشاوره از بهترین مشاور کسب و کار، فرم درخواست مشاوره زیر را تکمیل نمایید.

مشاوره بگیرید
نظرات کاربران
نجات

مطلب بسیار خوبی بود ، ساختار یافته و هدفمند است
پیشنهاد شما بیشتر بر روی محوریت مشاوره کسب و کار است یا توسعه شخصی ؟؟
سایر مشاورین جزییات متفاوتی را اعلام کردند که موجب شده موجب تفاقض باشه

0 0

علیرضا واثقی

باتوجه به تجربه خودم میگم که داشتن یه مشاور کسب و کار ،کار رو واقعا راحتتر میکنه

0 0

حسینی

با سلام
ما در تهران در حوزه ملامین کار می کنم و با توجه به کرونا فروشمان کاهش یافته است نیاز به مشاوره در مورد کسب و کار دارم ضمنا فرم مشاوره کسب و کار را هم پر کردم ممنون میشم تماس بگیرید

1 0

نظر شما

ایمیل شما نشر نخواهد شد.فیلد های ضروری با * نشانه گذاری شده است.

تصویر امنیتی Refresh Icon

پیام شما بعد از بررسی نمایش داده خواهد شد

نظر خود را بنویسید