افزایش بهره وری
الزاما افزایش ساعت کاری به معنای رسیدن به موفقیت و پیشرفت بیشتر نمی باشد. اگر شما صاحب کسب و کار خودتان باشید حتما با حجم زیادی از کارهای انجام نشده در طول روز مواجه شده اید که سبب می شوند زمان کاری بیشتری را نسبت به سایرین در محل کارتان بگذانید و در پایان روز خسته و کلافه باشید. افزایش بهره وری به معنای افزایش زمان کاری نمی باشد بلکه به معنای انجام هوشمندانه و هدفمند کارها و فعالیت های اداری در زمان کاری می باشد که کمک می کند شما زمان کافی برای زندگی شخصی و استراحت و تفریح را داشته باشید. با دانستن نکاتی ساده می توانید کارها را به گونه ای هوشمندانه پیش ببرید و در زمان کمی مخاطب را جذب نمایید و فروش خود را افزایش دهید. مشاورین پاوینو آماده ارائه راهکار به شما می باشند.
درخواست مشاورهبیشتر بخوانید: سیستم سازی کسب و کار
تمرکز بر روی یک کار
بدیهی است که زمانی که شما همزمان دو کار را انجام می دهید در مقایسه با زمانی که تمرکز خود را بر روی یک کار می گذارید کارایی و عملکرد مغزتان متفاوت خواهد بود. طبق تحقیقات، مغز در حالت اول نسبت به حالت دوم 40 درصد کاهش عملکرد هوشمندانه و سودمند خواهد داشت. محققان معتقدند انجام چند کار به طور همزمان باعث کاهش عملکرد مغز و ضریب هوشی می شود و بهره وری را کاهش می دهد. پس اولین پیشنهاد ما برای افزایش بهره وری در کارتان انجام یک کار در زمان واحد است تا با تمرکز کافی به بهترین نتیجه دست یابید.
تهیه گزارش
دومین پیشنهاد برای کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری آن است که از کارهای انجام شده و کارهایی که باید انجام شوند گزارشی تهیه کنید. داشتن این لیست به بهبود عملکردتان کمک می کند و شما در هر زمانی می فهمید که چه میزان به اهدافتان نزدیک شده اید و چه کارهایی برای انجام دادن باقی مانده است. همچنین در هنگام استخدام نیروهای جدید به خوبی می دانید در چه زمینه هایی نیاز به همکاری دارید و افراد جدید نیز به خوبی با نحوه کارتان آشنا می شوند.
اولویت اول رضایت مشتری است
همیشه به خاطر داشته باشید کسب و کاری می تواند به سرعت رشد کند و به موفقیت برسد که مخاطب و مشتریانش از او راضی باشند. پس در لیست اولویت بندی های کسب و کارتان رضایت مشتری را در صدر قرار دهید. اینکه کار یک مشتری را به طور کامل انجام دهید و از شما رضایت داشته باشد بهتر از آن است که بخواهید کار چند مشتری را به طور همزمان انجام دهید و از کیفیت خدمات ارائه شده بکاهید. یک مشتری راضی چند مشتری دیگر را به سمت شما می کشاند و به خودی خود برایتان نزد اطرافیانش تبلیغ می کند و این یعنی کاهش هزینه در کسب و کار.
بازاریابی و تبلیغات
یکی از راه های افزایش بهره وری انجام بازاریابی و تبلیغات می باشد. نوع این گونه تبلیغات و وسعتشان به میزان بودجه شما بستگی دارد. تبلیغات می تواند از طریق تلوزیون، پخش تراکت و یا شبکه های مجازی باشد و انتخاب آن بستگی به نوع کسب و کار شما دارد.
بیشتر بخوانید: روش های افزایش فروش
تقسیم کار
در سیستم سازی کسب و کار درباره تقسیم کار به تفصیل صحبت کردیم. تقسیم کار سبب می شود تا یک نفر به تنهایی زیر فشار کاری و مشکلات آن قرار نگیرد و همچنین سبب کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری در کسب کار می شود.
کاهش هزینه ها
برای کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری راه های زیادی وجود دارد از تعدیل نیرو ها گرفته تا پیاده سازی تکنیک های موثر در جهت کاهش هزینه، انتخاب روش با شماست.
برای کاهش هزینه ها در کسب و کارها روش های مختلفی وجود دارد. بسیاری از مدیران با کاهش نیروهای استخدامی سعی در کاهش دادن هزینه ها دارند اما اخراج نیرو ها اثرات منفی نیز دارد از جمله کاهش روحیه ی کارمندان، نگرانی برای آینده شغلیشان و کاهش تمرکز بر روی کار ها. توصیه میشود قبل از تعدیل نیرو ها به جهت کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری در کسب و کار روش های دیگری را پیش بگیرید که در ادامه برخی از آنها را عنوان می کنیم.
1.به اشتراک گذاشتن نیرو های استخدامی و کارمندان با سایر کسب و کار ها و تجارت ها
2. لغو سفر های کاری غیر ضروری.
3.کاهش هزینه های سرویس های رفت و آمد کارمندان از طریق استفاده بهینه از حداکثر ظرفیت خودرو ها.
4. کاهش هزینه های مربوط به جلسات و پذیرایی از مهمان ها با برگذاری جلسات و گردهمایی ها به صورت خصوصی در شرکت و یا در مکانی به غیر از هتل های لوکس و گران قیمت.
5.استفاده بیشتر از کارآموزان غیر رسمی و دانشجویان چرا که با پرداخت هزینه ای کمتر از کارمندان رسمی برای شما کار می کنند و ایده های خلاقانه و بدیعی ارائه می دهند که در رشد کسب و کارتان می تواند مفید و موثر واقع شود.
6. استفاده از دفتر کار مشترک با سازمانی دیگر و یا استفاده از دفتر کار کوچکتر جهت کاهش هزینه ها
7. مصرف کاغذ را تا جای ممکن کاهش دهید و کارها را به صورت کامپیوتری انجام دهید.
8. هزینه های تبلیغات و بازاریابی را کاهش دهید و سعی کنید مشتریان فعلی خود را حفظ نمایید
9. هزینه های مربوط به انبار و تولید را کاهش دهید و مواد اولیه را دپو نکنید. می توانید آنها را کم کم خریداری نمایید.
10. تاجای ممکن تمامی فعالیت های خود را اینترنتی کنید و از فناوری های روز بهره ببرید.