مقالات

نکات مهم در مشاوره کسب و کارهای آنلاین

نکات مهم در مشاوره کسب و کارهای آنلاین

امروزه کمتر کسی می تواند فرصت های به وجود آمده در کسب و کارهای آنلاین را نادیده بگیرد. گزارشات بدست آمده در سال ۲۰۱۷  در آمریکا نشان می‌ دهد که از هر ۱۰۰ هزار نفر ۳۱۰ نفر به دنبال یک کسب و کار جدید اینترنتی هستند. ایجاد یک کسب و کار اینترنتی شاید در ابتدا امری ساده به نظر برسد ولی برای این که بتوانم موفقیت در این زمینه کسب نمود باید اصول و قواعد آن را رعایت نمود. مانند هر حرفه دیگری اگر اصول و قواعدکسب و کارهای آنلاینرعایت نشود این تجربه نیز منجر به شکست خواهد شد. امروزه افراد زیادی به دنبال ایجاد کسب و کار های اینترنتی هستند ولی فقط تعداد اندکی از آنها به موفقیت چشمگیری در این زمینه دست پیدا می‌کند که خود این نیز گواه اهمیت رعایت این اصول و قوانین است.

پر واضح است برای رعایت اصول و قواعد این زمینه اولین قدم برای کسانی که در این حرفه وارد نشده ‌اند گرفتن مشاوره کسب و کار اینترنتی از افراد با تجربه و حرفه ای در این زمینه هست.  در این مقاله سعی شده است از اصلی ترین نکات برای راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی بیان شود تا به کار گیریم گیری آنها بتوان زمینه دست پیدا کرد.

 تای لوپز، از مدیران موفق استارت آپی و عضو انجمن اوراکل، بیان می کند به لطف تکنولوژی و دانش امروزی می توان جاده های طولانی موفقیت در کسب و کار را در مدت زمان بسیار کوتاهی پیمود هر چند اساسا بسیاری از کسب و کارها هیچوقت شروع نمی شود.

داشتن ایده و هدف مشخص

اولین نکته‌ای که در هر مشاوره کسب و کارهای آنلاین به آن اشاره می شود هدف و ایده اولیه برای ایجاد کسب و کار های اینترنتی است هرچه است در زندگی اهداف کوچک و بزرگی دارد که رسیدن به تمامی آنها مقدور نمی باشد پس شخص برنامه‌ریزی می‌کند تا به مهمترین آنها برساند. کسب و کارهای آنلاین نیز مانند زندگی عکس اما با اهداف خاصی راه اندازی می شوند هر کس به کار بزرگی را که در دنیای امروز می بینید ابتدا با یک ایده و یک تصویر ذهنی به وجود آمده است و برای دستیابی به این اهداف باید به چرایی آن‌ها نیز پاسخ داده شود.

با مشخص شدن چرایی رسیدن به هدف از سردرگمی در ادامه مسیر جلوگیری خواهد شد و در واقع هدف و ایده بسیار مشخص و روشن می شود به طور مثال کسی که از دانشکده هنر و تئاتر فارغ التحصیل می شود اهداف او مشهور شدن و بازی در فیلم‌های مهم است. و شما نیز در ابتدای راه اندازی کسب و کار اینترنتی خود باید به این سوال پاسخ دهید که هدف شما از راه اندازی آن چیست به طور معمول این هدف و اکثر افراد رسیدن و کسب درآمد می باشد و حتی اگر کسانی که هدفی غیر از این داشته باشند کسب درآمد در ادامه اهداف آنها بیان می شود. و بسیاری از اهداف در حین مسیح و بعد از شروع کسب و کار ایجاد می شود بنابراین به عنوان یک توصیه می توان اهداف را به سه قسمت اهداف کوتاه مدت میان مدت و درازمدت تقسیم بندی کرد.

در انتخاب هدف خود باید به این نکته توجه داشته باشید که ایده شما نوآوری لازم را نیز داشته باشد. یعنی اینکه شما بتواند کسب و کار شما را از بقیه کسب و کارها متمایز کند. اگر احساس می کنید که ایده جدیدی برای ایجاد کسب و کارهای آنلاین ندارید نگران نباشید می توانید از ایده های دیگران برای کسب و کارهای آنلاین به همراه خلاقیت و تکنیک های خود استفاده کنید. به طور کلی برای موفقیت در این زمینه باید یا ایده جدیدی به کار ببرید که قبلاً استفاده نشده است و یا ایده های دیگر را به شکل بهینه تر و با هزینه‌های کمتر ارائه دهید.

برخی بی آنکه بدانند چه چیزهایی در زندگی شان به راستی ارزش دارد، هدف هایی را برای خود تعریف می کنند. به همین دلیل است که وقتی به هدف هایشان می رسند، می پرسند: آیا این دقیقا همان چیزی بود که می خواستم؟( آنتونی رابینز مربی و مدرس موفقیت)

مشاوره کسب و کار آنلاین هدف

بیشتر بخوانید: 12 توصیه مهم در راه اندازی کسب و کار + ایده هایی برای کسب و کار با بودجه کم

هزینه و سرمایه لازم برای کسب و کار اینترنتی

بعد از مشخص شدن هدف در مشاوره کسب و کارهای آنلاین موضوعی که در مشاوره های کسب و کار اینترنتی مطرح می ‌شود هزینه و سرمایه است. اهمیت این موضوع و پیدا کردن سرمایه به حدی است که بسیاری از کسب و کارهای آنلاین به این دلیل هیچ.قت آغاز نمی ‌شوند و بسیاری از کسب و کارهایی که نه تنها با شکست مواجه می شوند بلکه تا مدت ها باید بدهی ایجاد شده را بپردازند. راهکارهای این موضوع برای کسب و کارهای کوچک و بزرگ متفاوت می ‌باشند.

 کسب و کارهای چند نفره و کوچک

در این نوع کسب و کارها نیازی به هزینه های گزاف نیست به عنوان مثال شما می خواهید محصولات آموزشی و ویدیو های آموزشی ضبط و تولید کنیدابتدا باید وب سایت مورد نظر را طراحی کنید طراحی وب سایت می تواند توسط خودتان و یا دیگران باشند استفاده از ابزارهای وردپرس طراحی وب سایت کار چندان دشواری نیست. برای این کار باید ابتدا هاست و دامنه تهیه کنید و پس از تحویل تهیه آن با توجه به نوع خدمات و محصولاتی که می خواهید ارائه دهید وب سایت طراحی شده را بر روی آن هاست بارگذاری کنید سپس ویدیو ها و محصولات آموزشی خود را با ابزار ها و نرم‌افزارهای مربوطه تهیه و بر روی وب سایت طراحی شده بارگذاری کنید.

ایجاد کسب و کار اینترنتی بزرگ

برای این کار قطعاً با ابزار و روشهای ساده گفته شده در حالت قبل نمی توانید کسب و کار خود را شروع کنید و نیاز به جذب اسپانسرها و سرمایه دارید که در ادامه به آن اشاره خواهد شد.

مشاوره کسب و کار آنلاین هزینه

جذب سرمایه برای ایجاد کسب و کارهای آنلاین

در مشاوره کسب و کارهای آنلاین طریقه جذب سرمایه با توجه به نوع و اندازه کسب و کاری که می خواهید راه اندازی بکنید اهمیت بسیاری دارد. روشهای زیر برای جذب سرمایه اولیه در این کسب و کارها اتخاذ می شود.

  • تامین سرمایه از منابع شخصی
  • اخذ وام از بانک ها و موسسات مالی و اعتباری
  • جذب سرمایه از طریق فروش سهام و استفاده از شریک

انتخاب نام مناسب و برند سازی

در مشاوره برای کسب و کارهای آنلاین اهمیت انتخاب نام به خوبی باز خواهد شد. شاید در ابتدا اسم وب سایت شما یک نام معمولی باشد، ولی رفته رفته به عنوان برند و اعتبار تجارت شما مانند برند "دیجی کالا" معرفی خواهد شد. در انتخاب آن باید توجه داشته باشید که اولاً این نام متناسب با حوزه کسب و کارتان باشد و ثانیاً این نام منحصر به فرد باشد.

مشاوره کسب و کار آنلاین برند

به روز رسانی و تولید محتوا

یکی از مهمترین عوامل مهم برای به روز رسانی و بازاریابی در مشاوره های کسب و کارهای آنلاین تولید محتوای مناسب است. اینکار برای بازاریابی در فضای آنلاین و برای قرارگیری وب سایت شما در رتبه‌های بالای گوگل، مفید است. تولید محتوا به شکل های گوناگون مانند مقاله های متنی، فایل های ویدیویی و فایل های صوتی ارائه می شود. بسیار مهم است که در این رابطه از تنوع فایلهای محتوایی بهره بگیرید چرا که بسیاری از مشتری ها ممکن است فایل های ویدئویی و برخی از آنها به فایل های متنی علاقه داشته باشند و از این طریق وب سایت شما مورد اقبال تمامی طیف های بازدیدکننده قرار می گیرد.

مشاوره کسب و کار آنلاین محتوا

 

بهینه سازی سئو سایت

یکی از عواملی که برای دیده شدن و بازاریابی در مشاوره های کسب و کار به آن توصیه می ‌شود بهینه سازی و اصطلاحاً سئو(SEO) سایت است.  سئو سایت به بیان ساده معنی به کارگیری راهکارهایی برای بهتر دیده شدن و در قرار گرفتن رتبه های بالای گوگل است. اکثر مردم برای خرید محصول و خدمات مورد نظر خود نام آن را در موتور جستجوی گوگل می نویسند. تحقیقات نشان می دهد که ۹۰ درصد از مشتریان تنها از صفحه اول گوگل بازدید می‌ کنند. که در واقع  این موضوع اهمیت قرار گیری در نتایج ابتدایی صفحه گوگل را به خوبی نشان می‌ دهد و سئو از مهمترین عوامل قرار گیری در رتبه‌ های بالای گوگل است.

مشاوره کسب و کار آنلاین سئو

مدیریت وب سایت

پس از طراحی و بهینه کردن وب سایت توانایی مدیریت وب سایت و برطرف کردن خطاهای احتمالی از فاکتورهای مهم در مشاور کسب و کارهای آنلاین است.  در مشاوره کسب و کارهای آنلاین گفته می شود که وب سایت شما باید عملکردی سریع و در عین حال راحت از نظر مشتریان داشته باشد تا بتواند در دنیای رقابتی امروز نیازهای مشتریان را در کمترین زمان برطرف کند. در طراحی فروشگاه اینترنتی مهم ترین صفحات صفحه اصلی، صفحات محصولات، فروشگاه اینترنتی هستند. در صورتی که وب سایت شما یک فروشگاه اینترنتی است باید سیستم پرداخت آنلاین از درگاه های امن و سیستم ارسال محصولات به صورت فیزیکی و مجازی داشته باشد.

مشاوره کسب و کار آنلاین مدیریت

ارتباط دوستانه با مشتریان

از آنجا کلاه برداری های اینترنتی روز به روز افزایش یافته است، جلب اعتماد مشتریان در فضای مجازی کار چندان آسانی نمی باشد. از این رو برقراری ارتباط دوستانه با مشتریان و بازدیدکنندگان از نکات مهمی است که در مشاوره کسب و کارهای آنلاین به آن توصیه می ‌شود. شما با برقراری ارتباط دوستانه با مشتری های فعلی پیشینه آینده خود می توانید آنها را به مشتری های دائم و وفادار خود تبدیل کنید. با بروز رسانی و تقویت بخش های پشتیبانی تماس با ما نیز به این اعتماد سازی کمک می کند. قرار دادن نظر مشتریان در سایت نیز از جمله راهکارهای موثر در این زمینه به حساب می آید.

مشاوره کسب و کار آنلاین ارتباط

بیشتر بخوانید: نکات برتر فروش آنلاین و فروشگاه اینترنتی موفق

نظرات کاربران
عسل ریاحی

به نظر من مشاوره کسب و کار های آنلاین به روند کاری سمت و سوی اصولی میدهد و باعث میشود در همه ی مراحل با برنامه پیش برویم.

0 0

احمد سعیدی

به نکات مهمی اشاره کردین، ممنون از مقالتون.

0 0

نظر شما

ایمیل شما نشر نخواهد شد.فیلد های ضروری با * نشانه گذاری شده است.

تصویر امنیتی Refresh Icon

پیام شما بعد از بررسی نمایش داده خواهد شد

نظر خود را بنویسید