سئو(بهینه سازی موتور جست و جو)
بهینه سازی موتور جست و جو و یا سئو راه دوم جهت دیده شدن در صفحه اول گوگل است و شامل تکنیک هایی است که سبب افزایش رتبه سایت شما در گوگل می شود.هر چقدر رتبه سایت افزایش یابد احتمال قرار گرفتن سایت شما در صفحات اول نتایج جست و جوی گوگل افزایش می یابد.در نتیجه هدف از سئو این است که به واسطه انجام روش هایی سایت شما رتبه بالاتری کسب نماید و در صفحات اول گوگل حضور یابد تا بیشتر دیده شود.گوگل برای رتبه بندی سایت ها روند و الگوریتم ثابتی ندارد و با هر آپدیت این روش ها تغییر می کند تا سایت هایی در صفحات اول نشان داده شوند که عالی هستند.همچنین این تغییرات برای مقابله با ترفند برخی افراد و فریب دادن گوگل می باشد. اما به طور کلی میتوان به چند مورد اشاره کرد.
الف)استفاده از کلمات کلیدی:لازم است برای هر مطلب یا صفحه از سایت چند کلمه کلیدی انتخاب شود.این کلید واژه ها باید مرتبت با محتوای اصلی شما باشند و در طول مقاله به تناسب تکرار شوند.
ب)استفاده از لینک :میتوانید مطالب مرتبط را از سایت های دیگر به مطلب خود لینک دهید.همچنین می توانید صفحات مرتط داخلی خود را به یکدیگر لینک دهید.
نکته مهم در ایمیل مارکتینگ استفاده درست از آن است.برای اینکار ابتدا لازم است یک لیست ایمیل بسازید و سپس به مخاطبین خود ایمیل هدفمند جهت فروش محصول ویا ارائه خدمات خود ارائه کنید.در این نوع بازاریابی شما با مخاطب خود به طور مستقیم ارتباط دارید.
بازاریابی محتوایی
بازاراریابی محتوایی یک استراتژی جدید برای بازریابی اینترنتی است.هدف از تولید محتوا جذب مخاطب و جلب اعتماد وی است تا در نهایت منجر به خرید از شما شود.این محتوا میتواند به صورت محتوای متنی،انواع پادکست و یا محتوای صوتی،انواع اینفوگرافیک ها و یا انواع ویدئوها باشند. ویدئو یکی از محبوب ترین انواع بازاریابی ویدئویی می باشد.یوتیوب بعد از گوگل دومین موتور جست و جوی دنیاست و همچنین آپارات یکی از پربازدید ترین سایت های داخلی است.این ها همه اثبات کننده تاثیر ویدیو بر مخاطب است چرا که تنها با یک فیلم کوتاه میتوان پیام .مفهوم اصلی را به صورت مناسب و تاثیر گذار به مخاطب داد.اینکه ویدئو شما از نوع آموزشی،طنز،سرگرم کننده و یا معرفی خدمات یا محصول باشد به نوع کسب و کار شما و مخاطب هدفتان بستگی دارد.
محتوای تولید شده شما میتواند یکی از موارد زیر را دنبال کند.
الف)به اشتراک گذاشتن محتوای شما:هدف از این نوع تولید محتوا آن است که مخاطب آن را به اشتراک گذارد و بیشتر دیده شود.درواقع شما باید مخاطب خود را تشئیق و ترغیب به آن کنید که محتوای تولیدیتان را با دوستان خود به اشتراک گذارد.برای اینکار می توانید احساسات وی را تحریک کنید و از حس همدلی،عصبانیت،ناراحتی،خنده و شوخی و ... استفاده کنید.
ب)مخاطب را به بحث و گفت و گو بکشانید:با تولید محتوایی که بیان گر یک خبر و یا بررسی یک موضوع خاص و ...است مخاطبان را وارد گفت و گو کنید.
ج)مشتری سرنخ:به افرادی اطلاق می شود که دنبال کننده شما هستند اما تا کنون خریدی ز شا نکرده اند و یا از خدمات شما استفاده نکرده اند.برای چذلب آنها میتوانید با بیان یک مشکل و راه حلش آنها توجه آن ها را جلب نمایید.
بیشتر بخوانید:عوامل موثر در افزایش فروش
بلاگینگ
با ایجاد یک وبلاگ می توانید خدمات یا محصول جدید خود را ارائه و به به اشتراک گذاشتن تصاویر،مقالات،پادکست و ... بپردازید.
بیشتر بخوانید: 3 روش افزایش فروش با مشتریان فعلی
بازاریابی شبکه های اجتماعی
بازاریابی شبکه های اجتماعی فرآیند جلب توجه و فروش از طریق استفاده از سیستم عامل های رسانه های اجتماعی مانند فیس بوک، اینستاگرام یا توییتر است. بازاریابی در شبکه های اجتماعی می تواند به دو گروه تقسیم شوند: ارگانیک (رایگان) یا پولی.
1.بازاریابی ارگانیک رسانه های اجتماعی
بازاریابی ارگانیک در شبکه های اجتماعی در ایجاد جامعه و تعمیق روابط با مصرف کنندگان در تلاش برای ایجاد علاقه و وفاداری مشتری متمرکز است.
2.بازاریابی شبکه های اجتماعی پولی
روشهای مختلفی برای استفاده از بازاریابی پولی در شبکه های اجتماعی برای ارتقا تجارت شما وجود دارد و هر پلت فرم مجموعه های تبلیغاتی خود را برای پرداخت دارد.
شما می توانید برای تبلیغ پست های ارگانیک موجود خود هزینه پرداخت کنید یا تبلیغات اختصاصی فیس بوک را متناسب با اهداف بازاریابی خود ایجاد کنید.
بیشتر بازاریابی های پولی در شبکه های اجتماعی با عنوان "پرداخت به ازای هر کلیک" نیز شناخته می شوند.
پرداخت به ازای هر کلیک (PPC)
پرداخت به ازای هر کلیک به تبلیغات پولی و نتایج پیشرفته موتور جستجو اشاره دارد. این یک شکل کوتاه مدت از بازاریابی دیجیتال است، به این معنی که اگر دیگر هزینه ای پرداخت نکنید، دیگر تبلیغ وجود ندارد. مانندSEO ، PPC راهی برای افزایش بازدید جستجوی یک تجارت آنلاین است. برای اینکه شما خدماتی را به صورت آنلاین و از طریق سایت به مشتری ارائه دهید نیاز به دیده شدن در میان بسیاری از رقیبان دارید. اما برای اینکه سایت شما در میان تعداد کثیری از سایت های مشابه دیده شود لازم است تا در صفحه نخست نتایج جست و جوی گوگل قرار گیرد. بدین منظور دو راه وجود دارد که یکی از آنها تبلیغات کلیلکی گوگل می باشد. این نوع از بازاریابی جزو سریع ترین روش های بازاریابی اینترنتی می باشد. در این نوع از بازاریابی گوگل با دریافت هزینه ای از شما،سایتتان را در صدر نتایج جست و جوی خود قرار میدهد. هزینه دریافتی ارتباط مستقیم با تعداد کلیک های مخاطبان به روی لینک سایتتان دارد. هرچه مخاطبان بیشتری روی لینک شما کلیک نمایند هزینه ای که گوگل از شما دریافت می کند نیز بیشتر می شود..
بیشتر بخوانید: نقش رسانه های اجتماعی در بازاریابی
پرداخت به ازای هر کلیک به تبلیغاتی که در بالا صفحه نتایج جستجو مشاهده می کنید، تبلیغاتی که هنگام مرور وب مشاهده می کنید، تبلیغات قبل از فیلم های YouTube و تبلیغات در برنامه های تلفن همراه اشاره دارد. یکی دیگر از مواردی که پرداخت به ازای هر کلیک را از SEO متمایز می کند این است که شما فقط هزینه نتایج را پرداخت می کنید. در یک مدل PPC معمولی مانند یک کمپین Google AdWords، فقط وقتی شخصی روی تبلیغ شما کلیک می کند و روی وب سایت شما قرار می گیرد هزینه پرداخت خواهید کرد. می توانید تقریباً هر مبلغی را برای تبلیغات پرداخت به ازای هر کلیک هزینه نمایید. برخی از شرکت ها ممکن است نتیجه سرمایه گذاری فقط چند صد دلاری را ببینند، اما بسیاری از شرکت های بزرگ ماهانه ده ها هزار دلار برای هر کلیک هزینه می کنند.
هزینه اجرای تبلیغ یا تبلیغ نتایج جستجو در درجه اول به میزان رقابت کلمات کلیدی شما بستگی دارد. کلمات کلیدی با رقابت بالا (به عنوان مثال کلمات کلیدی که بسیاری از افراد در جستجوی آن هستند و بسیاری از سایت ها سعی در یافتن آنها دارند) گران تر خواهند بود و احتمالاً شرایط رقابت کمتر، هزینه کمتری خواهد داشت.
همچنین هنگامی که یک کمپین پرداخت به ازای هر کلیک راه اندازی می کنید، می توانید انتخاب کنید که آیا می خواهید تبلیغ یا نتایج تبلیغاتی شما به کاربران در سراسر جهان نشان داده شود یا فقط در یک منطقه خاص جغرافیایی. به گفته گوگل، اگر دارای تجارتی با فروشگاهی در سطح شهر هستید، این توانایی متناسب سازی با موقعیت مکانی به شما کمک می کند تا هزینه تبلیغات را برای کسانی که در منطقه و یا شهری که فروشگاه شما واقع است، زندگی نمی کنند هدر ندهید.
بازاریابی موبایل
این نوع بازاریابی دیجیتال متمرکز بر دستیابی به مخاطبان هدف شما از طریق تلفن هوشمند آنها است. بازاریابی موبایل از طریق پیام های متنی، رسانه های اجتماعی، وب سایت ها، ایمیل و برنامه های تلفن همراه به افراد می رسد. بازاریابان می توانند پیشنهادات یا محتوای ویژه را با توجه به موقعیت جغرافیایی یا زمان، مانند زمانی که مشتری به فروشگاه می رود یا وارد رویدادی می شود، متناسب کنند.
طبق مقاله اخیر TechCrunch، مصرف کنندگان در ایالات متحده اکنون پنج ساعت در روز را بر روی تلفن های خود می گذرانند. این رقم 20 درصد افزایش را نسبت به سه ماهه چهارم سال 2015 نشان می دهد. کاربران همچنین بیشتر وقت خود را در برنامه ها می گذرانند تا در مرورگرهای تلفن همراه. در سال 2017، کاربران زمان بسیار بیشتری را نسبت به تماشای تلویزیون با برنامه ها می گذرانند. مطابق مقالهTechCrunch ، 15٪ از وقتی که در برنامه می گذرانند به برنامه های سرگرمی مانند Netflix و Hulu اختصاص دارد، 19٪ آن برای برنامه تلفن همراه فیس بوک، 12٪ به سایر برنامه های اجتماعی و پیام رسانی و 11٪ به برنامه های بازی اختصاص می یابد.
Retail Dive گزارش می دهد که 45٪ از کل خریدها همیشه یا غالباً به نوعی با یک دستگاه تلفن همراه درگیر هستند، چه برای تحقیق، مقایسه قیمت ها یا خرید استفاده شود.
بازاریاب ها می دانند که شما باید پیام خود را به همان جایی که مشتری حضور دارد، برسانید و در سال 2019 کاملا واضح است: مشتریان بالقوه شما در تلفن های خود هستند.
جهت دریافت یک جلسه مشاوره کسب و کار رایگان فرم زیر را تکمیل نمایید.
مشاوره بگیرید