مقالات

12 توصیه مهم در راه اندازی کسب و کار + ایده هایی برای کسب و کار با بودجه کم| پاوینو

راه اندازی کسب و کار

برای راه اندازی کسب و کار جدید، باید خود را با تغییر شرایط وفق دهید. انجام تحقیقات عمیق در بازار در زمینه نوع تجارت و مشتریان بالقوه شما، بخش مهمی در تهیه یک طرح تجاری است. این طرح شامل اجرای نظرسنجی ها، برگزاری گروه های متمرکز و تحقیق درباره سئو و داده های عمومی است. قبل از شروع فروش محصول یا خدمات خود، باید نام تجاری خود را بسازید.این مقاله برای کارآفرینانی است که می خواهند مراحل اولیه راه اندازی کسب و کار جدید را بیاموزند. اگر به فکر راه اندازی کسب و کار شخصی خود هستید اما هنوز زمنیه مشخصی را برای شروع کار و سرمایه گذاری پیدا نکرده اید، این مقاله از پاوینو ، شما را با انواع کسب و کارهایی که سرمایه اندکی نیاز دارند آشنا میکند!همچنین نکات مهم را برای راه اندازی کسب و کار جدید به شما میگوید.

با هر کارآفرین یا صاحب تجارت کوچکی که صحبت کنید، به سرعت خواهید فهمید که راه اندازی کسب و کار به تلاش زیادی نیاز دارد. یک ایده بدون تلاش به یک تجارت تبدیل نمی شود. برخی از کارآفرینان تازه کار تلاش های لازم برای ایجاد یک تجارت را درک می کنند، اما ممکن است آنها با بسیاری از مراحل لازم برای راه اندازی یک کسب و کار آشنا نباشند. اگر می خواهید برای ایجاد یک تجارت تلاش کنید، می بایست مراحل لازم برای رسیدن به اهداف خود را بدانید. داشتن یک مشاور کسب و کار کاربلد و حرفه ای می تواند کمک زیادی به شما کند. برای دریافت مشاوره پاوینو فرم زیر را تکمیل نمایید.

مشاوره بگیرید

قبل از هر چیز 2 سوال مهم مطرح است:

1- کسب و کار جدید چه تخصصی دارد و آیا شما (یا تیم شما) این تخصص ها را دارید؟

2- سرمایه شروع کسب و کار جدید چقدر است؟

12 توصیه مهم در راه اندازی کسب و کار جدید

داشتن تخصص برای شروع کار مورد نظر حتی از بودجه و سرمایه اولیه هم مهم تر است.حتی اگر تحصیلات دانشگاهی بالایی هم دارید،چندان روی دانش آکادمیک خود حساب نکنید. تجربه های کاری و حرفه ای هرگز با مطالعه  و آموزش بتنهایی ، راه موفقیت را برای شما بوجود نمیآورد.

  •  اولین پیشنهاد ما برای تضمین موفقیت شما کارآموزی و کسب تجربه عملی  حتی در مدت زمان کوتاهی در کنار متخصصین هر حرفه ای است.تجربه هایی که در این دوران بدست می آورید، چشم انداز کسب و کار شخصی خودتان را برایتان روشن تر میکند. فایده دیگر کارآموزی ، گرفتن ارتباط با متخصصان، همکاران و حتی مشتریان است که میتواند در موفق تر شدن کسب و کارتان ، نقشی اساسی بازی کند.
  •  مشاوره بگیرید. مشاوران و متخصصان بسیاری هستند که میتوانند در راه اندازی کسب و کار و تبلیغات برای آن به شما راهنمایی های ارزشمندی ارائه دهند.مخصوصا اگر سرمایه محدودی داشته باشید، این افراد، از وضعیت بازار کسب و کار اطلاع داشته و به شما کسب و کار مناسب با بودجه تان و حتی راه های صرفه جویی و کاهش هزینه را به شما ارائه میکنند.
  •  یک تیم کاری جمع کنید.اگر هدفتان در موفقیت کاری و کسب درامد چشم انداز وسیعتری از سطح محله تان دارد، باید بدانید که بتنهایی در انجام اینکار موفق نخواهید شد.کار را با افراد کمی شروع کنید.
  • تیم خود را درست انتخاب کنید.زمان، پول، انرژی و تخصص شما ، سرمایه حیاتی شماست و قطعا با انتخاب همکاران غیر متخصص ، غیر قابل اعتماد یا بی مسئولیت و احتمالا از دوستان و آشنایان، نمیخواهید این سرمایه ها را به خطر بیندازید.با افراد متقاضی همکاری ، مصاحبه کنید. نقاط مثبت و منفی آنها را بخوبی شناسایی کنید.هرچه این مصاحبه ها بیشتر میشود، دید و شناخت شما نسبت به همکار ایده آل تان واضح تر میگردد. انتخاب افراد خلاق را برای تیم خود دستکم نگیرید! همکاران اصلی خود را شریک سود و زیان کار کنید تا از تعهد مضائف آنها در رسید به اهداف و کسب سود  ،خاطراتان آسوده شود.

راه اندازی کسب و کار

  • آموزش را از همان ابتدا در برنامه کسب و کار خود قرار دهید.اگر بدنبال موفقیت در کوتاه ترین زمان هستید، باید بیشتر از یک تخصص داشته باشید.به عنوان مدیر و صاحب کسب و کار بد نیست کمی با مسائل مالی ، حقوقی ، مدیریتی و بازاریابی آشنایی داشته باشید.این مسئله خصوصا در مورد انواع قراردادهای خرید و فروش، اجاره یا خرید محل کسب ، همکاری و تعیین سود و سرمایه بسیار مهم است. اگر فرصت اینکار را ندارید، اعضای تیم خود را برای این آموزشها بسیج کنید. در این مورد هم البته میتوانید روی راهنمایی های مشاوران کسب و کار حساب کنید.
  • کسب و کار تلفیقی ایجاد کنید. بسیاری از کسب و کار ها و مشاغل هستند که عملا در قبضه چند شرکت یا  فروشنده خاص هستند. رقابت با این افراد، انرژی و هزینه زیادی از شما میگیرد. بد نیست روی همکاری و تلفیق کسب و کار خود با آنها فکر کنید. مثلا یک شرکت بزرگ فروش خودرو را در نظر بگیرید. خب شما میتوانید با مدیران این شرکت ها یا نماینده های آنها وارد مذاکره شوید و بعنوان واحد کوچکتری مانند فروش لوازم یدکی ، تعمیراتی ، وسایل جانبی و ... این شرکت ها کسب و کار خود را راه اندازی کنید.و درعوض آنها را در بخشی از سود خود شریک کنید.از مزایای اینکار ، اینست که همین نمایندگی ها میتوانند به مشتریان خود ، شما را پیشنهاد و درواقع تبلیغ کنند.
  • تلاش، تلاش و کمی بیشتر تلاش ! شروه کسب و کار جدید بدون چالش نخواهد بود. ممکن است شروع راه که حتی سالها زمان ببرد، برای شما بسیار طاقت فرسا باشد،باعث ناامیدی و دلسردی شما باشد.اعتماد بنفس داشته باشید. در مواجهه با مشکلات یا صحبت های منفی اطرافیان، انگیزه خود را از دست ندهید.هر کاری سختی های خود را دارد.به خود و تیم تان فرصت بدهید ، آرامش خود را حفظ کنید و اهداف واقع گرایانه برای هر مرحله یا دوره در نظر بگیرید.
  • از رصد رقبا غافل نشوید.باید به هر نحوی شده از نقاط منفی یا دلایل موفقیت رقبای کاری خود اطلاع کسب کنید. نحوه مارکتینگ، تبلیغات، جذب مشتری و شیوه فروش یا ارائه خدمات آنها را بررسی کنید.نکته مهم دیگر اینکه رقبای هم سطح با خود را مد نظر قرار بگیرید. وقتی کسب و کارتان بزرگتر شد و میتوانید با رقبای بزرگتری عملکرد خود را مقایسه کنید.
  • کسب و کاری را انتخاب کنید که همیشه مشتری دارند.فست فود ها ، تهیه غذا، فروش لباس کودک، تولید و فروش لوازم کوچک تزئینی، فروش یا تولید لوازم بهداشتی از جمله کسب و کارهایی هستند که همیشه مشتریان را به خود جذب میکنند.در عوض بسیار یاز کارها و مشاغل هم هستند که به دلایل مختلف اقتصادی ، یا فصلی و ... گاهی با رکود همراه میشوند.بنگاه های املاک ، چاپ و فروش کتاب و نشریات، فروشگاه های تجهیزات نوری و دکوری  از اینگوه حرفه ها هستند.
  • کسب و کار جدید را چند بعدی کنید.اگر میخواهید تولید کننده مبلمان باشید، خدماتی مثل تعمیر مبلمان یا طراحی داخلی را هم در چاشنی خدمات و محصولات اصلی خود کنید.البته بسیاری از این خدمات که عملا برایتان هزینه هم ندارد، میتوانید به صورت رایگان یا بسیار ارزان در اختیار مشتریان خود قراردهید و به این صورت خود را از رقبا متمایز کنید.
  • هزینه هایی که قرار است برای راه اندازی کسب و کار یا رسیدن به اهداف انجام دهید  ، بیشتر از میزان واقعی و مورد نیاز در نظر بگیرید. هرچقدر هم از ابعاد کاری که میخواهید بوجود بیاورید اطلاع داشته باشید، همیشه مسائلی رخ میدهد که هزینه بیشتری را بر شما وارد میآورد.
  •  آخرین توصیه مهم  ما به شما ،تلاش برای کسب هرچه سریعتر درامد است.هر حرفه و کاری در ابتدای راه خود معمولا درامد زایی ندارد یا مقدار آن بسیار اندک است. اما همین مقدار هم برای شما از راهی که انتخاب کرده اید اطمینان حاصل میکند.معمولا اگر ظرف 3 الی 4 ماه اول راه اندازی کسب و کار درامد یا سودی اتفاق نیفتاد پیشنهاد میکنیم از آن خارج شوید چون احتمالا در آینده هم نمیتواند موفقیت آمیز باشد.

>> اگر برای راه اندازی کسب و کار جدید به مشاوره  نیاز دارید فرم مشاوره پاوینو را تکمیل فرمایید.

درخواست مشاوره

سرمایه شروع کسب و کار جدید :

باید واقع گرا باشید، حرف از شروع یک کسب و کار جدید و منبع درآمد است.لذا باید بر روی چیزی هرچند اندک سرمایه گذاری کنید.بعضی از مشاغل برای راه اندازی نیاز به سرمایه قابل توجهی دارند.اما بسیاری از کسب و کار ها هم هستند که میتوانید با هزینه اندکی آنها را شروع کنید.

در اینجا چند ایده راه اندازی کسب و کار با هزینه کم را به شما میگوییم:

راه اندازی کسب و کار

1 -کسب و کار های اینترنتی

خدماتی مثل نوشتن یا بازنویسی مطلب برای سایت ها،ساخت تیزر تبلیغاتی، ترجمه، مدیریت شبکه های اجتماعی، بازاریابی اینترنتی محصولات از جمله مشاغل اینترنتی هستند که از طرف مالکین انواع سایتها و مجله های اینترنتی ارائه میشوند و این افراد همیشه در سایت های خود در حال جذی نیروهای دورکاری هستند که بخشی از کارهای ساتها و شبکه های اجتماعیشان را انجام دهد.

2- کسب و کار آموزشی

هرچند امروزه افراد زیادی اقدام به آموزش های مختلف به افراد میکنند اما این به معنای تنگ شدن عرصه کاری برای شما نیست. چرا که تنها تعداد کمی از این معلمان و مدرسان توانایی آموزش و انتقال درست مفاهیم را به افرا دارند .پس اگر دانش یا تخصص خاصی دارید، میتوانید هم بصورت همکاری با سایت های ارائه دهنده خدمات آموزشی و هم بصورت تکی در اینترنت، آموزشگاه ها و یا حتی منزل اقدام به آموزش نمایید. درامد های آموزشی ممکن است چندان بالا نباشد، اما اگر به اینکار علاقه داشته باشید و توانایی آموزش را داشته باشید، شاگردان شما علاوه بر مراجعه مجدد به شما، برایتان بدون هیچ هزینه ای تبلیغ میکنند و شما را به دیگران توصیه میکنند. شما همچنین می توانید به عنوان یک مشاور کسب و کار به آموزش فروش در شرکت ها نیز بپردازید.

  • یکی از آموزش های پر مشتری، آموزش موسیقی یا مطالب درسی به کودکان است.

3- کسب درامد از سایت شخصی

ابتدا باید یک سایت شخصی بخرید. اگر بسراغ سایت هایی مثل ورد پرس بروید با هزینه کمی یک سایت شخصی برای خود تهیه میکنید. که معمولا نیاز به طراحی چندانی هم ندارد. بعد از آن باید یک سرور و دامنه بخرید. چیزی که سایت شما را روی اینترنت قرار دهد. حالا اگر بتوانید با تهیه محتوای خوب و ارزشمند  آمار بازدیدکنندگان سایت خود را بالا ببرید، افراد زیادی به سراغ شما می آیند تا در گوشه ای از سایت شما تبلیغات خود را قرار دهند و این آغاز کسب درامد قابل توجه از تبلیغات و سایت شخصی شماست. البته بدون سایت هم میتوانید در شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام یا یوتوب، صفحات پرمخاطب بسازید همانطور که بسیاری از افراد با تبلیغات سبب افزایش فروش در اینستاگرام خود می شوند. اما اگر این شبکه ها به هر علت از دسترس خارج شود، همه تلاش و زحماتتان به هدر رفته است. 

4-نگهداری یا فروش حیوانات

افراد بسیاری هستند که سگ ، گربه ، پرنده ، ماهی و .. دارند اما نمیتوانند همیشه از آنها مراقبت کنند یا به آنها آموزش بدهند.پس با راه اندازی یک مرکز نگهداری یا سرگرمی حیوانات میتوانید مشتریان خوبی پیدا کنید. همچنین اگر سرمایه بیشتری دارید ، میتوانید به فروش اینگونه حیوانات اقدام نمایید.البته از موارد قانونی آن مطلع شوید.

5- برنامه اجرا کنید

اگر توانایی قابل توجهی در جذب و سرگرمی مخاطبان دارید میتوانید برنامه های خنده دار یا حتی انگیزشی اجرا کنید. ابتدای این کار کمی دشوار است. اول باید در فضاهای کوچکتر و مخاطبان کم برنامه اجرا کنید اما همینکه شناخته شوید یا یک تولید کننده استعداد شما را کشف کند، درهای موفقیت در این کار جدید برای شما باز شده است.

6-تهیه غذا

وقتی حرف از تهیه غذا میزنیم حتما راه اندازی کسب و کار کیترینگ نیست. میتوانید یک خوراکی خوشمزه خانگی یا یک مجموعه تهیه غذای محلی خانگی کوچک راه اندازی کنید و بعد از مدتی حسابی از این را ه کسب درامد نمایید.گرفتن مجوز های بهداشتی و قانونی را فراموش نکنید!

7-عکاسی

اگر شما هم عکاس خوبی هستید ، بسیاری از سایتهای خارجی و داخلی وجود دارند که برای خرید عکس های جالب شما حاضر هزینه های خوبی پرداخت کنند.

8- نوشتن رزومه های کاری و تحصیلی

اگر کمی زبان خارجیتان قوی باشد ، افراد زیادی هستند که برای تحصیل یا کار برای خارج از کشور ، به رزومه های حرفه ای احتیاج دارند.از آنجا که این رزومه ها علاوه بر معرفی درست و کامل فرد و توانایی های وی اهمیت دارند ، نیاز به دانش روانشناسی تهیه و نگارش رزومه های جذاب برای کارفرمایان دارند.

9- عریضه نویسی

اگر کمی با نوشتن نامه های حقوق و قانونی آشنایی داشته باشید ، همیشه مراجعین قابل توجهی برای کسب و کار خود خواهید داشت.نوشتن اظهارنامه ، متن شکایت از خدماتی ست که میتوانید برای مشتریان خود انجام دهید.

راه اندازی کسب و کار

10-مشاوره حقوقی یا ثبتی

اگر حقوقدان هستید و پروانه حقوقی و مشاوره داشته باشید، انواع مشاوره های حقوقی مانند خانواده ، جرم و جزا و حتی تنظیم قراردادهای کاری و معاملاتی را میتوانید به عنوان کسب و کار خود در نظر بگیرید.

همچنین کسب و کارهایی که تازه راه اندازی شده اند برای کارهای ثبتی خود نیاز به راهنمایی یا پیگیری دارند ، لذا شرکت های انجام خدمات ثبت شرکتها میتواند مورد مناسبی برای راه اندازی کسب و کار باشد.

11- بادیگارد و محافظ شخصی

هنرمندان ، سرمایه داران بزرگ و افراد سرشناس همیشه بدنبال افراد قدرتمندی در اطراف خود به عنوان محافظ شخصی هستند. هزینه اینکار معمولا کسب توانایی جسمانی بالاست که با بدنسازی یا ورزش های رزمی قابل دستیابی ست. اگر شما هم  توانایی انجام مسئولیت های محافظت شخصی از افراد را دارید همین حالا یک عکس را به همراه رزومه خود برای افراد مشهور ارسال کنید.

مشاوران متخصص پاوینو راهکار های واقعی و عملی  که سبب موفقیت کسب و کارو افزایش درامد شما میشوند را به شما ارائه میکنند!

درخواست مشاوره
نظرات کاربران
علی علیپور

برای راه اندازی کسب و کار جدید باید اهداف خود را دست یافتنی تعیین کنیم و بلند پروازانه تصمیم نگیریم.

0 0

سعید شیری

برای شروع و راه اندازی کسب و کار بهتر است به سراغ مشاغل و خدمات پر مخاطب برویم که جذب مشتری بالایی دارند.

0 0

نظر شما

ایمیل شما نشر نخواهد شد.فیلد های ضروری با * نشانه گذاری شده است.

تصویر امنیتی Refresh Icon

پیام شما بعد از بررسی نمایش داده خواهد شد

نظر خود را بنویسید