بازاریابی چیست
تعریفهای متفاوتی برای بازاریابی عنوان شده است که در این مقاله به نظریه های متفاوتی که درباره تعریف بازاریابی وجود دارد، می پردازیم.
تعریف بازاریابی از دیدگاه متخصصین به زبان ساده
بازاریابی یا مارکتینگ یعنی همگراسازی تمامی تلاش ها و فعالیتهای شرکت برای فروش زیادتر!
موارد بیان شده در این مقاله از پاوینو
1. بازاریابی چیست
2. تعریف بازاریابی از نظر اقتصاددانان
3. تفاوت بازاریابی و تبلیغات
4. اهمیت بازاریابی
پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
تعریف بازاریابی از نظر پیتر دراکر هدف از بازاریابی فروش بیشتر است.
جفری جی فاکس بازاریابی بدست آوردن سود و حفظ کردن مشتریان خوب است.
سام دکر
بازاریابی، پل ارتباطی میان مشتری ها، محصولات و برند است.
جیسون فالس بازاریابی به معنای کمک کردن به اشخاص برای خرید کالا یا خدمات است.
آندره کوهن بازاریابی عبارت از عملی کردن خواسته های مصرف کننده.
ویکی پدیا بازاریابی روند بوجود آوردن اشتیاق در مشتری متناسب با محصولات شرکت است.
استیو داوسون بازاریابی به معنای برگشت نخوردن کالا های فروخته شده و برگشت مشتریان
بازاریابی از دیدگاه فیلیپ کاتلر
بازاریابی به عنوان هدف مدیریتی-اجتماعی تعریف میشود که به وسیله آن، اشخاص، گروهها و سازمانها از مسیر تولید، عرضه و مبادله کالا با یکدیگر، به تهیه ی نیازها و خواسته های خود عمل میکنند.
برای فهم بهتر این تعریف میتوانیم به تعریف نیاز، خواسته، تقاضا، کالا، مبادله، معامله و بازار بپردازیم.
نیاز احتیاج برخورداری افراد به کالا و خدمات را نیاز می گوییم.
خواسته زمانی که احساس نیاز در فرد پررنگ شود تبدیل به خواسته می شود. خواسته در اقتصاد و بازاریابی، صورت ظاهری نیازهای ما است، می تواند به شکل کالا یا خدمات مورد توجه قرار بگیرد، در اصل خواسته به صورتی است که نیازهای افراد را تحت تاثیر فرهنگ و شخصیت آنها به خود میگیرد، میباشد.
تقاضا به معنی میل و اشتیاق و توانمندی یک فرد برای گرفتن کالا یا خدمات است.
کالا، محصولات و مواد متفاوتی که بوسیله ی تولیدکننده، به بازار ارائه شود و در مقابل دریافت پول، یکی از نیازهای انسان را تأمین کند، کالا نام دارد.
نیاز، خواسته و تقاضا، افراد را به سمت کالاهایی که میتواند این نیازها، خواستهها و تقاضاها را رفع کند می کشاند.
مبادله به معنای دریافت کالای مورد نظر از شخص دیگر، در مقابل ارائه چیزی مطلوب به او. مبادله یک نوع از شیوه هایی است که افراد به وسیله آن کالای مورد نظر خود را به دست میآورند.
معامله به هر گونه توافق و ارتباطی که میان فروشنده و خریدار برای مبادله یک دارایی شکل میگرد گفته میشود.
اگر شما هم به دنبال کسب مشاوره تخصصی در زمینه بازاریابی خود هستید فرم تماس با ما را تکمیل کنید.
درخواست مشاوره
تفاوت بازاریابی و تبلیغات
بعضی ها بازاریابی را مساوی با فروش میدانند.ازنظر این افراد فروش همان بازاریابی است.در صورتی که بازاریابی و فروش اصلا برابر نیستند.فروش قسمتی از بازاریابی است.بازاریابی چیزی فراتر از تبلیغات و فروش است.بازاریابی یکی از قسمت های اصلی کسب و کار می باشد با هدف افزایش و دستیابی به مشتریان و نگهداشتن آنها.
بازاریابی دارای چهار بخش است
شناختن مشتریان و فضای خارجی کسب و کارشناسایی کردن فرصت ها و توسعه بخشیدن به استراتژی برای سرمایه گذاری آنها ا ستفاده از وسایل بازاریابی برای رسیدن به هدف ها ی اصلی کسب و کار ارزیابی نتیجه ی تلاش ها برای توسعه کسب و کارچرا بازاریابی مورد اهمیت قرار دارد
بازاریابی به عنوان یکی از پر اهمیت ترین فعالیت هایی است که یک کسب و کار برای موفق شدن خود می تواند انجام دهد.بازاریابی نه تنها سبب ایجاد شناخت از برند می شود بلکه به ایجاد افزایش و توسعه ی کسب و کار، فروش نیز کمک می کند.
شش علت مهم بودن بازاریابی
- اطلاع رسانی
- شناخت پیداکردن از مشتری
- زیادتر شدن فروش
- جلب کردن مشتری
- بوجود اوردن رقابت
- برندینگ
اطلاع رسانی بازاریابی داده هایی در اختیار مشتریان کالا و خدمات میگذارد.داده هایی که در مورد ارزش محصولات است.
شناخت پیدا کردن از مشتری، بازاریابی به درک درست از مشتری کمک میکند. بعد از شناخت قسمت های بازار و بعد از سنجش بازار هدف، کالا یا خدمات شرکت طبق مشتریان آن بازار ارائه میشود.
افزایش فروش، بازاریابی سبب زیادتر شدن فروش می گردد. بازاریابی بوسیله ی شیوه های متفاوت سبب جلب نظر مشتری به کالا یا خدمات میشود. این کار را از طریق تبلیغات در رسانه ها میتوان انجام داد از جمله رسانه های اجتماعی، بازاریابی صحیح، مطبوعات، رادیو، تلویزیون، وب سایت شرکت و کانال های دیگر که به جذب کردن و مجاب کردن اشخاص برای خرید کالا یا خدمات کمک میکند.
جلب کردن مشتری با دادن داده های مربوط به شرکت و کالا های نوین بسیار مورد اهمیت است. این به مشتری حس مهم بودن را می دهد بوجود آوردن رقابت، بازاریابی در این فضا به خصوص در رسانه های اجتماعی از راه رقابت ها و مسابقه ها یا تبلیغات در فروشگاه ها رخ می دهد.
برندینگ، بازاریابی در پی برند سازی و بوجود آوردن یک نام تجاری قدرتمند است.برند یک نام تجاری را بوجود می آورد.برای معروف شدن برند باید از طریق تبلیغات موثر وارد عمل شد. زمانی که برند با استانداردهای درست عملی شود موجب افزایش فروش و توسعه ی تجارت خواهد شد.
در نهایت اگر در زمینه بازاریابی نیاز به مشاوره دارید می توانید با متخصصان ما در زمینه بازاریابی در ارتباط باشید. و فرم ما را در زمینه بازاریابی پرکنید. و همپنین امیدواریم این مقاله که در رابطه با بازاریابی به شما عرضه کردیم، مورد اهمیت و مفید باشد. از اینکه با این محتوا همراه با پاوینو بوده اید سپاسگزاریم.
درخواست مشاوره