مقالات

علیرضا علیمردانی: بهترین مشاوره کسب و کار چیست؛ انواع مشاوره | پاوینو

بهترین مشاور کسب و کار

چه قصد راه اندازی یک تجارت جدید را داشته باشید، و چه بخواهید بیزینس فعلی خود را توسعه دهید، باید از بهترین مشاور کسب و کار، مشاوران مدیریت متخصص یا شرکت هایی که در زمینه انواع کسب و کار و بیزنس ها خدمات مشاوره کسب و کار ارائه می دهند مشورت و راهنمایی بخواهید. فارغ از مقیاس و نوع کسب و کار، عملا همه بیزینس ها چه در زمینه مدیریتی، چه بازاریابی و چه افزایش فروش به بهترین مشاور کسب و کار نیاز دارند. چرا که در بازار بزرگ و پررقابت فروش محصولات (یا ارائه خدمات)، اگر لحظه ای غفلت کنید، رقبایتان گوی سبقت را در جذب مشتریان و کسب سود بیشتر از شما می ربایند.

اما واقعا بهترین مشاوره کسب و کار چگونه است؟ بهترین مشاور کیست؟ و در نهایت بهترین مشاور کسب و کار به کمک چه سازمانها یا افرادی می آید؟

فهرست

درباره مشاورین پاوینو می دانید؟

بهترین مشاور کسب و کار کیست؟

بهترین مشاور کسب و کار را چگونه پیدا کنم؟

هدف مشاوره کسب و کار چیست؟

درباره مشاورین پاوینو می دانید؟

آغاز فعالیت های پاوینو به سال 79 باز می گردد که با کسب تجربه های ارزشمندی به واسطه ی ارائه مشاوره بازاریابی و فروش به صاحبان مشاغل آغاز گردید. فعالیت های مشاوره ای پاوینو به تجارت های کوچک و بزرگ در حوزه تمامی موارد مورد نیاز یک تجارت تا به امروز بوده است، که شامل مواردی از جمله فروش، بازاریابی، سیستم سازی، برندینگ، منابع انسانی، آموزش فروش، کاهش هزینه ها و غیره می باشد.

جناب دکتر علیرضا علیمردانی، مدیر عامل پاوینو، با 21 سال سابقه ارائه مشاوره و همکاری با شرکت هایی از جمله هلدینگ گلستان، کیاموتورز کره جنوبی در ایران، کوماتسو ژاپن در ایران، هیوندای، شرکت پخش سریع حساس کالا، شرکت پارسه نگر، شرکت مهندسی فن آوران، کارخانه هنر پخت مانا، زنجیره تامین ایران خودرو و سایپا و غیره (می توانید موارد بیشتر را در صفحه اصلی ما مشاهده فرمایید)، کوشیده است تا داستان موفقیت مشتریان خود را به گوش افرادی که به دنبال ورود به بازار، راه اندازی کسب و کار جدید و یا رشد تجارتشان هستند، برساند.

مشاور کسب و کار

گروه مشاورین پاوینو امیدوارند تا صاحبان مشاغل کشور عزیزمان بتوانند با بهره گیری از به روز ترین فنون و متد و اجرای روش های علمی که مشاورین پاوینو در اختیارشان قرار می دهند، به موفقیت در سطح کشوری و بین المللی دست یابند.

برای اینکه بتوانیم بهتر و دقیق تر به رشد و بهبود تجارتتان کمک کنیم، کافی است فرم زیر را تکمیل نمایید تا از فرصت محدود یک جلسه مشاوره رایگان پاوینو بهره مند گردید.

مشاوره بگیرید

بهترین مشاور کسب و کار کیست؟

1. چالش کسب وکار

مشاور کسب و کار به شرکت ها کمک می کند تا بر انواع چالش های کاری و بیزنسی خود فایق آمده، بتوانند تجارت خود را بهبود و توسعه دهند. بهترین مشاور کسب و کار بر توسعه و پیشرفت تمرکز می کند.

2. راه اندازی کسب و کار جدید

میخواهید تجارت جدیدی راه اندازی کنید اما نمی دانید از کجا شروع کنید؟ به دنبال زمینه های سرمایه ساز و زودبازده برای راه اندازی بیزینس خود هستید؟ بودجه محدود و مشخصی دارید و نمی دانید با آن چه نوع کاری را می توان بوجود آورد؟ و نهایتا ایده های جالبی برای راه اندازی تجارت ها دارید اما سرمایه گذار یا همکارانی که این ایده ها را عملی کنند، سراغ ندارید؟ اگر بهترین مشاور کسب و کار را در کنار خود داشته باشید، قطعا در این زمینه ها تصمیمات بهتری می گیرید.

برای راه اندازی یک تجارت جدید و ورود به بازار پررقابت فروش یا ارائه خدمات، به منظور موفقیت، نیاز به شناخت صحیح و همه جانبه از وضعیت بازار، مشتریان آن و رقبای کاری خود خواهید داشت. فرآیند مشاوره کسب و کار با انواع ابزارهای اطلاعاتی و تحلیلی خود، تمامی اطلاعات و راهنمایی هایی که برای راه اندازی بیزینس خود احتیاج داشته باشید را به شما ارائه داده و برای موفقیت و کسب بیشترین سود، انواع راهکارها و استراتژی ها را پیش روی شما قرار می دهد. اگر همیشه این سوال در ذهنتان بوده است که "چگونه یک مدیر موفق باشیم؟"در انتخاب بهترین مشاور کسب و کار دقت زیادی کنید زیرا مشاور می تواند سازمان را به اوج یا نابودی برساند.

مشاوره کسب و کار یعنی عدم تجربه تجارب ناموفق دیگران

علیرضا علیمردانی

3. کاهش و مدیریت هزینه ها و بهبود فرایند ها

در بسیاری از شرکت ها و سازمانها، کارمندان یا فرایندهای کاری در جای درست خود قرار نگرفته اند و این مسئله که عموما از چشم مدیران هم مخفی می ماند، تنها سبب تحمیل اتلاف هزینه های اضافی شده و سرعت رسیدن به اهداف تجاری را کاهش میدهد. دریافت خدمات مشاوره کسب و کار می تواند در این زمینه راهگشا باشد. مشاور کسب و کار با شناسایی ساختارهای سازمانی و فرایند های کاری، چرخه های معیوب را در شرکت ها و سازمان ها شناسایی کرده و علاوه بر ارائه راه حل های اصلاح آنها، ساختارهای موفق و عملی برای هر نوع کسب و کار و سازمان را به مدیران پیشنهاد میدهد. همچنین مشاورین حرفه ای به شما کمک می کنند تا سیستم سازی در کسب و کار را اجرا نمایید، این امر به کاهش هزینه ها کمک زیادی می کند.

4. رشد و ارتقای تجارت

 شرکت ها و مشاغل بسیاری هستند که با وجود داشتن سابقه طولانی حضور در بازار و  فروش یا ارائه خدمات به مشتریان موفق، در جای خود متوقف شده و نتوانسته اند رشد و توسعه یابند. این مسئله از این جهت که با توسعه بیشتر، می توان فروش بیشتر و سود بیشتر کسب نمود، اهمیت دارد. مشاور کسب و کار، با بررسی بازار و مشتریان آن، راهکارها و استراتژی های عملی و زود بازده را برای تیم های بازاریابی و فروش ارائه می کند. از طرفی به واحد های مجموعه، و حتی مدیران اهداف و چشم اندازهای وسیعتر و بزرگتری را در تجارت نشان داده و راهکارهای دستیابی به آنها را نیز ارائه می نماید.

با بهترین مشاور کسب و کار هم، نیاز به اراده تغییر دارید

5. آموزش مدیران

مدیران شرکت ها، برای انجام امور مدیریتی و رهبری هرچه بهتر و منسجم تر تیم و مجموعه خود نیاز به آموزش و رشد فردی و تخصصی دارند. بهترین مشاور کسب و کار، انواع آموزش هایی که به شناخت و رشد پتانسیل های شخصیتی، روانشناسی و مدیریتی مدیران کمک می نماید را به ایشان ارائه می دهد.

6. آموزش کارمندان

در بسیاری از بیزینس ها، تنها مدیران مجموعه نیستند که باید آموزش ببینند بلکه پست های حساس سازمانی یا تیم های خاصی در مجموعه وجود دارند که باید انواع تخصص های حرفه ای را که لازمه موفقیت آنها و شرکت است، کسب نمایند و یا از توانایی ها و پتانسیل های فردی خود آگاهی یابند. در این حالت مشاور کسب و کار هم می تواند انواع آموزش های فردی و سازمانی را با برگزاری کلاسها، ورک شاپ ها یا جلسات به این افراد ارائه نماید. بهترین مشاورها روی آموزش کارکنان و یادگیری روش های فروش، تمرکز بالایی دارند.

7. ارائه ابزارهای مدیریتی

در کنار مشاوره کسب و کار، مدیران واحد ها و مدیران ارشد، نیاز دارند تا از درستی عملکرد کارمندان و روند فرایندهای موجود اطمینان حاصل نمایند. لذا انواع ابزارهای اطلاعاتی و تحلیلی که مشاور کسب و کار در اختیار آن ها قرار می دهد، امکان بررسی لحظه ای و مقطعی امور جاری را برای مدیران و صاحبان مشاغل فراهم می آورد. بهترین مشاور کسب و کار معمولا ابزارهای کنترلی و مدیریتی را نیز در تجارت پیاده سازی می نماید.

بهترین مشاور توجه ویژه ای به شاخص های کلیدی عملکرد یا KPI های سازمان دارد

8. مشاوره های دیجیتال مارکتینگ و استراتژی های بازاریابی مدرن

دیجیتال مارکتینگ، از لازمه های موفقیت در بازاریابی برای خدمات یا فروش محصول به مشتریان میباشد. بازاریابی ها و تکنیک های سنتی فروش، دیگر چندان کاربردی نیستند و مشاغل برای ماندن در بازار و توسعه خود میبایست از انواع تکنولوژی ها برای بازاریابی و فروش خود استفاده کنند. مشاوران کسب و کار متناسب با هر نوع کسبی، این تکنولوژی ها و استراتژی ها در بازاریابی مدرن را به صاحبان مشاغل ارائه میکنند.

بهترین مشاور کسب و کار را چگونه پیدا کنم؟

بهترین مشاور کسب و کار

شرکت های مشاوره کسب و کار

امروزه افراد و شرکت های بسیاری اقدام به ارائه خدمات مشاوره و مدیریت کسب و کار می نمایند. اما باید در نظر داشته باشید که همه خدمات مشاوره ای که غالب این شرکت ها ارائه می دهند، اصلا مناسب مدل کسب و کار یا بودجه شما نیست و دریافت این نوع خدمات مشاوره و بکارگیری راهکارها و استراتژی های آنها، علاوه بر اتلاف هزینه و زمان، نتیجه مطلوب را بدست نمی آورد.

چند ویژگی که به کمک آنها می توانید بهترین مشاور کسب و کار و مشاوران مدیریت حرفه ای و متخصص را برای کسب و کار خود شناسایی و انتخاب نمایید در ادامه آورده ایم:

  •  تجربه کاری حرفه ای و موفق از مشتریان و کسب و کارهای قبلی و معرفی آنها به شما به عنوان ریفرنسی از تخصص و مشاوره خود
  •  داشتن سابقه مشاوره و همکاری با شرکت های بزرگ و مطرح
  • ارائه راهکارها  و استراتژی های نوین و متناسب با نوع تجارت و بودجه
  • ارائه کمی و کیفی چشم اندازهای (کوتاه مدت و بلند مدت)بکارگیری مشاوره و راهکارهای موفقیت کسب و کار
  • داشتن دانش و اطلاعات کافی در زمینه هر نوع بیزینسی و بازار مشتریان آن
  • تعامل مداوم با شما و سازمان شما

و آخرین توصیه ما به شما برای شناسایی بهترین مشاور کسب و کار دریافت خدمات آزمایشی و کوتاه مدت مشاوره ای از این شرکت ها و بررسی و سنجش موفقیت راهکارها و عملی بودن استراتژی های ارائه شده از سوی آنهاست.

هدف مشاوره کسب و کار چیست؟

شاید یک روش مفید برای تجزیه و تحلیل روند مشاور کسب و کار، در نظر گرفتن اهداف آن باشد. وضوح در مورد اهداف مطمئناً در موفقیت یک مشاوره تأثیر دارد. در ادامه هشت هدف اساسی مشاوره گسب وکار آورده شده است:

  1. ارائه اطلاعات به مشتری.
  2.  حل مشکلات مشتری.
  3.  تشخیص، که ممکن است نیاز به تعریف مجدد مشکل داشته باشد.
  4.  ارائه توصیه بر اساس تشخیص.
  5.  کمک به اجرای راه حل های توصیه شده.
  6.  ایجاد یک اجماع و تعهد پیرامون اقدامات اصلاحی.
  7. تسهیل یادگیری مشتری - یعنی آموزش دادن به مشتری که چگونه مشکلات مشابه را در آینده حل کند.
  8.  بهبود دائمی اثربخشی سازمانی.

اهداف با شماره کمتر، بهتر درک و عمل می شوند و همچنین بیشتر توسط مشتریان درخواست می شود.  اهداف 1 تا 5 معمولاً وظایف قانونی در نظر گرفته می شوند، گرچه برخی از بحث ها پیرامون هدف 5 است. مشاوران مدیریت كمتر به اهداف 6 تا 8 صریحاً رسیدگی می كنند و مشتری های آنها به احتمال زیاد از آنها درخواست نمی كنند. اما شرکت های برجسته و مشتریان آنها شروع به دستیابی به اهداف کم تعداد از راه هایی می کنند که اهداف دیگر را نیز شامل می شود. اهداف 6 تا 8 بهتر است به عنوان محصولات فرعی با اهداف قبلی در نظر گرفته شوند، نه اهداف اضافی که فقط در صورت دستیابی به اهداف دیگر مهم می شوند. این موارد برای موثر واقع شدن مشاور کسب و کار ضروری است، حتی اگر به عنوان اهداف صریح و مشخص در هنگام شروع مشاوره کسب و کار شناخته نشوند.

بهترین مشاور کسب و کار

حرکت به سمت بالای هرم و به سوی اهداف بلند پروازانه تر، نیاز به افزایش مهارت در روند مشاوره و مدیریت روابط مشاور و مشتری دارد. گاهی اوقات یک مشاور کسب و کار حرفه ای سعی می کند هدف مشتری را تغییر دهد. یک شرکت مشاوره ای ممکن است مرز بین بهترین کار برای مشتری و بهترین کار برای تجارت را از دست داده باشد. اما مشاوران معتبر معمولاً تلاش نمی کنند که تعاملات را طولانی یا دامنه آنها را بیشتر کنند. هر کجا در هرم که رابطه شروع شود، اولین کار خارجی این است که به هدفی که مشتری درخواست می کند، بپردازند. با توجه به نیاز، هر دو طرف ممکن است توافق کنند که اهداف دیگری را اولویت اول قرار دهند.

1. ارائه اطلاعات

شاید مهمترین دلیل جلب کمک، کسب اطلاعات باشد. تدوین آن ممکن است شامل بررسی نگرش ها، مطالعه بر روی هزینه ها، مطالعات امکان سنجی، نظرسنجی بازار و یا تجزیه و تحلیل ساختار رقابتی یک صنعت یا تجارت باشد. یک شرکت ممکن است تخصص ویژه مشاور کسب و کار یا اطلاعات دقیقتر و به روزتری را که شرکت می تواند ارائه دهد، بخواهد. یا ممکن است شرکت قادر نباشد از زمان و منابع برای توسعه داده های داخلی و بهبود برنامه کسب و کار استفاده کند. غالباً اطلاعات، خواسته مشتری است. اما اطلاعاتی که مشتری به آنها احتیاج دارد، گاهی با آنچه از مشاور خواسته می شود ارائه دهد، متفاوت است.

2. حل مشکلات

مدیران معمولاً مسائل پیچیده و مشکل را برای حل شدن به مشاور کسب و کار می دهند. به عنوان مثال، مشتری ممکن است مایل باشد بداند که آیا خرید یک component درست است، آیا می تواند یک خط شغلی را بخرد یا واگذار کند یا یک استراتژی بازاریابی را تغییر دهد. یا ممکن است مدیریت بپرسد که چگونه می توان سازمان را بازسازی کرد تا بتواند به راحتی با تغییرات، سازگار شود. کدام سیاست های مالی را می بایست اتخاذ کند. یا عملی ترین راه حل برای مسئله جبران خسارت، روحیه، کارایی، ارتباطات داخلی، کنترل، جانشینی مدیریت یا هر چیز دیگری، چیست؟

جستجوی راه حل برای مشکلات از این دست قطعاً یک کار قانونی است. اما مشاور کسب و کار همچنین دارای یک مسئولیت حرفه ای است که بپرسد آیا مسئله ای که مطرح شده بیشترین نیاز به رسیدگی را دارد یا خیر. اغلب اوقات مشتری برای تعریف مسئله واقعی به کمک بیشتر نیاز دارد. در واقع، برخی از مقامات استدلال می کنند که مدیرانی که می توانند ریشه مشکلات خود را به درستی تعیین کنند، به هیچ وجه به مشاوران مدیریت احتیاج ندارند. بنابراین اولین کار مشاور، کشف زمینه مشکل است. برای انجام این کار، او ممکن است بپرسد:

  • کدام راه حل ها در گذشته امتحان شده است و چه نتیجه ای در پی داشته؟
  • مشتری چه مراحلی را برای دستیابی به راه حل، آزمایش نکرده است؟
  • کدام یک از جنبه های مرتبط با تجارت مشتری، به خوبی پیش نمی رود؟
  • اگر مسئله "حل شده"، چگونه از راه حل استفاده شده است ؟
  • چه کاری می توان انجام داد تا اطمینان حاصل شود که راه حل مورد استقبال گسترده قرار گیرد؟

یک مشاور کسب و کار نباید توصیف اولیه مشتری را خیلی زود رد یا قبول کند. فرض کنید علت مشکلی روحیه کم و عملکرد ضعیف در نیروی کار ارائه شده است. مشاوری که وظیفه رسیدگی را بر عهده دارد میبایست زمان زیادی را صرف مطالعه علایم بدون در نظر گرفتن علتی که بیان شده است، نماید. از طرف دیگر، مشاوری که خیلی سریع این روش توصیف مشکل را رد کند، قبل از شروع یک پروسه مشاوره مفید به آن پایان خواهد داد.

3. تشخیص موثر

بیشتر ارزش مشاوران مدیریت در تخصص آنها به عنوان متخصص تشخیص است. با این وجود، فرایندی که در آن تشخیص دقیق ایجاد می شود، گاهی اوقات روابط مشاور و مشتری را تیره می کند، زیرا مدیران اغلب از کشف موقعیت های دشواری که ممکن است برای آنها سرزنش ایجاد کند، ترس دارند. جهت تشخیص موثر،  بیش از بررسی محیط خارجی، تاریخچه بازاریابی، فناوری و اقتصاد تجارت به بررسی رفتار کارکنان سازمان نیاز است. مشاور همچنین باید سوال کند که چرا مدیران، برخی از انتخاب ها را انجام داده اند که اکنون به نظر می رسد اشتباه است یا از برخی عوامل که اکنون به نظر مهم می آیند، چشم پوشی می کنند.

نیاز به مشاوره های تخصصی و راهکارهای عملی برای افزایش فروش و سود دارید؟ فرم مشاوره پاوینو را تکمیل نمایید تا از بهترین مشاوره کسب و کار بهره مند شوید.

مشاوره بگیرید
نظرات کاربران
مینا بهرامی

ممنونم از شما مطالب مفیدی درباره مشاور کسب و کار مناسب بیان کردین

0 0

بهاره صبوری

بهترین مشاور کسب و کار راهکار ها و استراتژی هایی رو پیش روی مدیران قرار میده متناسب با بودجشون که دچار سردرگمی هم نشن

0 0

شهلا حسنی

بهترین مشاوره کسب و کار باید همیشه از جدیدترین راهکار های کسب و کاری مطلع باشه و اون ها رو در اختیار صاحبین مشاغل قرار بده

0 0

اشکان

ببخشید یه سوال داشتم حداقل چقد سرمایه لازمه برای راه اندازی کسب و کار یعنی چقد سرمایه لازمه که شما بتونین با مشاوره یک کسب و کار خوب پیشنهاد کنین؟

0 0

ادمین سایت

سلام آقای اشکان
با توجه به اینکه بودجه و سرمایه لازم برای راه اندازی هر کسب و کاری متفاوته در صورت تمایل لطفاً جهت دریافت یک جلسه مشاوره رایگان و تحلیل بیشتر ، فرم درخواست مشاوره پر نمایید و یا با شماره های ما در سایت تماس بگیرید.
سپاس

0 0

آرمین

تجربه به من ثابت کرده که به کمک یک مشاوره کسب و کار حرفه ای میشه به خیلی سریع و اصولی به هدف رسید.

0 1

محسن تجریشی

خدماتی که مشاور کسب و کار ارائه میده میتونه نظم و هماهنگی و برنامه ریزی امور رو ایجاد کنه.

0 0

علی ساغری

به تجربه شخصی پیشنهاد میکنم اگر در ابتدای راه اندازی یک کسب و کار و استارت آپ هستید حتماً از یک کارشناس حرفه ای، مشاوره کسب و کار بگیرید.

0 0

سیاوش کردستانی

به نظر من بهترین مشاور کسب و کار کسیه که خودش رو در جایگاه طرف مقابل و کسی که به کمک نیاز داره میذاره و تمام چالش ها و مشکلات اقتصادی و کسب و کاری طرف مقابل رو درک می کنه و راهکار های بی نقص ارائه میده.

1 0

زهرا نوروزی

آیا شما می توانید برا این که کسب وکار راه بندازم مرا راهنمایی کنید ؟یا اینکه چه کسب و کاری را شروع کنم که در تمام سال سود آوری داشته باشد؟

2 0

ادمین سایت

سلام خانم نوروزی عزیز
بله، با توجه به این‌که ما شرایط، توانمندی‌ها، سوابق، منابع و امکانات شما را بدانیم، با این تفاسیر میتوانیم برای شما راهنمایی، نظر و خدمات مشاوره مناسب داشته باشیم.
در صورت تمایل میتوانید فرم تماس با ما(جهت مشاوره) را پر کنید و مشخصات خود را برای ما ارسال کنید و یا با شماره‌های ما در سایت، تماس بگیرید.
سپاس

0 0

فریدون ربانی

در زمانی که سوددهی نداریم و کسب و کارمان راکد مانده کمک یک مشاور کسب و کار و راهنمایی های اون بسیار لازم و مفید است.

1 0

طاهر محمدیان

به نظر من بهترین مشاور کسب و کار خودش رو همراه و هم مسیر با ما میدونه و برای توسعه کسب و کار ما اصولی و دقیق برنامه ریزی می کنه.

1 0

دیدگاه پردازان

سلام وقت بخیر درباره انتخاب مشاور در صنعت IT آیا تجربه ای دارید که راهنمایی نمایید؟

1 0

دولت آبادی

برای استارتاپ ها معمولا استفاده از بهترین مشاور کسب و کار سخته چون در شروع کسب و کار هستن و بهترین مشاور ها معمولا بیشترین هزینه ها را می گیرن و برای کسی که در مرحله راه اندازی کسب و کار هست پرداخت هزینه مشاور حرفه ای سخت میشه

1 0

شایان کیمیایی

سلام
آیا واقعا بهترین مشاور کسب و کار می تواند هر شرکتی را نجات دهد؟
و واقعا شرکت پاوینو که می توان گفت از بهترین هادر مشاوره کسب و کار است توانسته شرکتهای روبه افول را احیا کند؟

1 0

مدیر سیستم

سلام وقت بخیر
قطعا بهترین مشاور هم برای نجات کسب و کار ها ملزوماتی نیاز دارد که شاید مهم ترین آن همراهی مدیرعامل است.
نظر شما که لطف شماست و باعث افتخار ما، جناب دکتر علیرضا علیمردانی مدیرعامل پاوینو در پروژه های خود شرکتهای بسیاری را از روند منفی به رشد و توسعه رسانده اند ولی ما هرگز ادعا نمیکنیم بهترین مشاور کسب و کار هستیم اما سعی در بهترین مشاوره و همراهی با مدیران عامل و شرکت ها را داریم.

2 0

نظر شما

ایمیل شما نشر نخواهد شد.فیلد های ضروری با * نشانه گذاری شده است.

تصویر امنیتی Refresh Icon

پیام شما بعد از بررسی نمایش داده خواهد شد

نظر خود را بنویسید