مقالات نرم افزار آموزش مجازی

ویروس کرونا COVID- 19: معنای آن برای آموزش و یادگیری آنلاین چیست

ویروس کرونا COVID- 19: معنای آن برای آموزش و یادگیری آنلاین چیست؟
بحران کرونا تمام جنبه های زندگی بشر را تغییر داده است. یکی از اساسی ترین تغییرات، شیوه آموزش است. 

ادوبی کانکت

همراه با تست رایگان


ویروس کرونا COVID- 19: معنای آن برای آموزش و یادگیری آنلاین چیست؟

در حال حاضر، همه ما در سرتاسر جهان در حال واکنش به یک بحران هستیم و بهترین کار برای انتقال محتواها، انجام فعالیت ها و ارزیابی ها استفاده از ابزارها و سیستم های آنلاین است. در برخی موارد، این روند به راحتی قابل انجام و پیاده سازی می باشد. در برخی دیگر، تجربه دشوار و حتی شاید دردناک است. و در برخی موارد حالت عجیب و غریبی دارد. من به نوبه خودم همه این تلاش ها را خالصانه تحسین می کنم.

اجازه دهید شفاف صحبت کنیم و صادق باشیم: این اتفاقی که الان به اجبار در حال افتادن است معنای واقعی یادگیری آنلاین نیست. چرا که یادگیری و آموزش آنلاین باید متفکرانه، برنامه ریزی شده، توضیح داده شده و تمرین شده و در یک کلام "طراحی شده" باشد. آنچه که هم اکنون در جریان است، یک واکنش موقت در برابر بحران است. و نمی گویم این بد است. اتفاقا خوب هم است! اما هنوز هم باید این سوال پرسیده شود که تلاش های آموزش آنلاین در طولانی مدت چگونه خواهد بود؟ این یک فضا و فرصت بالقوه است که هم می تواند صنعت آموزش مجازی را به بهترین شکل به همه بشناساند و هم می تواند اثر تخریبی و سو داشته باشد و به این صنعت لطمه بزند.
 

فرصت برای صنعت آموزش انلاین

برای بسیاری از افراد، آموزشگاه ها و سازمان ها، این اولین بار است که واقعا مجبور هستند یک تجربه کاملا آنلاین را چه به عنوان معلم و چه به عنوان یادگیرنده داشته باشند. امید است که هر چه افراد تجربه بیشتری در مورد فضاهای آموزشی آنلاین کسب می کنند، پذیرش کامل یا نسبی فناوری آموزشی آنلاین در آینده نیز بیشتر شود. امید داریم مربیان، راهنما ها و مشاوران با داشتن ابزار و سیستم های آموزش مجازی موجود تجربه لذت بخشی را داشته باشند. یا حداقل، احساس خوبی نسبت به پتانسیل جذب دانش آموزان با واسطه این ابزار ها پیدا کنند. امیدوارم بیشتر دانشجویان نیز در فضای آموزش آنلاین تجربه خوبی داشته باشند. حتی اگر تجربه کاملی نیست، آن ها باید یک تجربه واقعی از این که می توانند در هر مکانی یاد بگیرند داشته باشند.

اثر تخریبی روی صنعت آموزش انلاین

بسیاری از معلم ها و یادگیرنده های اموزش انلاین ممکن است در این مدت تجربه ضعیفی را از اموزش مجازی تجربه کنند. یک تجربه ضعیف ممکن است تصورات منفی در مورد آموزش الکترونیکی و یادگیری آنلاین را تقویت کرده و آن ها را از این که در آینده نیز در آموزش آنلاین درگیر شوند دور کند. اگر معلم ها در کار با ابزار های برگزاری کلاس مجازی و وبینار با موانع و مشکلات زیادی برخورد کنند دچار سرخوردگی می شوند و ممکن است به این نتیجه برسند که آموزش آنلاین ارزش این همه دردسر را ندارد. نتیجه سو و طولانی مدت تر آن است که این معلم ها در مورد تجربه های بد خود با دیگران حرف خواهند زد و روی افراد دیگر نیز تاثیر سو خواهند گذاشت.

اگر دانش آموزان تجربه منفی یا گیج کننده داشته باشند، به احتمال زیاد به فرصت های اموزش آنلاینی که در آینده برایشان پیش خواهد آمد نه خواهند گفت. آن ها نیز این برداشت ها را به دیگران منتقل خواهند کرد و این موارد همه به ضرر صنعت اموزش الکترونیکی خواهد بود.

بنابراین، اکنون هم یک فرصت و هم یک ضرر احتمالی بالقوه است. در هر صورت یک زمان مهم برای درک آموزش و یادگیری آنلاین برای موسسه شما محسوب می شود.

4 نکته ای که باید در مسیر یادگیری آنلاین در نظر بگیرید:

یک – آن را ساده نگه دارید

دو – انتظارات را در سطح واقع بینانه ای نگه دارید

سه – درگیر شوید

چهار – سردرگم نوشید

نظرات کاربران
ساجده

یادگیری و آموزش آنلاین باید متفکرانه، برنامه ریزی شده، توضیح داده شده و تمرین شده و در یک کلام "طراحی شده" باشد

0 0

مذهبیان

ویروس کرونا COVID- 19 سبب گسترش چندبرابری آموزش آنلاین و مجازی شد

0 0

صدرا حجازی پور

کرونا خیلی تاثیر بسزایی در توسعه آموزش آنلاین و آشنا شدن با این حیطه در ایران داشته

0 0

رستمی

من کلاس هام رو همیشه انلاین اجرا میکنم و وقعا خیلی خو و عااالیه

0 0

نازنین

کرونا سیستم آموزش رو متحول کرد

0 0

matin

قبلاً شاید خیلیا با اموزش مجازی آشنا نبودن اما کرونا باعث شد تقریباً همه با این روش آموزشی عالی آشنا بشن حتی بعد از کرونا هم آموزش از راه دور رو ادامه بدن.

0 0

نظر شما

ایمیل شما نشر نخواهد شد.فیلد های ضروری با * نشانه گذاری شده است.

تصویر امنیتی Refresh Icon

لطفا از قرار دادن متن بصورت فینگلیش خودداری نمایید با تشکر

پیام شما بعد از بررسی نمایش داده خواهد شد

نظر خود را بنویسید